IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А следния коментар под един от линковете направо ме скъса от смех:

Срещу руските огнемети "Буратино", боядисани в защитен цвят,
    турците ще противопоставят няколко батареи български соросоидни реактивни лайномети сглобени с американски и еврогейски части,
    и боядисани със син и червен цвят:
    Станишко,Пеевски, Чехльо, Боцко,Цвръцко,Гюзел Наде,
    Рада Дълбоката,Валери Винкела,Стефан Гамизов, Иво Минджев,
    Красен Станчев,Сталинка, Мегленде Ханъм,Гоце Трипера,
    Текезесарят с перуката,Женята Дайнов и много още други залпови системи за "рядко щастие" ! smile emoticon
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Хаяско дебне ли да си върне сега? Те май имаха споразумение с Ирак за военна помощ?
      Да даже се упражнява вече :

http://www.blitz.bg/news/article/378889

А буратино с термобарични снаряди вече е в Сирия:

http://www.blitz.bg/news/article/378904

Явно Руснаците са решили повече да не отстъпват никъде.
      Или ще има голяма патаклама , или САЩ се разбират ще трябва да уважават мнението и на другите....

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        И в какво ще обучават кюрдите...сигур на добри обноски !
        Хаяско дебне ли да си върне сега? Те май имаха споразумение с Ирак за военна помощ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Е това най-кефи
          И в какво ще обучават кюрдите...сигур на добри обноски !

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Според турските власти, няма навлизане на войски, а само 130 представители на спецчастите са се отправили към район до град Мосул, където ще участват в обучението на иракските кюрди.

http://www.blitz.bg/news/article/379099
            Е това най-кефи

Коментар

• В потвърждение на долния спор , познаите кои в БГ първи е реагирал на ситуацията с новина:

Турски танкове и бронирани машини са нахлули в иракската провинция Нинава (ВИДЕО)
              Президентът на Ирак обяви, че навлизането на турски войски в страната е нарушение на международното право

Влизането на турски войски на територията на Ирак е нарушение на международното право. Това заяви президентът на страната Фуад Масум, цитиран от телевизионния канал Аl Sumaria. Той призова турските военнослужещи да напуснат територията на Ирак и предупреди подобни инциденти да не се повтарят в бъдеще.
              По-рано медиите съобщиха, че турските власти са изпратили 130 военни – инструктори, в район близо до град Мосул за обучение на иракски кюрдски бойци пешмерги.

От пресцентъра на иракския премиер Хайдер ал Абади разпространиха съобщение, от което става ясно, че турските военни са влезли на територията на провинция Нинава с танкове и бронирани машини.

http://www.blitz.bg/news/article/379128

----------------------------------------------------------------------

Багдад се готви да бомбардира навлезлите в Ирак турски войски
              Анкара твърди, че в района на Мосул има само 130 командоси от спецчастите, но не ги изтегля

Шефът на комисията по сигурност и отбрана на иракския парламент Хаким ал-Замили е изпратил днес писмо до премиера на страната Хайдер ал-Абади. В документа се препоръчва да се изпратят бомбардировачи към позициите на турските войски, навлезли на територията на Ирак, съобщава РИА „Новости”.
              По-рано Ирак отправи и своя нота към Анкара, в която изрази протест във връзка с прехвърлените на нейна територия турски войски.

Според турските власти, няма навлизане на войски, а само 130 представители на спецчастите са се отправили към район до град Мосул, където ще участват в обучението на иракските кюрди.

http://www.blitz.bg/news/article/379099

Коментар

• НПО-яслата няма ли да направи един коментар на тема суверинитет, международно право...

Ирак пригрозил авиаударами по вторгшимся турецким войскам

Глава комитета парламента Ирака по безопасности и обороне Хаким аль-Замили заявил, что армия страны даст военный отпор вторгшимся турецким подразделениям. В своем письме к премьер-министру он рекомендовал использовать авиацию для нанесения ударов по позициям турок.

При этом аль-Замили отметил, что на территорию Ирака были введены тысячи турецких военных, которых поддерживают десятки танков и другая бронетехника, передает МИА «Россия сегодня» со ссылкой на Voice of Iraq.

В связи с этим парламентарий потребовал от Анкары немедленно убрать свои войска с иракской территории.

В свою очередь президент Ирака Фуад Маасум обвинил Турцию в нарушении норм международного права. Как сообщает Reuters, президент поручил МИД Ирака принять необходимые меры по обеспечению суверенитета и независимости страны.

Подробнее на НТВ.Ru: http://www.ntv.ru/novosti/1580417/?fb#ixzz3tS3hLmdU

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Грешка - не е типично жълтата медия Блиц.бг.
                  Има добър новинарски сегмент, който се актуализира наистина често.
                  В същото време присъства и жълтината.
                  Идеално за занижаване на очакванията на масовия потребител, дори е плюс.

А Дневник и Капитал след дълги години хартиен абонамент, приятели, списващи там...от година-две все по-рядко го поглеждам, хората около мен - също
                  100 % съм на същото мнение

От към новини най-бързо реагират Блиц , по другите медии след половин-един ден излиза.

За капитал не ми се приказва щото ми е сантимент , с този вестник съм израсъл и съм се оформил като професионалист , как можаха толкова да го усерат с политика за последните 2-3 години чак се чудя .......

Коментар

Е той Марандулии Лясковски също няма понятие, ама пише просто да подкрепи Равновеско в тезата му щот нъл са съпартиици.....

Факт е че Блиц е един от лидерите онлайн , дали е заради жълтото или нищо друго може да се спори....със сигурност тезата на Равновеско от вчера как разбираш ли Блиц нямали никакви читатели щото във фасе букчето били имали не знам колко си лаика е тотално грешна...
                    Е, ай ся - чек да немам понятие

Виж, че неква двиздъ тук с фуста снизходително нарече Блиц жълт парцал, без да знае, че е от лидерите на пазаря.

За такива "специалистки" по всичко гаварим. Ако я накарам да им направи резултата и ще започне едно големо: Ззъ-зъъ-зззъичане

Коментар

изписали сте 3 страници с Равновесие как Блиц.бг фалшифицира броячи, колко малка медия е, как Путин си давал напразно парите ...А да, и Дневник е Голям ...с цели 20 шервания на статия за 10 часа...във Фейсбук /пълно непознаване на сегмента/
                      Простотия до простотия... 3 страници ...та, браво на Марков, че е имал търпение коректно да ви разяснява ...ама жалко, че си губи времето
                      Мен къде ме вкара в целата схема като не съм споменал нито едно от тия имена на медии?

Момчето питаше фейс как се разпространява и се чудеше защо е по-слабо от сайтовете им.

Ти както винаги и 2 дена да четеш нещо, пак не можеш да зацепиш какво го е интересувало. После Морки прехвърли темата от фейс на сайтове и броячи.

Сподели сега къде видя да съм писал нещо за тия фестници нещо? Ърмм ..?

Коментар

Не се напъвай, че пишеш смешки
                        Както ги има едните, така ги има и другите, които откриват какво правят първите
                        И на SEO оптимизацията разказа играта...
                        Е той Марандулии Лясковски също няма понятие, ама пише просто да подкрепи Равновеско в тезата му щот нъл са съпартиици.....

Факт е че Блиц е един от лидерите онлайн , дали е заради жълтото или нещо друго може да се спори....със сигурност тезата на Равновеско от вчера как разбираш ли Блиц нямали никакви читатели щото във фасе букчето били имали не знам колко си лаика е тотално грешна...
                        Last edited by markoci; 05.12.2015, 15:18.

Коментар

Аз се опитах да му обясня чу в началото беше изписъл пълни глопости по темата, поне да не се излага. Мисля че той сам го разбра но просто не е в характера му да каже - а да бе сбъркал съм явно.........
                          мии, щото не търси истината, а се опитва да наложи ...нещо, да омаловажи източника, за да не се коментира новината, в частност

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                            Марков или равновеско дудне нон стоп...
                            Аз се опитах да му обясня чу в началото беше изписъл пълни глопости по темата, поне да не се излага. Мисля че той сам го разбра но просто не е в характера му да каже - а да бе сбъркал съм явно.........

Коментар

Често, когато се престарават в налагана омраза или зачеркване, ефектът е обратен
                              Равновесие се е скъсал да пише тонове как Блиц.бг били незнамсикаква медия и ...разбира се, пак Путин замесен
                              За разлика от Дневник и "голямата" им посещаемост...
                              Та, си направих и аз труда да разгледам повече Блиц - типично жълта медия.
                              Което при добър маркетинг и дори недостатъчно добра журналистика, наистина може да ги направи лидер в онлайн медиите.
                              Основният фактор е очаквана жълтина.
                              Нямаш високи очаквания.
                              И ако намираш бърза и актуална информация е добро място за начален поглед на събитията.
                              Грешка - не е типично жълтата медия Блиц.бг.
                              Има добър новинарски сегмент, който се актуализира наистина често.
                              В същото време присъства и жълтината.
                              Идеално за занижаване на очакванията на масовия потребител, дори е плюс.

А Дневник и Капитал след дълги години хартиен абонамент, приятели, списващи там...от година-две все по-рядко го поглеждам, хората около мен - също

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Естествено
                                изписали сте 3 страници с Равновесие как Блиц.бг фалшифицира броячи, колко малка медия е, как Путин си давал напразно парите ...А да, и Дневник е Голям ...с цели 20 шервания на статия за 10 часа...във Фейсбук /пълно непознаване на сегмента/
                                Простотия до простотия... 3 страници ...та, браво на Марков, че е имал търпение коректно да ви разяснява ...ама жалко, че си губи времето

Коментар

Working...
                                X