IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
    намери джуджето със същите брадати клонинги кат тея щом са путински л@йна
    Така става ли?

Коментар

и мене не ме кефи ама некролога го е писал еее да не съм ги изтепал аз ей ги тарторите и кой ги е изтепал и бежанци ти е вкарал .... тея брадатите да не са му роднини на тоя ммм ?!?!
      Стига си дрънкал путьофилски глупости.
      Тези брадатите са наши приятели, от опозицията на убиеца Асад,
      бомбардирани от Путьо, който лъже, че бомбардира ISIS.
      http://www.nytimes.com/2014/09/12/wo...=tw-share&_r=0

Коментар

• В България не беше извършена декомунизация, а комунизмът се реабилитара

Г-н Бояджиев, според вас в България беше ли извършена истинска декомунизация след рухването на комунистическата система през 1989 г.?
        – В България никога не е извършвана елементарна декомунизация. Причината за това е, че тук няма политическа партия, в която това искане да доминира.
        При Филип Димитров в СДС беше пълно с агенти. Въпреки това той се опита да направи няколко неща. Неговият кабинет е единственият, който поиска и СДС гласува лустрация в ръководствата на банките през 1992 г. Знаете, че тази лустрация много бързо беше отменена от Конституционния съд, в който също имаше агенти. Тогава, при управлението на Филип Димитров, не успяха да направят необходимите стъпки за извършване на декомунизация.
        После, през 1997 г., дойде правителството на Иван Костов. То нямаше никакво желание да извърши декомунизация.

Защо?
        – Защо ли? Това е дълга тема. Аз съм пряк свидетел на някои от събития. Правителството на Костов дойде след преговори. Въпреки участието и ролята на протестиращото тогава общество срещу БСП, имаше и преговори под масата. Тогава се издигнаха в култ двама души от БСП – Николай Добрев и Георги Първанов.

Правителството на Иван Костов просто нямаше желание и политическа воля да извърши декомунизация. Костов имаше ангажимент да извърши определена приватизация и това стана. Дали добра или лоша приватизация, нека всеки сам да оценява. Но за декомунизация нямаше никакво желание. Това трябва да е ясно.
        След това кой да извърши декомунизацията?
        Така че в България не е извършена декомунизация. Напротив, извършва се реабилитация на комунизма. След тези 25 години, в момента, бившите комунисти, които извършиха преврата на 10 ноември 1989 г., имат най-голямата власт.
        Това че в правителството сега има млади министри не е такова значение. Защото във втория и третия ешалон на властта има хора, които мразят и мен и теб (към журналиста Христо Христов, бел. ред.), това трябва да ти е ясно.

Те са такива. Те виждат в твое лице, в мое лице заплаха, че ще излезе истината. Но поради международната обстановка и това, че сме в Европейския съюз, комунистическата номенклатура няма възможност да ни вкарат в затвор или в лагери. При други обстоятелства и при възможност със сигурност щеше да го направи.

А коя е най-голямата лъжа за българския преход?
        Най-голяма лъжа е, че България е станала демокрация. Тук има фасадна демокрация. Илюзия е да казваме, че като има избори има демокрация. И дума не може да става! Изборите не са фактор. Фактор за демокрацията е да има правова държава. Когато има правова държава, има и демокрация. Сега положение у нас е такова, че и тази Конституция от 1991 г., която е толкова критикувана, се нарушава всекидневно.

http://desebg.com/intervu/2469-2015-10-07-10-43-48

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Старо, но "златно" от тролската библиотека... Айде да замоля да не ни занимавате през месец с едни и същи путински л@йна...
          намери джуджето със същите брадати клонинги кат тея щом са путински л@йна
          Last edited by Andi11; 08.01.2016, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Много приличат на нашите от Пазарджик.
            мхм тука са на Слънчев Бряг в Какао Бийч ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Анджък де, вашите са си тея в Пазарджик...

Коментар

и мене не ме кефи ама некролога го е писал еее да не съм ги изтепал аз ей ги тарторите и кой ги е изтепал и бежанци ти е вкарал .... тея брадатите да не са му роднини на тоя ммм ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Бандар е предложил на Путин съюз със Саудитска Арабия, запазване на руските интереси, военноморската база Тартус, влияние и присъствие в региона, покупка от саудитския кралски дом на минимум за 15 милиарда долара руско оръжие.

"Каквото и да се случи", е казал Бандар, "в резултат на военните действия в Сирия, ние ще контролираме всичко и напълно. Няма в никакъв случай да разрешим на която и да е от ония малки държавички в залива (като Катар например), да прокарват тръбопроводи през Сирия и да продават газ в Европа.

Ще защитим вашите, руските, на "Газпром" интереси. Вече поправихме някои романтични глупости и предателства - Арабската пролет в Кайро, стоим зад режима на генерал Ал Сиси с дванадесет милиарда долара."

Бандар е подчертал, че те държат чеченците, които се бият в Сирия, здраво за каишката и няма да им позволят никакви акции по време на олимпиадата в Сочи.

http://freeoldmen.blog.bg/politika/2...siriia.1148769
                  Гледах го вчера по NBC, дет се вика, намериха се... Путьо упорито се опитва да скъса отношения с Иран... лошо няма, ускорява предфинално....

Коментар

Старо, но "златно" от тролската библиотека... Айде да замоля да не ни занимавате през месец с едни и същи путински л@йна...

Коментар

• Бандар е предложил на Путин съюз със Саудитска Арабия, запазване на руските интереси, военноморската база Тартус, влияние и присъствие в региона, покупка от саудитския кралски дом на минимум за 15 милиарда долара руско оръжие.

"Каквото и да се случи", е казал Бандар, "в резултат на военните действия в Сирия, ние ще контролираме всичко и напълно. Няма в никакъв случай да разрешим на която и да е от ония малки държавички в залива (като Катар например), да прокарват тръбопроводи през Сирия и да продават газ в Европа.

Ще защитим вашите, руските, на "Газпром" интереси. Вече поправихме някои романтични глупости и предателства - Арабската пролет в Кайро, стоим зад режима на генерал Ал Сиси с дванадесет милиарда долара."

Бандар е подчертал, че те държат чеченците, които се бият в Сирия, здраво за каишката и няма да им позволят никакви акции по време на олимпиадата в Сочи.

http://freeoldmen.blog.bg/politika/2...siriia.1148769
                      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        Теб това може да те кефи, но над четвърт милион избити сирийци от асад и над 12 милиона бежанци хич не им е до смях.

Коментар

ми това некролога го е писал през 2011 са сме 2016 не те знам колко имаш по математика ..... и тоя Асад е още там и там ше стои както изглежда ....
                          Теб това може да те кефи, но над четвърт милион избити сирийци от асад и над 12 милиона бежанци хич не им е до смях.

Коментар

• Какво стана с участието на Русия в Сирия?
                            Позабави се желания изход от конфликта.
                            Колко още време им трябва?
                            Задълба работата нещо..
                            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              През 2016г. номиналният БВП на Русия ще бъде малко под 1000 милиарда $ (под 1000 000 000 000 щатски долара).
                              На 7 януари 2016г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК беше 27,85 $.
                              http://www.opec.org/opec_web/en/923.htm
                              Най-големият алуминиев комбинат в САЩ хлопва врати
                              Alcoa закрива завода си Warrick в Индиана с капацитет от 269 хил. тона годишно
                              http://www.investor.bg/sasht/337/a/n...-vrati-209126/

Пиши и тва у статистиката да те ева у цървула ама го пиши че преди тва са го продали на руснаците Хахх.....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                                Преди или след джуджето? Или направо в комплект?
                                ми това некролога го е писал през 2011 са сме 2016 не те знам колко имаш по математика ..... и тоя Асад е още там и там ше стои както изглежда ....

Коментар

Working...
                                X