IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Курс петрол/газ ( изходящ поток към манголия ) = 7.5 млрд. левас за 2014г.
    За 2015г. се очаква да падне на 5 млрд.

Хайде да смятаме дали 2.5 млрд. по-малко левас за пещерняците ще балансират валутната разлика?
    Нещо бягаш от отговора ми се чини

Аре сметни по същия начин по които смяташ Руския БВП към долара и Българския БВП .......ма от плюс ша стане минус. Разбра ли колко ти бяха несъстоятелни брътвежите по темата днес тук
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• през новата година ша падне в кацата

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree
        МЪРША ПРОДАЖНА КОГА И КАК ЩЕ МАХНЕШ СНИМКАТА ПРОДАЖНА И ПОКАЗВАЩА НИВОТО ТИ И ТОВА НА ФОРУМА ????????????????????

МОДЕРАТОР ТОЯ ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИТЕ ТУК ????

Коментар

• КАКВО СТАНА СЕГА, ЧЕРВЕНАТА ЧУМА В ДЕЙСТВИЕ !!!!

За първи път: Досието на Ахмед Доган онлайн. Част 1: Бъдещият лидер на ДПС е станал агент на ДС на 20 години

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Въх верно ли бря ? Това по Лясковската математика ли го сметка :

Курс на левчето на 01,01,2015 - 1,64 за доларче
            курс на левчето на 28,12,2015 - 1,784 за доларче
            Курс петрол/газ ( изходящ поток към манголия ) = 7.5 млрд. левас за 2014г.
            За 2015г. се очаква да падне на 5 млрд.

Хайде да смятаме дали 2.5 млрд. по-малко левас за пещерняците ще балансират валутната разлика?

Коментар

• а ти де се доказа бе юнак в два три саита мале

Коментар

В долари ръст на БГ икономиката е още по-голям от 3%, по фростата причина, че единственото, което внасяме срещу долари е петрол и газ, бре неграмотно момче, че тяхната цена се срина.

Тоест търговският дисбаланс като ножица, който имахме с Манголия ( като монополисти на пазара ) се затвори, въпреки че ни спряха износ за тях на някои сектори.

По-голям е в долари икон. ръст на БГ, ако го измерим. Понял?
                Въх верно ли бря ? Това по Лясковската математика ли го сметка :

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Брей, Брей, па не се и уморява бе ... !!!
                  Да мисля, няма как да се уморя, а ВИЕ СТЕ си УМОРЕНИ, яко, вече 45 години ви лъжат и вече не знаете къде се намирате ли или, ще се докажете ли??? В нещо НЯКОГА??? ?

Коментар

• медикаментите свършиха с тая здравна каса

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                      Неграмотно чирпаче аз още чакам да ми покажеш от взе данните за спада от 45 % на БВП им .....чакам , чакам вече час и никъв напредък не постигаш .....нито успяваш да дадеш разумно обяснение по кои курс е това - 45 %

п.п.

Между другото по нодолу се изцепи как БГ имала голем ръст 3 % на БВП.....чирпаче ми я го сметни у доларец ....да не излезе спад от - 10 % на Българското БВП
                      В долари ръст на БГ икономиката е още по-голям от 3%, по фростата причина, че единственото, което внасяме срещу долари е петрол и газ, бре неграмотно момче, че тяхната цена се срина.

Тоест търговският дисбаланс като ножица, който имахме с Манголия ( като монополисти на пазара ) се затвори, въпреки че ни спряха износ за тях на някои сектори.

По-голям е в долари икон. ръст на БГ, ако го измерим. Понял?

Коментар

• ахахахаххахахахаахха

Евразийско издание представя труса в ДПС като проруска промяна в България

А сега де.... Само дето ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА Я НЯМА ЩОТО НЕ СА СТРОЙ И НЕ СА АГРЕСИВНИ ТЕРОРИСТИ КАТО МОСКВА, НИЩО ВСЕ НЯКАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРИЕМАМЕ АГРЕСИВНАТА ХИБРИДНА ВОЙНА НА РУСИЯ, И ТЯ НЕ Е АГРЕСОР И ПУТИН НЕ И СВАЛИ КАРТИТЕ, КАТО АНЕКСИРА КРИМ, НЕ !!! ???

И СЕГА КАКВО СТАНА КРИМ ВАШ ЛИ Е, НА САЩ ЛИ Е, НА УКРАЙНА ЛИ Е, НА КОГО Е ТОЯ КРИМ И ТОЯ ДОГАН И МЕСТАН???

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                          ...
                          Брей, Брей, па не се и уморява бе ... !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не бе, ходих да набия два шамара в Независимая газета да пускат такива "глупости".

Кризис откусил 40% от российского ВВП в долларах

http://www.ng.ru/economics/2015-06-25/1_crisis.html

П.П. Много е зле това момче и все не можем да се разберем кой за какво говори. Спад в долари е почти наполовина, па той да си дудне за неговата обезценена рупла и висока инфлация, с която скриват реалния спад.

Три пъти си губих времето да му го обясня и той още не може да зацепи
                            п.п.
                            Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            П.П. Ма, 'ногу на застраши, че чак изкъртихме ръст 3% на БВП.
                            Между другото по нодолу се изцепи как БГ имала голем ръст 3 % на БВП.....чирпаче ми я го сметни у доларец ....да не излезе спад от - 10 % на Българското БВП

Last edited by markoci; 29.12.2015, 15:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                              Ами виж го възрастен човек, на какво ниво е само!!!! ПЪЛНИ ДЕГРАДАНТИ, обаче на приказки много силни. И как и КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ, ТАКИВА??? И ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ????
                              Не бе, ходих да набия два шамара в Независимая газета да пускат такива "глупости".

Кризис откусил 40% от российского ВВП в долларах

http://www.ng.ru/economics/2015-06-25/1_crisis.html

П.П. Много е зле това момче и все не можем да се разберем кой за какво говори. Спад в долари е почти наполовина, па той да си дудне за неговата обезценена рупла и висока инфлация, с която скриват реалния спад.

Три пъти си губих времето да му го обясня и той още не може да зацепи

Коментар

Няколко пъти ти казвам, че подобен диалог е неграмотен. Научи се на кое се вика реален БВП, номинален БВП и БВП по ППС?

Сто пъти ти казах, че говоря за номиналния БВП като спад, че гони наполовина.

Ти ми се правиш тук на артист и дуднеш за реален БВП, а сега обърна по ППС.

Ограмоти се, бре момче дрянуфско. В Независимая газета аз ли съм го писал това, че спад е 40%?
                                Неграмотно чирпаче аз още чакам да ми покажеш от взе данните за спада от 45 % на БВП им .....чакам , чакам вече час и никъв напредък не постигаш .....нито успяваш да дадеш разумно обяснение по кои курс е това - 45 %

п.п.
                                Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                П.П. Ма, 'ногу на застраши, че чак изкъртихме ръст 3% на БВП.
                                Last edited by markoci; 29.12.2015, 15:50.

Коментар

Working...
                                X