Първоначално изпратено от barbaron
Значи първо няма кой да ми дава копейки, за да пиша в някаква подрискана тема, където има 10 про Русия и 10 анти Русия, с влизащи по 2ма човека други на час от скука!
Пък и какво да поствам с чаршафите, които ги пускаш, я на български я на руски! То ми изяждаш всичките копейки! То нямам "екранно време", бах неговата мама!

Влизам в темата само за да си правя ташака! Ако не си го забелязал, да ти кажа!

Относно сравнението с Левски на тоя смешник, надявам се, че се бъзикаш, защото ако не е така е много жалко, ако приемем, че си българин!
Нелепите чаршафи, стил "чикия на горещ пясък" на тоя Иво-Миво, какъвто е там няма какво да му ги оборвам, трябва да му ги оборват хора пишещи коментари в Blitz.bg, защото там стила е същия, само, че в обратната посока!
Зачетох малко какви ги е писал и се надявам, че не е на медикаменти, а по-скоро се касае за тежка форма на хроничен запек, за което препоръчвам сутрин хладка вода!

Гледам, че някакви неща си писал за комунизма!
Да ти кажа има два вида комунизъм, единия е книжен(обявен), ти много добре си го цитирал, втория е неформален(необявен)!
От първия е ясно кой се е тупал в гърдите, че иска да го построй! От втория ще ти кажа къде наистина е бил построен. Това е Гърция, в момента и в една голяма степен в ЕС!
По оста Америка-Русия, ако имаш някакво чудене какви са ми политическите виждания ще ти кажа!

Не искам в България Путинизация, но не искам и Обонговизация или Меркелизация!
Ако ми кажеш, че България в момента си е ОК и това е пътя! Ти тегля директно една МАЙНА, в комбинация с плюнка!
Искам един бъдещ многополюсен свят, поне за идните 50 години и значителна свобода за България и подобните на нея страни в Европа! Ако е възможно някакви обединения на сходни страни по интереси!
Ако ми кажеш, че това е невъзможно и избора е единствено между това в момента и путинизацията, ти казвам, че избирам путинизацията, пред мангасарите от Африка и арабите на Меркел!
Общо взето това е!

Коментар