IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    "Говоренето на кои лица придобива такава честота, че започна да формира, вместо да отразява, общественото мнение? Чрез обществените медии в общественото пространство нахлуха идеи и тези, които поставят в опасност националното единство, избраният път на европейско и натовско членство.
    Тоя път не е избран чрез гласуване! Колкото и да ти се иска да обявиш, че това е избора на 51% от българите. Няма как да го направиш, защото не е станало така!

Специално за ЕС, ако хората можеха да надникнат в бъдещето и да видят какво е днес! При един избор, силно се съмнявам, че през 2007г. 51% биха казали : ДА искаме да сме там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Роналт Рейган - враг номер едно на тутраканскта селищна система !
      долу империализма !!!
      Да живее слободата и демокрацията !!!
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Почнал си да пелтечиш несвързано. Досущ, като соколето . и нашенския от форумо и оня от сарая.
        Е па нале е СЛОБОДА !!!
        Моа си пелтеча, и свързано и несвързано...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

долу империализма !!!
          Почнал си да пелтечиш несвързано. Досущ, като соколето . и нашенския от форумо и оня от сарая.

Коментар

долу империализма !!!
            Роналд Рейгън разкопа цялата социалистическа селищна система, това вие много добре го знаете.
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
              +
              При падането на Берлинската стена, "някой" пое ангажимента, че НАТО няма да се разполага на изток!
              Кой беше той?!
              На думи.
              А думата, дадена от такф, не струва и пукната пара...
              Очевидно.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Туркменистан обяви "Газпром" за неплатежоспособен
                долу империализма !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Кви ги пишеш...?
                  Ми нали в Крим няма ток , вода, ядене, газ и т.н.
                  Бе как ша има , питай Лясковския ..само глад и комари, тоя газ сигурно е виртуален.....щот да иде у Крим сигурно ша да е платен от Кримчани , въх ма те и пари ша излезе че имат ........нъл фрии междудържавни отношения няма....
                  Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ББ и за "Дойче веле" дал интервю. Такава масирана атака за вътрешна и външна употреба не е на добро. Явно яко е сгазил лука, щом се обяснява толкова натрапчиво.
                    Общото в двете направления е темата за газа и ...Путин ни обича
                    smile emoticon

Иначе, Украйна ударно черпи от хранилищата си газ, студът ни стегна, западната преса подхвана ББ за продажбата на оръжие, нищо, че не бил изпълнявал? заповедите на турските президент и премиер, когато му звънели посред нощ.
                    +++

бойковчето са го наплашили яко другарете му пееФ и сие. Масква вече играе ваБанк (да не се бърка с ВТБанк ).
                    Щом предпочита да се скара с турския султан, само и само да се подмаже на руслямския "император", значи яко са му дърпали ушичките.
                    Другарете му имат да връщат едни паре от "южния пАток" и сега дават мило и драго да намърдат фирмичките от там в "хъбчето", че имат ресто за връщане, а гаспадаря е в незавидно тежка ситуация.

П.П. Аз в такава ситуация не бих си държал парете в определени институции, свързани с другарете!.....Знам, че бързо ще ме изтрият, затова КОЙ видял видял

Коментар

• Да го обясним с къркане, че по-лесно се разбира.

Морки има 5 декара лозе и съвестно го събира, прави винце и ракойка и си го носи в тях.

Само, че аз му окупирам мазата, където го складира и той ми идва за празниците да си иска някое буре, защото му трябва, ама аз започвам да се правя на интересен, че това винце вече не е негово, а мое.

Накрая за Нова година "великодушно" разписвам и тръбя на всеослушание, че съм го почерпил с 2 бурета "мое" винце ( без да съм правил мазата му или па да съм я зареждал ). Фокус-мокус препаратос как се краде чужд актив.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        Човещина: Крим даде газ на замръзнал украински град
                        Украинците изпросили „синьото гориво” лично от Путин

Руски газ започна да постъпва в украинския град Геническ в Херсонска област. Кметът на града преди това поиска помощ от Русия, тъй като заради силните студове е паднало налягането в комуналния газопровод, предаде агенция РИА Новости.
                        „Поръчението на президента Владимир Путин е изпълнено, газ започна да постъпва от територията на Крим в Генически район на Херсонска област

На 2 януари в Геническ поради силните студове спаднало налягането в газопровода. То не било достатъчно за работата на автономното отопление за 1800 души в многоетажни сгради и 400 частни имота.
                        "Нафтогаз" привел доказательства отсутствия российского газа в Геническе
                        Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2016/01/05/1477770.html

Как сообщает "Нафтогаз", поставки газа для нужд населения города в летний период осуществляются за счет текущей добычи на Стрелковом месторождении. Избыток добытого летом газа, который не могут использовать жители Геническа, передается для временного хранения в ПХГ Глебовское, которое находится в Крыму. Зимой украинский газ отбирается из ПХГ и направляется в Геническ для покрытия пиковых уровней потребления.

В "Нафтогазе" сообщают, что с 1 января 2016 года российские власти в течение четырех суток блокировали херсонский газ, хранящийся в Глебовском подземном хранилище на территории Крыма.
                        ----------------------------------------------------

П.П. Накратко, понеже моркуфите са скарани с манголския язъйк. Захранването с газ на Геническ се осъществява от собствения добив от находище, което се намира в Украйна. Летните периоди с ниска консумация газта се съхранява в изградено хранилище в Крим и оттам се черпи, за да покрие натоварените зимни месеци.

Тоест 4 седмици жоженцето е било забранило на кримските власти, хохлите да им се подава от добитата газ в тяхното хранилище. И сега жожо разписал, че може да си ползват собствената газ. Но газ не е руска, както се леко се е "объркало" журналето, писало поредната партенка.

Понял?

Коментар

• ББ и за "Дойче веле" дал интервю. Такава масирана атака за вътрешна и външна употреба не е на добро. Явно яко е сгазил лука, щом се обяснява толкова натрапчиво.
                          Общото в двете направления е темата за газа и ...Путин ни обича
                          smile emoticon

Иначе, Украйна ударно черпи от хранилищата си газ, студът ни стегна, западната преса подхвана ББ за продажбата на оръжие, нищо, че не бил изпълнявал? заповедите на турските президент и премиер, когато му звънели посред нощ.

Коментар

• Туркменистан обяви "Газпром" за неплатежоспособен

Ама тавариши, какви са тия изстрели в спину от евразийските дрогари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Ами затова НАТО и САЩ трябва да изтеглят войските си далеч от руските граници
                              за да не стават неволни грешки.Има си директна телефонна линия при проблем.
                              +
                              При падането на Берлинската стена, "някой" пое ангажимента, че НАТО няма да се разполага на изток!
                              Кой беше той?!

Коментар

• ::::;Терминаторът Танев
                                ПРЕМАХВАТ АРХИВИСТИТЕ ОТ СПИСЪКА НА ПРОФЕСИИТЕ
                                Днес изтича крайният срок за становища и възражения пред МОН срещу заличаването на професията "Архивист". Министерството тихомълком подготвя проект за Решение на правителството, който предизвика взрив от негодувание в социалните мрежи
                                04.01.2016"""""

Москов и Танев, великите реформатори, единият ще ни слага чипове, другият ни праща в трета глуха!
                                Тъкмо си мислиш, а тоя ще е последният идиот, то пак се пръкне някакво недоразумение!

Коментар

Working...
                                X