IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • 164 погибших в результате авиаударов ВКС РФ в Сирии

    "164 человека, включая 43 ребенка и 25 женщин, погибли в результате авиаударов России и Сирии в сирийских городах Табия, Джазира, Кхешам и аль-Болель на западе провинции Дер-Эззор.
    В Кхешаме погибли 63 человека, 55 — в аль-Болеле и деревнях этого района, 44 человека погибли в городе Ракка, и двое погибли в районе на западнее Ракки.

    Как известно, 30 сентября Россия начала бомбить якобы цели «Исламского государства» на территории Сирии. Но по данным военных экспертов,
    Россия бомбит цели, связанные с оппозиционными силами, противостоящими правящему режиму сирийского диктатора Башара Асада, которого поддерживает Кремль."
    http://argumentua.com/novosti/164-po...vozashchitniki

    Коментар


    • Равновесие, на нашенеца не му трябва много.
      Нека се повиши методично минималния доход, нещо което не беше направено малко по малко за 25 години и тогава и феновете на Бай Им Тошо ще са доволни и ще млъкнат.
      The strongest stand last.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Аз не мисля така. Нищо наложено отгоре няма как да има успех. Все някой ще го контролира.

        За да се променат трайно нещата единственото, което трябва да се случи е хората да възприемат политиците като работещи за хората. Не като работещи за себе си. Да бъдат принизени от едно полубожествено състояние в което простия народ ги гледа - до хора на които също им миришат краката.

        И колкото повече намаляват хората с робско самосъзнание - а те намаляват доста бързо - толкова повече отчетност изисква обществото от политиците. А когато изисква от тях - те не могат да правят глупости.

        до сега само една съдебна система стоеше между политиците и затвора - но като гледам скоро и тя ще спре да пречи Щом се развоняха нещата там значи скоро ще ги погребваме старите порядки.

        Аз не предлагам наложено отгоре, а наложено от нас си.
        Промяната да тръгне от нас, от вътре навън, от долу.
        За всичко писано от теб горе съм ЗА.
        The strongest stand last.

        Коментар


        • Попитах инвестора една много обективна медия и честна да даде информация колко е дългът на САЩ Франция Англия Астрия Италия Испания Финландия Швеция?Попитах колко пари събира хазната на съответната държава колко е съответно бюджетния излишък и дефицит и веднаха налетях на грешно потребителско име или парола.Инвестор от САЩ доларчета ли ви пращат?От какво се издържате?

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            При нас едни резет и рестарт на системата не са излишни. Разбира се съпроводени с драстична промяна по всички направления, вече не изпозвам думата "реформи" защо ли.. Коренна промята във всичко - брой щатове, брой министерства, агенции, инспекторти, парламент и депутати, структура на правителтво, нова конституция, дефиниране на национални приориети в интерес на народа. Ей такива прости и недостижими до днес неща.
            Аз не мисля така. Нищо наложено отгоре няма как да има успех. Все някой ще го контролира.

            За да се променат трайно нещата единственото, което трябва да се случи е хората да възприемат политиците като работещи за хората. Не като работещи за себе си. Да бъдат принизени от едно полубожествено състояние в което простия народ ги гледа - до хора на които също им миришат краката.

            И колкото повече намаляват хората с робско самосъзнание - а те намаляват доста бързо - толкова повече отчетност изисква обществото от политиците. А когато изисква от тях - те не могат да правят глупости.

            до сега само една съдебна система стоеше между политиците и затвора - но като гледам скоро и тя ще спре да пречи Щом се развоняха нещата там значи скоро ще ги погребваме старите порядки.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Застъпници трябва - фалшифицират там където знаят, че не могат да ги хванат.

              А иначе как да няма файда - не виждаш ли колко драпат да печелят - и върпеки това се дънят. Знам че в обществото ни вирее едно пораженческо виждане че изборите нищо не променят. Но това просто не е така. Иначе нямаше да има толкова много напъни - често дори и незаконни - за да си осигурят гласовете.

              Политиката ни е едно доста ветровито място. И въпреки че едно 20-30 човека успяват по няколко парламента под ред да се наместват в управлението - това е по-скоро изключение от колкото правило. За разлика от доста други държави където реално човек съвсем буквално може да си се пенсионира политик - и то не само ако той реди листите.
              При нас едни резет и рестарт на системата не са излишни. Разбира се съпроводени с драстична промяна по всички направления, вече не изпозвам думата "реформи" защо ли.. Коренна промята във всичко - брой щатове, брой министерства, агенции, инспекторати, парламент и депутати, структура на правителтво, нова конституция, дефиниране на национални приоритети в интерес на народа. Ей такива прости и недостижими до днес неща.
              The strongest stand last.

              Коментар


              • Мурзилажът има май нужда от ретроспекция, за да не се чуди откъде е антируслямското напрежение в темата ... изключителен текст от руския поет Игор Иртенев ...

                23.01. 2015

                СТРАШНО Е ПРИ МИСЪЛТА КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ СЛЕД ВСИЧКО , КОЕТО ИЗВЪРШИХМЕ В УКРАЙНА

                Ние, украинците сме различни? Нима не виждаш? ", ми каза един приятел. Какво ви е различното, възразих - две ръце, два крака... Сега виждам – те наистина са различни. Достатъчно е да погледаш хрониките от Майдана без коментарите на Първи канал. Стояха с месеци, дни и нощи. В люти студове, на обледенени барикади. Прикривайки се с дървени щитове от куршумите на "неизвестни" снайпери, те тичаха срещу тези снайпери и падаха убити. А след тях тичаха следващите и следващите, докато снайперите не се разбягат.

                А сега си припомнете нашите "майдани". Да си приличат по нещо? Затова и тяхната революция я нарекоха революция на достойнството - достойни хора изгониха крадците и корумпираната власт. Сега същите тези хора се нареждаха на дълги опашки , за да се запишат доброволци в отбраната на донецкия аеропорт – най тежкият и кръвопролитен участък на украинската отечествена война. Такава е реалността сега в Украйна – те се готвят за партизанска война срещу нас, руските "братя".

                А руската пропаганда твърди , че ние нямаме нищо общо! Крещи, вие, изисква: Докажете! Къде са ви доказателствата? И ние, безумците, крещим "докажете!" в прекъсването между две погребения на загинали в Украйна руски войници. Колко още войнишки гроба трябват, за да се спре това безсрамно лъжене? Оказа се, че с помощта на телевизията и пропагандата, можеш да оставиш без акъл цял един народ. Получи им се. Народът се блъска в параноидна истерика. Във възпаленото му въображение от всякъде го дебнат укрофашисти, жидобандеровци, европейски педераси, проклети американци. Глупавите ги излъгаха, алчните ги купиха, страхливите изплашиха, смелите затвориха, а подлите сами в нужния момент закрещяха "Крим наш!". И ето ти 85% поддръжка. Останалите 15% са врагове на народа, отцепници, пета колона... че за пръв път ли? Всъщност с този фалшив рейтинг нас ни правят съучастници в престъпното убийство на хиляди души. Слагат печата на Каин на целия народ. Не е в народа съвестта, народът някога е крещял "Разпни го!". И сега ние видиотени, излъгани, опиянени от кръвта на братята си вопием "разпнете ги!", разпвайки отслабената Украйна в най-тежките за историята ѝ дни. Ясно – народът е простак, излъгаха го, вглупиха го, взеха му ума. А образованите? Духовно богатите, прочели всички книжки? Познаващи хуманитарните истини? Вярващите в Бога? Дявол да ви вземе и вие ли? Къде сте? Къде сте духовни бащи на нацията? Къде сте се окопали в своите културни кочини – в театрите, редакциите, издателствата, музеите? Защо позорите посребрените си коси да мучите невнятно в телевизиите? Или не помните как под товара на собствените си престъпления Съветската империя се срути като картонена къщичка? Отново ли ще мълчите, когато "спасяваме" и ощастливяваме съседните си народи чрез отнемане на техни територии? Като на фините Карелия, на японците Курилите, на грузинците Абхазия и Осетия, на молдованите Приднестровието? Кой е по- нататък по списъка? Естония, Литва, Китай???

                Комплексираният полковник от КГБ, по волята на съдбата оказал се на върха на пирамидата никога няма сам да съпостави нищожността на своите амбиции с живота на едно дете. Списъкът с убитите в Украйна руски войници слага този негодник , нашия национален лидер, сред най големите душегубци в света– Сталин, Хитлер, Пол Пот.
                А ние?
                Нито една майка, загубила сина си не излезе на самотен протест , нито една вдовица, нито един баща, брат, сестра.
                Ето единицата мярка за нашето робството - мълчащата майка, чието дете са пратили на несправедлива, необявена война и са го убили. А на нея са казали "трай, че ще стане по-лошо". Или са и казали, че тя е героиня-патриотка, дала сина си в името на защитата на Отечеството. Но кой е този страшен враг , от който се защитаваме? Кой е нахлул в нашата Родина, кой ни заплашва?

                Украинците ли? Те ли навлязоха в Русия? Те ли анексираха част от нас и заплашват целостта на страната ни? Те ли ни пратиха зелени човечета и обявиха независими републики на наша земя? Не любовта към Отечеството, ни предаността към Родината, сляпата кремълска идеология или руския свят не са причина за тази война. НЕНАВИСТТА КЪМ УКРАИНСКАТА СВОБОДА НИ НАВЛЕЧЕ ТОЗИ ПОЗОР.

                Украинците бяха и си остават свободни с всичките си майдани, демонстрации, крадливи управници, депутати , летящи от време навреме в кофите за боклук. Чрез грешки-поправки рано или късно те ще придвижат страната си не към нашата гниеща , гробищна стабилност, а към нормалния, европейски, човешки живот. "Путинска Русия ни направи народ!" - казват украинците. Общата горка съдба, общата заплаха, общия враг правят от населението народ. А как ще живеем ние при мисълта за всичко, което направихме в Украйна, е страшно да се мисли. Ще живеем лошо, мръсно, презирани от всички и ще завършим този подъл живот без покаяние и причастие в разкъсана и разорена страна"
                Yeah

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Фалшифицират ги при броенето и съставянето на протоколите. Файда няма от избори.
                  Застъпници трябва - фалшифицират там където знаят, че не могат да ги хванат.

                  А иначе как да няма файда - не виждаш ли колко драпат да печелят - и върпеки това се дънят. Знам че в обществото ни вирее едно пораженческо виждане че изборите нищо не променят. Но това просто не е така. Иначе нямаше да има толкова много напъни - често дори и незаконни - за да си осигурят гласовете.

                  Политиката ни е едно доста ветровито място. И въпреки че едно 20-30 човека успяват по няколко парламента под ред да се наместват в управлението - това е по-скоро изключение от колкото правило. За разлика от доста други държави където реално човек съвсем буквално може да си се пенсионира политик - и то не само ако той реди листите.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                    Първанов: Мога пак да бъда успешен президент, както съм бил

                    Статуквото толкова се е опиянило от "победите" си напоследък че направо си е повярвало че може да копира патрона си от североизток. Тая година ще им е последна.
                    Даже им пожелавам полугодие. Много са нагли.
                    The strongest stand last.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                      Мурзилките без проблеми плюят срещу България - доста често и с откровено изкривяване настината. Обаче когато някой вземе да пише грозната истина за Русия и откачат.

                      Кво ставау да не ви режат надниците от Прас Прес, когато не можете да защитите Самая могучая
                      Равен, грозната истина е ТОВА!
                      Някой като теб я прегръщат, а на други ни се повръща от нея.
                      И това не е на добро за съжаление.
                      Last edited by 77; 24.01.2016, 20:55.
                      Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Дано да няма избори през 2016 - иска ми се да настъпи тотален разпад на статуквото. Те яко са тръгнали по нанадолнището, няма нужда да им се пречи. Това което се случва последните седмици направо бие тъпомера, скоро и традиционните запалени избиратели - полумороните - ще се срамуват от тях
                        Първанов: Мога пак да бъда успешен президент, както съм бил

                        Статуквото толкова се е опиянило от "победите" си напоследък че направо си е повярвало че може да копира патрона си от североизток. Тая година ще им е последна.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Дано да няма избори през 2016 - иска ми се да настъпи тотален разпад на статуквото. Те яко са тръгнали по нанадолнището, няма нужда да им се пречи. Това което се случва последните седмици направо бие тъпомера, скоро и традиционните запалени избиратели - полумороните - ще се срамуват от тях
                          Фалшифицират ги при броенето и съставянето на протоколите. Файда няма от избори.
                          The strongest stand last.

                          Коментар


                          • Такаааа.. И аз да споделя.
                            В реалния живот не виждам нагли рукопоклонници, каквито наблюдавам тук.
                            От време на време някой н по примитивно съзнание се изпуска на тема "социализъм" и "хубаво беше", но се засрамва и се свива, знаейки габаритите на умствения си багаж.
                            Обаче...! Тук хора със същите параметри багаж, се правят на "прави" по въпроси, които биха им донесли дори и присъди за предателство. Защо така тук става? Кой го позволява? Къде го дават така? Да се рути държавата, при това дори и във форум?
                            Безродници открито да пробутват чужди интереси, държащи и без това страната ни в беднотия и до днес.
                            Самозабравили се червени отрочета безнаказано да вършеят и пробутват тезисите на Кремъл!!!!!!!!

                            Къде го дават така???????????
                            The strongest stand last.

                            Коментар


                            • Дано да няма избори през 2016 - иска ми се да настъпи тотален разпад на статуквото. Те яко са тръгнали по нанадолнището, няма нужда да им се пречи. Това което се случва последните седмици направо бие тъпомера, скоро и традиционните запалени избиратели - полумороните - ще се срамуват от тях

                              Коментар


                              • http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/0...?ref=yellow_fp

                                Какви избори ще има през 2016 г. – дали ще има извънреден парламентарен вот – зависи основно от ГЕРБ и Бойко Борисов. Калкулацията от гледна точка на най-голямата партия изглежда към момента по следния начин. На първо място, ГЕРБ трябва да спечелят президентския вот. Ако това не стане, те ще влязат в силна негативна спирала на загуба на подкрепа, от която спасение едва ли

                                Който и вариант да се реализира, истината е, че България е в предизборна ситуация. Парламентаризмът е система от правила, които не могат да бъдат дълго време нарушавани. Когато една управляваща партия не успее да изпълни ключов ангажимент към избирателите си, тя е длъжна да се оттегли от властта и не може да се оправдава, че ще го изпълни, ама догодина по същото време. Когато мнозинството пък е налично като бройки, но не съществува като програма и ясен политически ангажимент, то всъщност не е годно да управлява. За съжаление в момента това е положението у нас и точно затова то може да бъде определено като "предизборно".

                                когато и кръга прокопиев е отписал борисоф...
                                Нещо за българската политика...
                                Рб- управляваща опозиция ...
                                АБВ- опозиция в управление...
                                Патриотите- управляващи -подкрепяща опозиция
                                ДПС- опозиция- подкрепящи управлението
                                Атака -луда опозиция--;
                                БДЦ- олигархичнопозиция
                                ГРОБ- управляващи който не знаят за какво са там... и какво подкрепят...
                                БСП-опозиция,част от който искат да управляват веднага с гроб...
                                Та когато ни докарат за до лудост ,вината не е у нас...
                                Доктор менгеле ,ненчев ,бъчварова ,лили ,дебелото ,лукавски ,образователния ..лъжат от от телевизията и ни правят на балами а медиите ни облъчват колко сме добре.....
                                Когато всеки несъгласен бива наричан мурзилка и путинист ....а престъпниците са оправдани от съда като Цветанов ,Бисеров,Тиквата и т.н....и ни управляват

                                Коментар

                                Working...
                                X