IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз си признавам че съм лаик. Но това не пречи да направя един елементарен експеримент да видя дали моите рефреши се отчитат като прочитания. И виждам че се отчитат. След това да видя колко рефреши отчита на отделните статии блиц или поне на 30-40 с най-много рефреши че да ми стане ясно че тези 200 000 уникални прочитания на ден са тотална лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Стига дрънка глупости на килограми. Както често забелязвам и сега не си в час пък разпалено облясняваш.
      Общо взето за посещенията на сайтовете се ползват независими броячи а не собствена статистика на сайта, за да е по-достоверна информацията и рекламодателите да се ориентират по добре.

Техния сорс код се интегрира в сорс кода на сайта и брои посещенията.
      Не съм запознат с материята, може би защото за мен не е важна. За мен е по-инресно нивото на журналистика. Поне по темите, от които имам професионален интерес, мога да кажа, че нивото на журналистиката е много слабо. ОК, нито Дневник, нито Блиц са специализирани издания, обаче такива тъпотии съм чел, че направо се плаша. Нещо от сорта, като знам какъв инжинер съм, ме е страх да отида на лекар. Странното е, че журналистите се възприемат сами себе си за богоизбрани. Не мога да си обясня защо.
      Нивото на Блиц е отчайващо ниско, пълно с грешки и като цяло медията си е жълта та дрънка (това специално за оня Неуравновесения дет ме брои за техен трол). Дневник не отстъпва и то по много параграфи. Личното ми мнение е, че и двете медии изглеждат платени и обслужващи чужди интереси. Странното е, че едни и същи хора тук се опитват да ни вменят, че видиш ли в Дневник не е така. Сори, но на черното бяло не може да се каже.
      Имайки предвид нивото на идващото поколение се опасявам, че скоро даже и журналистите няма да могат да пишат без правописни грешки, а това е притеснително само по себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Изобщо не са глупости - нямам идея какви са тези броячи но виждам че като рефрешвам им се увеличават посещенията. А тези уникални бройки на блиц пък съвсем няма начин дасе получават като се има в предвид дори тези рефреши които ги дават за статиите си - така че най-вероятно и там са намерили начин да лъжат с някоя програма че да цоцат повече пари от руското посолство или от самия Пеевски В което няма нищо лошо - да им взимат парите за никаква работа де
        Личи си че нямаш идея ...... в десетина години в миналото си съм се занимавал с разработка и управление на сайтове , и съм правил добри пари от това , та съм доста у час все още. В уеб програмирането и управлението е много конкурентно и си направих анализа че цял живот не ми се конкурира със всякакви от Индия , Китай, Сащ и т.н. та преминах в отрасъл дето могат да ме конкурират само местни ..... през погледа на времето установявам че хода ми е бил много правилен

Това дето пишеш за посещенията е доста лаишко , не се мъча да те обидя , просто ти казвам истината как изглеждаш от страни. Спри се с тая тема не ти е силата там ...
        Last edited by markoci; 05.12.2015, 11:36.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Стига трънка глупости на килограми. Както често забелязвам и сега не си у ред.
          Общо взето за посещенията на сайтовете се ползват независими броячи а не собствена статистика на сайта, за да е по-достоверна информацията и рекламодателите да се ориентират по добре.

Техния сорс код се интегрира в сорс кода на сайта и брои посещенията.

Блиц са си сложили такъв независим брояч генерираш независима статистика , за твое сведение основните български са два: http://www.tyxo.bg/ и http://bgcounter.com/

Независимата статистика за посещенията на Блиц е на адрес :
          http://www.tyxo.bg/d/48390/daily
          Иконката на брояча обикновено се слага някъде най отдолу на страницата. с случая с тухо е такава

Вероятно някъ
          Изобщо не са глупости - нямам идея какви са тези броячи но виждам че като рефрешвам им се увеличават посещенията. А тези уникални бройки на блиц пък съвсем няма начин дасе получават като се има в предвид дори тези рефреши които ги дават за статиите си - така че най-вероятно и там са намерили начин да лъжат с някоя програма че да цоцат повече пари от руското посолство или от самия Пеевски В което няма нищо лошо - да им взимат парите за никаква работа де

Коментар

Пробвах им на сайта с една доста стара новина, която си стоеше се едни и същи прочитания доста време. След това след всек имой рефреш си вдигаше с 1 прочитанията - та до тук с многото читатели на блиц

За сравнение дневник не отчита рефрешите като нови прочитания. Сега и там го пробвах
            Стига дрънка глупости на килограми. Както често забелязвам и сега не си в час пък разпалено облясняваш.

Сорс кода на брояча се интегрира в сорс кода на сайта и събера сравнително достоверна статистика за посещенията , по периоди, региони, търсени думи, и т.н.

Блиц са си сложили такъв независим брояч генерираш независима статистика , за твое сведение основните български са два: http://www.tyxo.bg/ и http://bgcounter.com/

Независимата статистика за посещенията на Блиц е на адрес :
            http://www.tyxo.bg/d/48390/daily
            Иконката на брояча обикновено се слага някъде най отдолу на страницата. с случая с тухо е такава

Вероятно някъде са сложили и сорс кода на www.google.com/analytics които върши същата работа като Тухо брояча но малко по подробно с възможност за анализи за таргетирана реклама, ма не ми се търси сега , имам друга работа.
            Last edited by markoci; 05.12.2015, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
              рупла/долар... събранието на опек през руплата ли го отигра, барела в бюджет 2015г е около 3100

на мен ми е чудна твоята активност, погладнах международната лента дали не отвличаш форумците от някакво събитие
              Не играя рублата от много време. Нормалните пазари бяха дотса волатилни последните дни и даваха възможност за добри печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Ne искам да ги защитавам пишат и много глупости, но и при дневник е същото- твоята статия беше с 12+++прочитания следващата с 8+++ прочитания. Никой не може да кажа/ от нас/ кое е истината
                Не е така - дневник отчита само уникалните влизания - не брои рефрешите - така че техните данни за прочитания са си верни

Блиц брои рефреши, а не уникални влизания. Така че техните цифри са тотално безсмислени. И ти можеш дасе увериш в това - влез в сайтовете на двете медии намери някоя стара и непопулярна статия и гледай какво се случва когато рефрешваш.

Реално бройките на Блиц за прочитания са в пъти по-ниски от това което показва. Колко пъти само те могат да кажат. И тъй като това лъжене е безсмислено - по никакъв начин не увеличава аудиторията им и по никакъв начин с това не могат да излъжат истинските рекламодатели - те не се интересуват от тези рефреши, то очевидно се прави само защото този който им дава пари за партиини поръчки е идиот и пред него може да мине това лъжене.

Коментар

Марков ако съм взимал по 7 цента за пост ако ще за всичките ми постове които съм писал, това са само 1400 долара за 10 години или по 140 долара на година. Аз за тези пари няма дори да влеза в инвестора. Само вчера вечерта от дей трейднг съм изкарал повече от това
                  рупла/долар... събранието на опек през руплата ли го отигра, барела в бюджет 2015г е около 3100

на мен ми е чудна твоята активност, погладнах международната лента дали не отвличаш форумците от някакво събитие

Коментар

Това не е моя стратегия. това е стратегията на всяка западна медия.

И да - ето че тази статия в блиц има много харесвания и има голяма аудитория. Ако блиц не лъжат за прочитанията си разбира се

А защо си мисля че не им е наред брояча - ами тази статия излиза при най-коментираните и има 11000+ прочитания
                    В същото време най-четената им новина е с 8297 прочитания

Така че предполагам че тези прочитания са по скоро всичките рефреши на тези които са писали под новините. А реалната статистика за прочитания блиц така и не я дава.
                    Ne искам да ги защитавам пишат и много глупости, но и при дневник е същото- твоята статия беше с 12+++прочитания следващата с 8+++ прочитания. Никой не може да кажа/ от нас/ кое е истината

Коментар

Да десет са платени тролове но НПО балалайки като Ти и Марандулии сте ми бригадири .....те вземат по 5 цента на тролвнаве ти по 7 цента....
                      Марков ако съм взимал по 7 цента за пост ако ще за всичките ми постове които съм писал, това са само 1400 долара за 10 години или по 140 долара на година. Аз за тези пари няма дори да влеза в инвестора. Само вчера вечерта от дей трейднг съм изкарал повече от това

Коментар

WFB: Руснаците изпробваха ракета, способна да сваля спътници
                        А-235 „Нудоль” може да изважда от строя супер важни сателити на разузнаването, навигацията и свръзките

В Русия успешно са преминали летателните изпитания на ракетния комплекс за противоракетна и противокосмическа отбрана А-235 „Нудоль”. В Пентагона предполагат, че изпитанията на ракетата, която ще е способна да сваля спътници, са извършени на 18 ноември.
                        Ракетите от комплекса А-235 „Нудоль” трябва да заменят намиращия се сега на въоръжение комплекс А-135 „Амур” от ПРО на Москва. Шефът на космическито командване на ВВС на САЩ генерал Джон Хайтън през ноември заяви, че Русия и Китай разработват въоръжение, което може да заплашва жизнено важни спътници на САЩ.

„Те разработват възможности за нападение, които ни безпокоят” – цитира думи на Хайтън Colorado Spring Gazette.

„Американски военни анализатори твърдят, че новата заплаха за спътници космоса разкрива стратегическата уязвимост на САЩ, пише Washington Free Beacon. Русия или Китай могат да изведат от строя линии на разузнаването, навигацията и свръзките, които се явяват критични за провеждането на военни операции и защита на гражданската инфраструктура на САЩ, отбелязва Free Beacon.

Командирът на дивизия от 1-а Армия от ПРО и ПРО на Въздушно-космическите сили на РФ полковник Андрей Чебурин на 30 ноември съобщи, че ПРО на Москва пряко си взаимодейства със системата за предупреждаване за ракетно нападение и мониторинг на космическото пространство, съобщи „Российская газета”.

http://freebeacon.com/national-secur...llite-missile/

http://www.blitz.bg/news/article/378962
                        За припомняня на НПО балалайките

Коментар

Кви 200 души - това според мен е недостижим връх. Силно ме съмнява повече от 20 човека да я четат редовно тази тема и от тези 20, 10 са платени тролове на Прасчо.
                          Да десет са платени тролове но НПО балалайки като Ти и Марандулии сте ми бригадири .....те вземат по 5 цента на тролвнаве ти по 7 цента....

Коментар

• Изтривам се, че оспамихме

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                              Пускат реклама, за да натрупат харесвания на групата, а после карат журналистите си да шерват и лайкват като идиоти. Това виждаш после отстрани.

При група числата изглеждат по-внушителни, щото статистиката само трупа нагоре. При страница не е така - там си е ден за ден. Примерно спирам сега да качвам нещо и ще падне към нулата, разбираш ли?
                              Пробвах им на сайта с една доста стара новина, която си стоеше се едни и същи прочитания доста време. След това след всек имой рефреш си вдигаше с 1 прочитанията - та до тук с многото читатели на блиц

За сравнение дневник не отчита рефрешите като нови прочитания. Сега и там го пробвах

Коментар

... което вижда в независима медия като фейсбук или това което им излиза на администрираните от тях сайтове
                                колко независима
                                И за Ислямска държава ли от независимост ги оставя да си зарибяват поклоници и последователи из западна Европа, най-вече

Коментар

Working...
                                X