IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За днес стига толкоз разкикечване на жужевата рупла - утре към 9ч бг време продължаваме до пабедата

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Това горното е взето като от форум на някоя психиатрия.

Пешо, съвсем изпляска, спри гъбите или там какъвто халюциноген ползваш, че ще си докараш трайни проблеми
      Това е нещото което ще ти се случи в най близко време.

Коментар

Хахаха така ме изработи че миналата година на негов гръб направих една камара пари

Ще почакам още малко РЦБ тотално да загуби контрол върху валутния си курс и тази година или най-къно догодина пак ще направя яко кинти

Пък вие си му ръкопляскайте колко е велик - на мен не ми пречи
        Направил си три.Ти нямаш 20 лева да си платиш тока и висиш тука по цял ден за 10 кинта надник направил пари.Смех

Коментар

• И като стана въпрос за съвест, очевидно такава не попречила днес на шефа на Ростуризм да посъветва росияните да отдихят дома... пък той милия с две вили на Сейшелите...

Со своей виллы на Сейшелах глава Ростуризма советует россиянам отдыхать дома
          https://navalny.com/p/4590/

Дет се вика, с наглост към прогрес!!! Хубава работа, ама руска!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Бря, тва Ватята, бря умен кат 10 прости... че и с претенции - спрял да чете дотук... Не съм убеден, че знаеш какво е ратификация, ама нейсе... да, гледам, че са ви пуснали опорката за ратификацията, което пък идва да покаже, че само и единствено ГУЗНА СЪВЕСТ... ако изобщо у Путю, кликата му и платения мурзилаж можем да търсим съвест...

Ох, ще я повръщат Украйна, ама и кръв ше повръщат... петрола със стабилна посока на юг, ох, колко ше боли...
            То десет прости никога не са правили един умен. Гледам, на някой не им се отдава, да схванат, че лошите трендове за каквото и да било руско, тръгват от анекса на Кримнаш. Трудно е.
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              И коя е тя???
              А бе какво става в голямото село, пак стреляли по алексей петров, той нали е само преподавател, откога студентите стрелят по преподавателите си, а чакай забравих има и Лев инс- май беше негова- някаква информация???
              бившата стюардеса поли... доктор борисов има сметки за уреждане с доцент петров. кога, ако не сега

Коментар

До тук спрях да чета, меморандума е подписан , но не е ратифициран, следователно няма правна сила, ако не вярваш се обърни към специалиста по уикипедия
                Бря, тва Ватята, бря умен кат 10 прости... че и с претенции - спрял да чете дотук... Не съм убеден, че знаеш какво е ратификация, ама нейсе... да, гледам, че са ви пуснали опорката за ратификацията, което пък идва да покаже само и единствено ГУЗНА СЪВЕСТ... ако изобщо у Путю, кликата му и платения мурзилаж можем да търсим съвест...

Ох, ще я повръщат Украйна, ама и кръв ше повръщат... петрола със стабилна посока на юг, ох, колко ше боли...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Ей ама как ви изработи Путин още газ пикаете.Сега ще ви изработи и в Сирия а ти мое се пенявиш колко си искаш в тоя форум
                  Изработил ми е сигурна къса рубла, благодаря му от сърце..
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

За бургазлията не знам, но познавам каракачанов- ами че той е 1,50, коя нормална ще му върже
                    Не зависи от ръста, от други неща зависи ...

Никола Саркози

И съпругата му Карла Бруни Саркози

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Ей ама как ви изработи Путин още газ пикаете.Сега ще ви изработи и в Сирия а ти мое се пенявиш колко си искаш в тоя форум
                      Хахаха така ме изработи че миналата година на негов гръб направих една камара пари

Ще почакам още малко РЦБ тотално да загуби контрол върху валутния си курс и тази година или най-къно догодина пак ще направя яко кинти

Пък вие си му ръкопляскайте колко е велик - на мен не ми пречи

Коментар

Ъхъ - по икономика. Като обяснение под главата озаглавена "Как да си прецакаш държавата по такъв начин, че всички останали да спечелят"

Коментар

За бургазлията не знам, но познавам каракачанов- ами че той е 1,50, коя нормална ще му върже
                          Бургазлията е един пуяк нищо едно голямо говно

Коментар

• [QUOTE=ravnovesie;1059915150]Първо - избираш си да анексираш територия на държава, чиято цялост е гарантирана с подписа ти, заедно с този на Великобритания и САЩ

До тук спрях да чета, меморандума е подписан , но не е ратифициран, следователно няма правна сила, ако не вярваш се обърни към специалиста по уикипедия

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                              не е ракията, критическата ги пердаши единия или двамата, заради женка се фанаха за гушите

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                                В чест на идването на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън обстрела на Донецк продължава над четири часа.

След като загубиха политическата битка - от Харков до Мариупол всичко е в ръцете на Опозиционния блок - бившите съратници на Янукович, на властта в Киев не остава нищо друго освен военна операция за контрол на тези територии.

Дали към все повече разгарящия се конфликт в Сирия няма да се добави и нов в Украйна, като опит да бъде предизвикана Русия или ... предразположена към отстъпки в Сирия ?

На снимката - Танкови сили на Донецка народна република.

Тия не им ли писна само бой да ядат,тръгали с мечката да се бъзикат?

Коментар

Working...
                                X