Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеСега вероятно Руснаците с нетърпение ша чакат някои Турски да се обърка и да влезе в Сирия че да си върнат ..........
..
Ше требе да я събарят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕдиния пилот, май са го приклещили местните жители...
Тези търкания между Сирия и Турция са традиция , от години си свалят реципрочно по един самолет по тези места:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=922418
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1237150
Сега вероятно Руснаците с нетърпение ша чакат някои Турски да се обърка и да влезе в Сирия че да си върнат ..........
Другото нещо ще е че зоната са сигурност в Сирия дет иска да я прави Ердоган ще срещне яростен отпор от Руснаците и няма да се случи....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение+
Важно е също ердоганчето бързо да спаси пилотите от лапите на тюркмените долу, че ако ги гепнат, ще стане сложно после.
Само минавали с радио точката и после пускали с парашути памперсите, за да се обършат другите
П.П. Ако СНН Тюрк не го беше изнесал като новина, мислиш ли, че в монголия щеше нещо да се чуе? Като онова момче, дет' чак на третия ден най-накрая решиха, че се е "самоубил" в базата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение+
Важно е също ердоганчето бързо да спаси пилотите от лапите на тюркмените долу, че ако ги гепнат, ще стане сложно после.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе е руски, руски е. Потвърдиха от техното военно министерство.
Въпросът (за мен) е КЪДЕ и с КАКВО са го халосали.
От там, че се разбере какви, евентуално могат да са последиците...
Само война да няма, че си е е.бало мамата.
АНКАРА, 24 ноября. Турция 19 ноября предупреждала Россию о своем праве принять все необходимые ответные меры в случае, если операция против сирийских туркменов поставит под угрозу границу с Турцией.
Как сообщает Hyrriet, с этой целью в МИД Турции были вызваны посол РФ в Анкаре Андрей Карлов и российский военный атташе.
Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/11/24/1464308.html
-------------------------------------
Каква война, бре?
Щот' са викали още на 19-ти консула им и военното аташе, за да ги предупредят точно за този район ли?
Бе, верно матрьошките няма край вашата наглост. Ако наруши още някой и него ще думнат. Кое не е ясно, че продължавате да се правите на цапнати?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНикой няма да направи война за един самолет. Като се вреш постоянно между шамарите е нормално и ти да отнесеш някой. Основният проблем сега е какви приказки да се изприказват за пред електората...
Важно е също ердоганчето бързо да спаси пилотите от лапите на тюркмените долу, че ако ги гепнат, ще стане сложно после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеНикой няма да направи война за един самолет. Като се вреш постоянно между шамарите е нормално и ти да отнесеш някой. Основният проблем сега е какви приказки да се изприказват за пред електората...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе е руски, руски е. Потвърдиха от техното военно министерство.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко наистина е руски самальота ще има 2 последици:
1. край на турецкий паток
2. подновена агресия, към Украйна, защото се съмнявам императорчето да налети директно на ердоганчето.
Само война да няма, че си е е.бало мамата.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко наистина е руски самальота ще има 2 последици:
2. подновена агресия, към Украйна, защото се съмнявам императорчето да налети директно на ердоганчето.
Боко нема да смогва да им вади пилотите от черна маре, за да им ги праща в целофан.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнениеРазум няма, разума спи.
Да видим колко му стиска на Путин сега да се разправя с ... партьорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДано разумът надделее ...
бАси ..
Да видим колко му стиска на Путин сега да се разправя с ... партньорите.Last edited by KrumE; 24.11.2015, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДано разумът надделее ...
бАси ..Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар