Моля, пишете в тема "Политика".
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо най-големите задници ТУК стават управници
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bezsapruga Разгледай мнениеПричината е в народопсихологията на масовият роден избирател.
Особенно голямо впечатление ми прави как навсякъде другаде, народите определят онова важно,основополагащо,централно структороопределящо и водещо нещо с термина HEAD of .......... тоест всичко най-важно е свързано с ума и главата
А ние го определяме като СЕДАЛИЩЕ на ......... тоест всичко най-важно е свързано с ЗАДНИКА при нас.
ИМЕННО ЗА ТОВА СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА хора при нас са едни големи ЗАНДИЦИ.
По този случай един виц:
Отишъл Гошо на пазара да си купува папагал и гледа един циганин с 3 папагала. Два на раменете му и един на главата.
- Братчед по колко даваш пилетата- попитал Гошо.
- Ми бате , тоз на лявото рамо струва 1000 лева, щото говори френски и английски.
- Хм а онзи на дясното рамо - продължил да пита Гошо.
- Той е 2000 лева, щото говори френски, английски и немски и решава квадратни уравнения.
- Брей - възкликнал Гошо. - Големи умници тези бре.Ами онзи на главата ти, той колко струва?
- А той е най-скъп. Той струва 10 000 лева.
- А стига бе - учудил се Гошо - Как 10 000 бе, къф е то папагал, кво толкова може да прави.
Циганина се почесал и рекъл:
- Ми бате незнам. Нищо не може да прави, даже и не говори, ама другите два папагала му викат ШЕФЕ.
Коментар
-
Защо най-големите задници ТУК стават управници
Причината е в народопсихологията на масовият роден избирател.
Особенно голямо впечатление ми прави как навсякъде другаде, народите определят онова важно,основополагащо,централно структороопределящо и водещо нещо с термина HEAD of .......... тоест всичко най-важно е свързано с ума и главата
А ние го определяме като СЕДАЛИЩЕ на ......... тоест всичко най-важно е свързано с ЗАДНИКА при нас.
ИМЕННО ЗА ТОВА СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ НАЙ-ВАЖНИТЕ ХОРА хора при нас са едни големи ЗАДНИЦИ.Last edited by bezsapruga; 14.09.2015, 11:51.Обединени хумусно-минерални права.Платена! данъчна амнистия
http://minerals.gaТагове: Отмаркиране на всички
Коментар