IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Не се напъвай, че пишеш смешки
    Както ги има едните, така ги има и другите, които откриват какво правят първите
    И на SEO оптимизацията разказа играта...
    Естествено

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Не се занимавай с Морки, виж че колкото разбира от фаянси, толкоз разбира и броячи. Не спира да се прави на цапнат, че могат да се манипулират как си искаш. Даже има фирми, които ще те питат направо на кое място в гугъл искаш да излизаш

Той не спря да дудне краставицата, че краставица ( броячите, де )
      Не се напъвай, че пишеш смешки
      Както ги има едните, така ги има и другите, които откриват какво правят първите
      И на SEO оптимизацията разказа играта...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Марков или равновеско дудне нон стоп...
        Моркуфа с неговите басни за достоверност и сравнимост

П.П. Все едно да питаш някоя соц. агенцийка: Колко от бг-ейците са луди по жожето?

Т'ва ли е достоверност? ( да питаме хиляда бабички от пенционерските клубове в страната ). И после измамниците с медиите започват да лъжат кат' разпрани и малоумниците си мислят, че това вече е станало "истина". Резултати: 95% са луди по жожето в БГ.

Дрън-дрън ..

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Аз изобщо не се учудвам че Блиц е много посещаван , просто пазара в БГ е такъв. Виж и по телевизиите какви са водещите новини , виж и кои вестникарски издания са най-продаваните ..... все в подобен порядък са.

Аз лично съм бил запален читател на Капитал , поне 15 години от излизането му на пазара не бях пропускал брой. Преди 2-3 години обаче ми писна , те тотално почнаха да си прокарват някаква политическа линия в стил: САЩ са много добри а Русия много лоши априори, което според мен няма място в медия като Капитал.
          Та по тая причина спрях да им плащам да им чета НПО полюциите, да си бяха направили друго издание за тази аудситория вместо да развалят хубавия вестник ......
          Често, когато се престарават в налагана омраза или зачеркване, ефектът е обратен
          Равновесие се е скъсал да пише тонове как Блиц.бг били незнамсикаква медия и ...разбира се, пак Путин замесен
          За разлика от Дневник и "голямата" им посещаемост...
          Та, си направих и аз труда да разгледам повече Блиц - типично жълта медия.
          Което при добър маркетинг и дори недостатъчно добра журналистика, наистина може да ги направи лидер в онлайн медиите.
          Основният фактор е очаквана жълтина.
          Нямаш високи очаквания.
          И ако намираш бърза и актуална информация е добро място за начален поглед на събитията.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Няма начин да се правят фалшиви акаунти че да се симулира трафик

Както казах вече много пъти убеден съм че тези фалшификации се правят че Путин да бъде лъган. Не виждам за какво Путин да ги прави че да лъже себе си
            Не се занимавай с Морки, виж че колкото разбира от фаянси, толкоз разбира и броячи. Не спира да се прави на цапнат, че могат да се манипулират как си искаш. Даже има фирми, които ще те питат направо на кое място в гугъл искаш да излизаш

Той не спря да дудне краставицата, че краставица ( броячите, де )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Бе, виж че сме оставили моркуфа да дудне на воля. Само мрънкате
              Марков или равновеско дудне нон стоп...

Коментар

blogspot.de не се отваря. Няма как да знам сега това че този сайт го няма, но имало други сайтове на някакви си други нива всъщност дали са blogspot.de или не. И дали пък не са направени отново че да лъжат в големи размери Путин като правят фиктивен трафик.

Това трябва да е Немския блиц значи Т.е. от там да минават големите кражби на руски пари. Само се чудя какво точно германците се интересуват от блиц, като блиц дори няма немска версия

Както и да е, не ми се забива в технологична част, защото определено не разбирам от нея. Но съм убеден че който разбира ще се погрижи да я разбере
                wordpress.com

Коментар

Почна вече да простееш , ма разбира се за немския блиц се правят регистрации през https://accounts.google.com/ ...нема начин путя да не контролира Гуглето.......нъл тъи...
                  Няма начин да се правят фалшиви акаунти че да се симулира трафик

Както казах вече много пъти убеден съм че тези фалшификации се правят че Путин да бъде лъган. Не виждам за какво Путин да ги прави че да лъже себе си

Коментар

Пълно разводняване...порой от безцелни приказки , докато се умори опонента !
                    Бе, виж че сме оставили моркуфа да дудне на воля. Само мрънкате

Коментар

че какво му е спам на това да кажеш в тема за политика, че руския проводник на руска политика в България е един голям фалшификат.

Спам са твоите неща с които единствено обсъждаш моите мотиви за това което пиша. Моите мотиви засягат само мен Лъженето за ефективността на руската пропаганда засяга този който лъже и този който е лъган. Аз нямам нищо общо и за това просто мога да стоя от страни и да се забавлявам
                      Ми супер , продължавай да се "забавляваш" по твоя си начин.

Коментар

нещо такова се получава , не може да ме се отрече че е много упорит в отстояването на доказано грешна теза .....
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Почна вече да простееш , ма разбира се за немския блиц се правят регистрации през https://accounts.google.com/ ...нема начин путя да не контролира Гуглето.......нъл тъи...
                          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е ми да му берат грижите те...не схващам само , кое те прави щастлив от цялата работа...щото само да бодеш спам по цял ден , като че ли не е много забавно.
                            че какво му е спам на това да кажеш в тема за политика, че руския проводник на руска политика в България е един голям фалшификат.

Спам са твоите неща с които единствено обсъждаш моите мотиви за това което пиша. Моите мотиви засягат само мен Лъженето за ефективността на руската пропаганда засяга този който лъже и този който е лъган. Аз нямам нищо общо и за това просто мога да стоя от страни и да се забавлявам

Коментар

Да ти кажа честно в споровете за уеб се чувствам все едно споря с марандулии за финанси. Не само че го има blogspot.de ами наистина е един от най големите.

Само че пак не си вдянал че това е домеин от първо ниво , и сайт ще ти са зареди ако пред домеин има друго име, примерно:
                              http://sharkannht.blogspot.de/ даже тук излиза статия на поредна НПО балалаика
                              blogspot.de не се отваря. Няма как да знам сега това че този сайт го няма, но имало други сайтове на някакви си други нива всъщност дали са blogspot.de или не. И дали пък не са направени отново че да лъжат в големи размери Путин като правят фиктивен трафик.

Това трябва да е Немския блиц значи Т.е. от там да минават големите кражби на руски пари. Само се чудя какво точно германците се интересуват от блиц, като блиц дори няма немска версия

Както и да е, не ми се забива в технологична част, защото определено не разбирам от нея. Но съм убеден че който разбира ще се погрижи да я разбере

Коментар

Да ти кажа честно в споровете за уеб се чувствам все едно споря с марандулии за финанси. Не само че го има blogspot.de ами наистина е един от най големите.

Само че пак не си вдянал че това е домеин от първо ниво , и сайт ще ти са зареди ако пред домеин има друго име, примерно:
                                http://sharkannht.blogspot.de/ даже тук излиза статия на поредна НПО балалаика

Коментар

Working...
                                X