IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо най-големите задници ТУК стават управници

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Моля, пишете в тема "Политика".
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнение
      Причината е в народопсихологията на масовият роден избирател.
      Особенно голямо впечатление ми прави как навсякъде другаде, народите определят онова важно,основополагащо,централно структороопределящо и водещо нещо с термина HEAD of .......... тоест всичко най-важно е свързано с ума и главата
      А ние го определяме като СЕДАЛИЩЕ на ......... тоест всичко най-важно е свързано с ЗАДНИКА при нас.
      ИМЕННО ЗА ТОВА СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА хора при нас са едни големи ЗАНДИЦИ.
      Не е само тук. Навсякъде по света има задници-управници. Нахални и безскрупулни хитреци бих казал. Което пък е една от формулите за успех. Тка че пука им на задниците за вашето мнение.
      По този случай един виц:
      Отишъл Гошо на пазара да си купува папагал и гледа един циганин с 3 папагала. Два на раменете му и един на главата.
      - Братчед по колко даваш пилетата- попитал Гошо.
      - Ми бате , тоз на лявото рамо струва 1000 лева, щото говори френски и английски.
      - Хм а онзи на дясното рамо - продължил да пита Гошо.
      - Той е 2000 лева, щото говори френски, английски и немски и решава квадратни уравнения.
      - Брей - възкликнал Гошо. - Големи умници тези бре.Ами онзи на главата ти, той колко струва?
      - А той е най-скъп. Той струва 10 000 лева.
      - А стига бе - учудил се Гошо - Как 10 000 бе, къф е то папагал, кво толкова може да прави.
      Циганина се почесал и рекъл:
      - Ми бате незнам. Нищо не може да прави, даже и не говори, ама другите два папагала му викат ШЕФЕ.

Коментар

• Защо най-големите задници ТУК стават управници

Причината е в народопсихологията на масовият роден избирател.
        Особенно голямо впечатление ми прави как навсякъде другаде, народите определят онова важно,основополагащо,централно структороопределящо и водещо нещо с термина HEAD of .......... тоест всичко най-важно е свързано с ума и главата
        А ние го определяме като СЕДАЛИЩЕ на ......... тоест всичко най-важно е свързано с ЗАДНИКА при нас.
        ИМЕННО ЗА ТОВА СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА хора при нас са едни големи ЗАДНИЦИ.
        Last edited by bezsapruga; 14.09.2015, 11:51.
        Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
        http://minerals.ga
      Working...
      X