IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (3)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://youtu.be/QFJlj8uP56U



    На популярния черноморски курорт - село Лазаревское на Крим, точно в 12 часа на обяд от мощни високоговорители химнът на Русия оглася плажа от край до край. А загорелите на слънцето братушки скачат като ужилени и застават мирно, за да отдадат „плажна почит“ към империя на Путин.

    Незначителният брой чужди туристи изпадат в потрес и недоумение от реакцията на руснаците, дошли да отдъхват на морския бряг. Те със сигурност са смаяни от реакциите им, защото вместо да се наслаждават на почивката си, тръпнат всеки ден в очакване на точния час, за да застанат прави, припявайки химна на своята велика страна.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Викаш, догодина ще добави още 9% спад на БВП?
      Е нищо, важното е, че санкциите не действат и кримнаш.
      Верно, че по-престижно звучи така в стил: От 2016г. Хаяско ще вдигне минималната заплата с 20%.

      Ама, не се казва, че от 5900 руплей, ще стане 7200, което по него време може пак да няма сто долара.

      Па линията им на бедност се води 8500 руплей. Какой възход само

      Коментар


      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Викаш, догодина ще добави още 9% спад на БВП?
        Е нищо, важното е, че санкциите не действат и кримнаш.
        Нищо не вика, не е казано кога, не е казано за какъв период, казано е може да загуби може и да не загуби... либерастка му работа, търчи лаже

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markoci
          Може да загуби пък може и да добави 9 % догодина ......
          Може па някой ден от последни да станат предпоследни в Юръп по жизнен стандарт. Дано сме живи и да отпразнуваме събитието със заря и сосна доза къркане

          Коментар


          • Първоначално изпратено от markoci
            Може да загуби пък може и да добави 9 % догодина ......
            Викаш, догодина ще добави още 9% спад на БВП?
            Е нищо, важното е, че санкциите не действат и кримнаш.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Trakatrak'
              Еми, тя се насъбрала тълпата около Цизаря, боцкат го нещо, нааа, увлекох са. Истински император можеше да стане, ама повече да уважава републиката, да я уважава, уважава, па после самодръжец да става.
              Рим е бил 500 години республика, ама ти го учиш в читанките като империя.

              БГ матрьошките голяма злоба ви тресе, че чичко Ленин прекара серняците да си килнат царя с цялото семейство. Слаб владетел, ама поне за сефте ви въведе Конституция, бре ( последната държава в Юръп, която въвъжда такова "животно" и за благодарност го думнахте. Защо така, бе товарищи?
              Last edited by marandi; 05.08.2015, 09:29.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Trakatrak'
                Еми, тя се насъбрала тълпата около Цизаря, боцкат го нещо, нааа, увлекох са. Истински император можеше да стане, ама повече да уважава републиката, да я уважава, уважава, па после самодръжец да става.
                Не може. Отклонението е придобило трайни патологични измерения.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Trakatrak'
                  https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%94...82%D0%B0%D1%80 Започнах да схващам, че не си способен да водиш съсредоточена дискусия, ами разсейваш с несвързани изказвания. Донякъде хитро като тактика да те не разберат като несведущ, но тази особеност може да е признак за ментално заболяване. Сериозно те съветвам да потърсиш медицински съвет преди да се развило отклонението. Що да губим шарен чиляк като тебя. С кого ще се крънкат по форума ентусиастите?
                  И ти ли, Бруте ...!!!???

                  Коментар


                  • Ха дубрютру сега.
                    Гледам, Марандильо плещи, та се не удържа. На съвестта му да ги оставям не върви, този субект не страда от такова нещо. Да видим, с какво ще си докаже обаче напъните че сам бил телефонен измамник и какво ли още не. За "Империя", от друга страна...
                    Ами, да се доверяваме и позоваваме на публикациите на език без категории за прости неща като род, е не малко, ами много несериозно. Да не говорим, че не видях там из няколкото първи публикации в Жужъла, "Българската империя" да е съдържала дори Крим. Аз разбирам, англичанин или там, американец, като не може да каже дори думата "цар", ами я чете "зар", ще се затрудни да изрече и думата "царство". И заместват, набързо, едно с друго. Те отговорност към днешните българи нямат - днешна България им пречи - та, ето още инструмент за повлияване: Внедряват нелепи мисли в болни глави /то се видя, и тук има такива/ и после, са вбили поредния клин за разбиване националното единство на туземците. Защото, можеш всякаква история да си имал но, държиш ли се днес и сега като парцал, на друговерците, им е през онази работа за теб. Всички се ползват от предателите...ама никой не ги обича. И това няма нищо общо с исторически и емиционални пристрастия на когото и да е. Ето, баща ми на няколко пъти едва избягва американски /или английски/ бомби - ако са били улучили, мен нямаше днес да ме има - докато, аз лично си имам добри приятели, колеги и преживявания в онази, "лошата империя" на изток. И физически и всякак съм убеден, че те никогй, ама никога, не биха могли да са завоеватели, грабители и убийци на приятели и роднини на украинска територия или в Крим, примерно.
                    А и каквото и да надраска този, неуморният драскач, никакви факти не може да промени. рекох му, да ме дава на прокурор, ако смята, че съм тлф.измамник. И да се приготви да покрива разноските. Защото, след подобни негови действия, следва контраиск, който ще бъде спечелен.
                    Такива ми ти работи, Марандухчо.

                    Коментар


                    • Идат тук разни грозни кифли от Украйна, да си показват циците и високопарно шпрехат по ТВ студиата, че са "открили" топлата вода. "Открили" движение, нова "философия", начин на живот и т.н. ръйш ли?

                      Ами, не са - крадено е от БГ история и как спираме атака от Масква към столица на Волга БГ.

                      П.П. Родните журналя са неграмотни и дават трибуна на такива. Също не знаят и за Жана Дарк и Франсе, че са крадени от нас - дет' и тя си показала цицата. Ми браус .. - ама е крадено.

                      Накрая се появяват БГ матрьошките, които да кълнат, че от БГ империя няма нищо, а то цялата вселене произлиза от нас, ама те от къде да го знаят - хахаха

                      П.П.П. Като цяло сте фрости и затова всички ви крадат хисторито, а вие влажно ги гледате и се чудите защо те са богати, а вие скъсани.

                      Тук възниква въпрос и колко може да сте умни, щом си задавате първия въпрос: Как те ни крадат, а ние броим мухите.
                      Last edited by marandi; 05.08.2015, 02:53.

                      Коментар


                      • Понеже съм затруднен, примерно казвам, че бойна сцена с излезли жени с голи гърди, които спират нашествие на москвичи, може би няма да споменавам в книга, понеже гледам порно да е сведено до липса, заради дечицата.

                        По принцип е вярно, при първата атака на москвичите срещу Волга БГ ( столица ) - нашите са непрегрупирани и нямаме армия точно в този момент. Трябват седмици докато пристигнат подкрепленията.

                        Столица Болгар наистина ще падне всеки миг, защото е жега и защитници нямат вода. Тогава жените излизат и правят заклинание от Танга за дъжд, като разголват гърдите си на крепостните стени. След няколко часа се излива истински потоп и нашественици от мАсква са разбити, понеже затъват в калта.
                        ---------------------

                        Това се ползва кат' маркетинг похват от Киев БГ с разголената гръд, без да знаят защо. Типично БГ символ от хилядолетия, а те го превърнаха на цирк за евтин кекс. Преди тях па, го използваха във Франсе с тъпата Жана Дарк, но е крадено казвам от къде столетки преди това.
                        -----------------------
                        Украйна ще яде хурката, докато не си признае, че са Българчета! Смешни са в момента с "написването" на собствена стори, в стил "македонците".

                        П.П. Отплеснах се, та щях да питам шумен ( офицер ) за нещо, ама той се държи кат' говедо, все едно тия неща ги пиша за баба ми да'е ... ( а не за малките киндери ).

                        Нямам баба/дядо от над 15 г. ( тогава умря последната ми бабичка ). За дечица на БГ империя ги пиша тия неща и затова толкова достоверно изследвам всичко. Накрая вкарвам фентъзи елемент ( по преценка ), но всичко се гледа да е автентично за епоха.

                        Представям си Шапок да разбере поне 1% от труд, който се мята по проект - хаха
                        Last edited by marandi; 05.08.2015, 02:14.

                        Коментар


                        • Примерно мога да нападна неква малка и бедна държава от тип Либия.

                          Естествено, че ще се изкарам, че съм с корени 1/8 либиец, за да мога да те думна, па ти да си мислиш, че те "освобождавам".

                          Славянска/православна и прочие доктрини са точно такива. Нищо общо със северния елен.

                          Просто, за да нападнат съседите си славяни на мурзилята им е трябвало оправдание. И те ги нападат, щот' били "славяни" и да ги освабадят.

                          От кого да ги "освабадят" така и не става ясно. Но ги освабадили кат' БГ Империя през 1878г

                          П.П. Колкото и да е странно, но от Хитлер до наши дни - всичко огъва капачките като иде реч за БГ империя ( включая матрьошките ).

                          Това говори за гузна съвест и че знаят, че са полу-българи, но яростно отричат.
                          Last edited by marandi; 05.08.2015, 00:46.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Сините камъни
                            Редовно, да знаеш!
                            Иначе няма спасение!

                            А за българските корени на Путин говори Маджаров във "Въпрос на гледна точка", ако намеря видеото ще го пусна.
                            Ако той лъже и аз лъжа......
                            Има такава версия, че жужак е примес българин, но аз не вярвам.

                            Казвам и защо: Ленин тоже го изкарват с примес българин 1/4.

                            Явно е вид имперска политика - затова се изкарват българи, евреи, славяни, араби и каквото се сетиш ...

                            БГ империя никога не лъже като тия прошляци.

                            Коментар


                            • [QUOTE=marandi;1059854342

                              Ядосвам, че нямате самочувствие. Всичко трябва да се кланя, когато срещне Българин, включая Жужак.[/QUOTE]

                              Че то и Путин е с доказан български корен!

                              Коментар


                              • https://en.wikipedia.org/wiki/First_Bulgarian_Empire

                                Коментар

                                Working...
                                X