IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
    Свален от турски F 16. Или руски или сирийски, по всяка вероятност руски.

Турция уведомили НАТО и ООН.
    Пилотите са живи, катапултирали.
    Не е ясно как точно са го свалили.
    Или със самолет, или от земята...
    Су24 е бавен щурмовак.
    Не е за въздушен бой...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Дано разумът надделее ...
      бАси ..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        На турско сирийската граница е паднал (свален) самолет.
        Да видим чий ...
        Свален от турски F 16. Или руски или сирийски, по всяка вероятност руски.

Турция уведомили НАТО и ООН.
        Пилотите са живи, катапултирали.

Коментар

• Минобороны РФ: Российский Су-24 потерпел крушение в Сирии
          https://russian.rt.com/article/132245
          В Сирии на границе с Турцией потерпел крушение российский истребитель Су-24, предположительно, в результате обстрела с земли. Об этом сообщили в Минобороны РФ, передаёт РИА Новости.

Коментар

• Не, не.
            Руски Су24 ...

Коментар

Боен.
              На мен на Су ми прилича, ама не съм спецялис...
              Да не земе да стане белята, за глупости...
              Това уж било снимка на саморета. Ма нещо това витло хич не ми се връзва дет се вижда отстрани. Да не излезе някакъв кьорфишек:

http://www.blitz.bg/news/article/376769
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Да бе да! Чеченския терорист имал доказателства.

И Путин създал и контролирал ИД, като я пратил да унищожи съюзника му Башар Асад, за да може през Сирия да се прокара газопровод от противниците на Русия, като този газопровод ще е пряка конкуренция на руския газ и Газпром. И сега Русия се бори със себе си.

Само пълен идиот може да вярва на тези идиотии и да ги разпространява.
                А бе вас от училища за дебили ли ви избират да тролите тука?
                ЧЕ кога ИДИЛ е унищожавала армията на асад...и обратно
                И двете се бият срещу противниците на асад и кюрдите.
                А башарчето се оказа, че купува повече идилски петролец от ердоганчето даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Пътнически?
                  Боен.
                  На мен на Су ми прилича, ама не съм спецялис...
                  Да не земе да стане белята, за глупости...

Коментар

Ахмед Закаев: Имам доказателства, че "Ислямска държава" е контролирана от Путин

Той е убеден, че Путин е очаквал това, което се случи в Париж
                    "В момента "Ислямска държава" е контролирана от руските спецслужби, а президентът Владимир Путин е очаквал терористичните атаки в Париж", твърди в интервю за "Факти от седмицата с Оксана Соколова" чеченският политик и министър-председател на непризнатата чеченска република Ичкерия Ахмед Закаев.

"Вече имам 100%-ово доказателство, че ИД е контролирана от руските спецслужби. Това е част от иракските военни , които работеха за Саддам. Вие знаете, че те бяха съюзници на Путин и КГБ. Друга част са от Северен Кавказ, изпратени от службите там, още когато започваше да се формира ИД. Точно тази агентура влияе и тя е контролирана от руските спецслужби", казва Закаев.

Той е убеден, че "Путин е очаквал това, което се случи в Париж".

"Политически резултати и дивиденти това събитие донесе само на един човек в света-на Путин и неговия режим. Затова би било наивно да мислим, че всичко е било случайност или съвпадение. Във всеки случай, аз съм убеден, че това е било режисирано", казва още Закаев.
                    Да бе да! Чеченския терорист имал доказателства.

И Путин създал и контролирал ИД, като я пратил да унищожи съюзника му Башар Асад, за да може през Сирия да се прокара газопровод от противниците на Русия, като този газопровод ще е пряка конкуренция на руския газ и Газпром. И сега Русия се бори със себе си.

Само пълен идиот може да вярва на тези идиотии и да ги разпространява.
                    А бе вас от училища за дебили ли ви избират да тролите тука?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Да видим чий ...
                      Добре, че не е бил на нашата граница, че биби сега щеше "да вади трупове от водата" .

Коментар

Никой не чака фалит на любимият ти руслямистан, а РАЗПАД!
                        Така лисицата вървяла след коча и чакала да му паднат топките, щото много се клатели.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ахмед Закаев: Имам доказателства, че "Ислямска държава" е контролирана от Путин

Той е убеден, че Путин е очаквал това, което се случи в Париж
                          "В момента "Ислямска държава" е контролирана от руските спецслужби, а президентът Владимир Путин е очаквал терористичните атаки в Париж", твърди в интервю за "Факти от седмицата с Оксана Соколова" чеченският политик и министър-председател на непризнатата чеченска република Ичкерия Ахмед Закаев.

"Вече имам 100%-ово доказателство, че ИД е контролирана от руските спецслужби. Това е част от иракските военни , които работеха за Саддам. Вие знаете, че те бяха съюзници на Путин и КГБ. Друга част са от Северен Кавказ, изпратени от службите там, още когато започваше да се формира ИД. Точно тази агентура влияе и тя е контролирана от руските спецслужби", казва Закаев.

Той е убеден, че "Путин е очаквал това, което се случи в Париж".

"Политически резултати и дивиденти това събитие донесе само на един човек в света-на Путин и неговия режим. Затова би било наивно да мислим, че всичко е било случайност или съвпадение. Във всеки случай, аз съм убеден, че това е било режисирано", казва още Закаев.

Коментар

Да видим чий ...
                            Пътнически?

Коментар

• На турско сирийската граница е паднал (свален) самолет.
                              Да видим чий ...

Коментар

Какъв фалит бе моркуф?

Ти не разбра ли, че сесесерето е обречено да фалира през 20-30 години?

Никой не чака фалит на любимият ти руслямистан, а РАЗПАД!

А кога ще фалира щатския модел на световна икономика.....
                                Вече има първите наченки в тази посока.... и да му мислят тези около него.....
                                Избиват ги наред победителите.....

Коментар

Working...
                                X