Първоначално изпратено от markoci
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Нещо актуално
Ой мороз,мороз.Воронежский хор.
http://www.youtube.com/watch?v=yujdRd-0LG8
Ой, мороз, мороз/Не морозь меня/Не морозь меня, моего коня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнениеСпомняте ли си "Магарешката пътека"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ минна полоса 15 метра широка.Тогава и да иска накой от нашите да прави кинта от трафик много ще се замисли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ минна полоса 15 метра широка.Тогава и да иска накой от нашите да прави кинта от трафик много ще се замисли.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение- Сам ли си говорите, Колега? По наша стара информация, се пази с хора, кучета, кльонове и противопехотни мини.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОграда и вишка през 100 метра!
Така се ПАЗИ браздата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОграда и вишка през 100 метра!
Така се ПАЗИ браздата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiМоля, модераторите да баМнат др.съч., поради очевадна агресия, клевета и набеждаване на ред недопустими основи, като религия, сексуална ориетираност и прочие.
Ако не го дръннете, тогава го започвам аз и ще се радва, че не се е родил пендел от Зимбабве
А сега, да поправим колегата:
Не е вярно, че садолни педали. Горни са.
- Педали, естествено.
Прочее, някой беше поканил Марандуля на среща пред общината тудея, ако сене лъжа. Що станА, колеги, довлече ли се негово Бойно величество ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПоредния трол, който няма отговор на въпроса какво ще стане, ако затворят границата на Македония със Гърция.
ОГРАДАТА МУ Е МАЙКАТА!
!
ООООООГРААААААдаааа!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига бе....
Бизнес за 200-300 млн долара е капка в морето....
Кол центровете нали не ги броиш за софтуерен бизнес..?
Или да...
Ама вие, безработните мечтатели, сте много смешни....
пп Имам усещането, че още не си научил бурмите - гайката или болта се върти....
Има време... трудно, но ще справиш....
Май забрави диалозите които водехме 2008? Помниш ли кой си загуби почти всички пари?
Нищо де, скоро аз пак ще захлебя, а балъцита пак ще загубите. Тогава пак ми напомни за бурмите.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Специално поздравче за всички НПО балалайки с една Руска песен на Зара за паметника Альоша в България:
https://www.youtube.com/watch?v=tcYVKL9-iFYНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар