IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    Вие ли бяхте неговата "състудентка", по която въпросният "аватар" - си е падал навремето? Мъжката физиономия на аватара ви не е гаранция за това, че не сте дама - сигурен съм.

    Коментираме качествата на даден човек, предвид информация, която е давал назад, във времето. Разходете се назад и прочетете всичко ОТ САМИЯ него/НЕЯ...

    Бих се радвал, ако получа вашата защита, когато въпросният/та - е правила същите забележки за мен - не ги ли знаете? "Младостта" ви в тоя форум - не е порок, а незнанието /ви/ се компенсира единствено с четене.
    Мне, не се познавам с Маранди, но трудно бих квалифицирала репликата си като защита - принципна позиция е. Не Ви следя коментарите и няма как да съм информирана за отношенията ви с него ...

    Останалите вметки не ги разбрах, но не им отдавам значение - връзката между щастието ми и слуховете по мой адрес е точно обратно пропорционална.
    Yeah

    Коментар


    • Докато мигрантите насилват жената на европееца, той звъни на полицията, вместо да я защити. След което, полицията която трябва да помогне се оказва в оковите на толерантността, етническата и расовата търпимост

      Мигранты привезли в Европу игру "изнасилуй в толпе". 18+
      http://www.politonline.ru/media/22884798.html

      Эта "игра" под названием «тахарруш гамеа» практикуется в странах Северной Африки и Ближнего Востока в местах массовых скоплений людей. Она заключается в том, что несколько мужчин окружают женщину и издеваются над ней, пока другие отвлекают внимание сторонних наблюдателей...

      Напомним, что мигранты с Ближнего Востока в новогоднюю ночь устроили настоящее секс-сафари, домогаясь и насилуя европейских женщин, а позже провели такие же "акции" в других странах ЕС. При этом ранее СМИ сообщали, что европейки жалуются - вместо того, чтобы защитить своих женщин, их мужчины "смотрели, как их насиловали, неистово кричали и звонили в полицию".

      Коментар


      • Ша излезе че Украйнците са по-големи малоумници и от нас - Българите :

        Украински завод блокира временно руското корабостроене, но се самоуби финансово

        Украинският интернет-сайт „Мой город” в публикация повтори известните факти, че украинското ембарго спря износа на газови турбини за Русия, на първо място за военните кораби. Независимо че украинската страна е получила в предплата 100 млн долара за турбини за строящите се фрегати, те не са доставени.
        Най-интересната част от публикацията обаче е друго съобщение във Фейсбук. Парламентарният депутат в Радата от Николаевска област Тарас Кремин счита, че сега научнопроизводственото обединение „Зора – Машпроект” се нуждае от тотална подкрепа, защото „нанесе съществен удар по руското военно корабостроене”.

        След като изброява как един от трите световни монополисти „Зора – Машпроект” спира построяването на съвременни стражеви кораби, фрегати, перспективни многоцелеви ескадрени миноносци и че машиностроителното обединение е „гарант за благополучието и стабилността”, Тарас Кремин призовава спешно да се помогне на машиностроителите в Николаевск.

        Проблемът е там, че по признания на украинското държавно ръководство до 70% от продукцията на предприятието е доставяна в Русия. Сега Русия спешни реализира програма за производство на газотурбинни двигатели и докато те станат готови, временно ще бъдат монтирани дизелови двигатели. Проблемът ще остане при украинците, защото световният пазар е балансиран и за техните газотурбинни двигатели, въпреки отличното им качество, едва ли ще има достатъчно поръчки за пълно натоварване на производствените мощности.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Откога пък в анонимното интернет пространство аватарът е станал критерий за виждания, знания и поведение ...

          Вие ли бяхте неговата "състудентка", по която въпросният "аватар" - си е падал навремето? Мъжката физиономия на аватара ви не е гаранция за това, че не сте дама - сигурен съм.

          Коментираме качествата на даден човек, предвид информация, която е давал назад, във времето. Разходете се назад и прочетете всичко ОТ САМИЯ него/НЕЯ...

          Бих се радвал, ако получа вашата защита, когато въпросният/та - е правила същите забележки за мен - не ги ли знаете? "Младостта" ви в тоя форум - не е порок, а незнанието /ви/ се компенсира единствено с четене.

          Коментар


          • Откога пък в анонимното интернет пространство аватарът е станал критерий за виждания, знания и поведение ...
            Yeah

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
              ........

              ПП. Абе марандов, все да те питам и все забравям: на аватара /така ли се казваше?/, който ползваш ти кой от двамата си?

              Хахаххахааха!

              Доне, би ли позволил да допълня основателно зададеният от теб въпрос?

              В конкретният случай, смятам, че е коректно, вместо въпросителното местоимение за мъжки род "кой" - да използваме това за женски род - "коя" /в Именителен падеж/.

              Съвсем сериозно: въпросът в края трябва да бъде: "... ти КОЯ от двамата си?"

              Поздрави!

              Коментар


              • Прав си, Пирамидо!

                Раздуй сАветското лафче, че си тюрк от Алтай и от номадско племе, дошъл тук 680 година да те претопят славянчетата.

                Винаги се просълзявам от тази сказка

                П.П. И ние кат' сме малка и бедна държава що пишеш и четеш на нашият език, бре манголецо?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                  Някой ще обясни ли защо през ноември 2015г. производството на машини и оборудване в Русия е намаляло с 5,8 % спрямо ноември 2014г.?
                  Някой ще обясни ли защо през периода от началото на 2015г. до края на ноември 2015г. производството на машини и оборудване в Русия е намаляло с 11,2 % спрямо периода от началото на 2014г. до края на ноември 2014г.?
                  Данните са публикувани от Росстат.

                  Вчера цената на барел руски петрол URALS е била 27,09 $.
                  http://www.topoilnews.com
                  Е как що: Загрижени са за теб, Ванко. видели са, че живееш от питанки и ти подават мат'риял - да питаш, да не се затриеш

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Виж, моля те, в тема "Дебати, спорове и мнения по всички въпроси", че оспамихме тази тема.
                    Ами гледам, че си се разстройвал тук по езиковите въпроси, та рекох да не забиваме настрани. Работата е там, че езиковият фронт също е политика, и то каква! Оттам навлиза дебългаризацията и ни бомбардира систематично ката ден: "да кажа на майка ми", "кой питаш?", "и съм отново себе си", "цената в лева" и др. /без/подобия. Защо мислиш, е такава офанзивата българските деца да учат /основно/ английски, дори преди да са натрупали какво да кажат? Ами, защото е портал за влияние, респективно, за действия в угода на определени политически субекти с размерите на държави, че и империи. На тези тук, марандулецът, "многоликия", ОМБ, рибокът и няколко по-дребни шмугавци им се за това и плаща да нервят нормалните граждани. На тях-да ги нервят, на модерацията-да ги пресира, дано направят лицето на форума по-про-англосаксийско. И не се тревожи: ТОВА ТУК, дето сега ти го пиша и дето ти се бунтуваш, изобщо не е СПАМ: Нито продаваме, нито рекламираме някакви стоки. СПАМ е онова натрапчиво "БГИмперство", с което Марандулият ни наду главите. Не знам на някого от нас да е потрябвало, т.к. никой не го купува. Виж, Марандулий как още вярва, че ще го пробута някому, за мен остава загадка. Импотехът, разбира се, реве че не му плащали да пише в други теми, като се пише в трето лице. Нищо чудно, прочее, щом под един капак живеят двама.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Урааааа, да живеят всичките дерьмократични деформатори от Деформаторския блок и най-вече дерьмократите от Дерьмократи за силна България.
                      Гоце, ти ли си?
                      The strongest stand last.

                      Коментар


                      • Почти две трети россиян тратят на еду и оплату ЖКУ более половины семейных доходов

                        В России растет доля жителей, тратящих на питание и жилищно-коммунальные услуги более половины своих доходов. В III квартале 2015 года доля таких семей выросла на 12% по сравнению с прошлым годом и достигла 61%. Такие данные приводятся в исследовании "РосИндекс" компании Synovate Comcon.

                        http://www.rosbalt.ru/federal/2016/01/14/1479638.html
                        -----------------------------------

                        П.П. Браво на жуженцето, тази година ще ги довърши от глад по стар рушки обичай

                        Коментар


                        • Четиво за "честните" деформатори

                          Излезе нов том с документи за корупционния модел на костовите "реформатори"

                          Излезе от печат втората част от Втори том на книгата "Задкулисието на прехода - Иван Костов". Автор на поредицата, която включва и изследвания, посветени на Меглена Кунева и българската олигархия, е политологът Антон Тодоров. Издател е издателството "Изток-Запад".

                          В книгата е събран богат документален материал от държавните архиви, архивите на СДС, бившата Държавна сигурност и Агенцията за приватизация от периода на управление на кабинета на СДС (днешните Реформаторски блок и ДСБ) с премиер Иван Костов (1997-2001). В типичния за автора пунктуален стил, подкрепен от стотици документи и исторически свидетелства, изданието прави прецизна дисекция на бандитската приватизация и разграбването на националното богатство, извършени в разглеждания период от политическата върхушка на тогавашния СДС, представители на която и до днес са във властта като депутати, министри и ръководители на ведомства, излъчени от Реформаторския блок.

                          Антон Тодоров припомня позабравени от широката общественост факти и събития, както и разкрива с конкретни документи редица непознати досега обстоятелства, свързани с управлението на Иван Костов, връзките на синята върхушка и "независими" десни политолози с Държавна сигурност и висшата номенклатура на социалистическия режим. Поименно са разобличени удобно прикривани факти от биографиите на подвизаващи се и до днес "реформатори", свързани с тях олигарси, както и експерти, които в онзи период бяха медийни апологети на корупционния модел.
                          ....................................
                          Политически бандитизъм и разбойничество в особено големи размери – така накратко мога да опиша това, което ще имате удоволствието да четете, разказва авторът Антон Тодоров.
                          Урааааа, да живеят всичките дерьмократични деформатори от Деформаторския блок и най-вече дерьмократите от Дерьмократи за силна България.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Губи ми се някой? Абе къде е Ватето?

                            62 хил. българи са на социални помощи в Германия
                            http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/...ia_620324.html
                            На мен Форко ми се губи, не ми липсва, губи ми се...
                            Ватю, инг5ров и още трима четирима май не са получили преводите.
                            The strongest stand last.

                            Коментар


                            • Губи ми се някой? Абе къде е Ватето?

                              62 хил. българи са на социални помощи в Германия
                              http://offnews.bg/news/Obshtestvo_4/...ia_620324.html

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                В класацията на страните с най-голям номинален брутен вътрешен продукт Русия е едва на 15 място в света. През 2016г. номиналният БВП на САЩ ще бъде около 18,5 пъти по-голям от номиналния БВП на Русия. През 2016г. сумарният номинален БВП на страните от Европейския съюз ще бъде приблизително колкото номиналния БВП на САЩ. Следователно сумарният номинален БВП на страните от Европейския съюз през 2016г. ще бъде около 18,5 пъти по-голям от номиналния БВП на Русия.
                                Някой ще обясни ли защо през ноември 2015г. производството на машини и оборудване в Русия е намаляло с 5,8 % спрямо ноември 2014г.?
                                Някой ще обясни ли защо през периода от началото на 2015г. до края на ноември 2015г. производството на машини и оборудване в Русия е намаляло с 11,2 % спрямо периода от началото на 2014г. до края на ноември 2014г.?
                                Данните са публикувани от Росстат.

                                Вчера цената на барел руски петрол URALS е била 27,09 $.
                                http://www.topoilnews.com

                                Коментар

                                Working...
                                X