If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сдухий, когато са основавали НАТО, майка ми и баща ми не са се още познавали. А НАТО е създаден, за да контролира и балансира плашещата УСА военна мощ на една откровено тоталитарна и неподчиняваща се сила.
А, за да продаваш нещо, знаеш ли, трябва някой да иска и да го купи. Е, БГ не я купуват. Просто си я ползват тези-онези или там, третите, докато псета като теб се дерат за глупости по форумите.
Пирамидо,такива като тебе наистина тежат доста на България!!!Вервай ми!!!Нищо лично!!!
Ами, защо е основано НАТО, ЗАРАДИ КОГО И КАК, ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ????
ЗАРАДИ ЧЕРВЕНИТЕ ТИ БОЛНИ БЛЯНОВЕ. ЧЕРВЕН ПРОДАЖНИК, ТЕРОРИСТ!!!
Сдухий, когато са основавали НАТО, майка ми и баща ми не са се още познавали. А НАТО е създаден, за да контролира и балансира плашещата УСА военна мощ на една откровено тоталитарна и неподчиняваща се сила.
А, за да продаваш нещо, знаеш ли, трябва някой да иска и да го купи. Е, БГ не я купуват. Просто си я ползват тези-онези или там, третите, докато псета като теб се дерат за глупости по форумите.
Темата НЕ Е, Марандулий, "как се отразява Русия на българското членство в НАТО..." а "Русия (3)"
Бе какво я ебе Русия една такава държавица, дето няма собствено мнение, щом и тежест няма? Балалайки винаги е имало, кучетата винаги са си лаели и какво от това?
Ами, нищо!
Най-много, ако допуснем от тук да се вземат и подават команди и да се нанасят удари по Русия, да ни /и да ВИ, драги кухалейковци!/ изпепели заедно с къщи, земя и т.н. в действия по самозащита. И Русия може да погине...заедно с целия свят. Съответно, ние, като най-близко /географски/, първи че дуаме супата.
Ама де акъл в историческите ви кратуни, за да разберете тази проста истина?
Ами, защо е основано НАТО, ЗАРАДИ КОГО И КАК, ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ????
ЗАРАДИ ЧЕРВЕНИТЕ ТИ БОЛНИ БЛЯНОВЕ. ЧЕРВЕН ПРОДАЖНИК, ТЕРОРИСТ!!!
Пак някакви пълни глупости, ужас, от къде си ги измисляте тези??
Я пак, кой кого щял да напада и от къде??? ХАХАХАХАХАХААХ
Само санкциите срещу агресията на РУСИЯ понижи жизнения им стандарт с 25%, а те имаха един много добър? ЗАЩО СА ТИЯ САНКЦИИ, НЕ ТИ ЛИ ЗАГРЯВА ЧЕРВЕНИЯ РЕОТАН, ВСЕ ОЩЕ?????
И НЕ СЕ ИЗМЪКВАЙ, С ОМАЛОВАЖИТЕЛНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ, А ОТГОВАРЯЙ НА ВЪПРОСИТЕ ДОЛУ С ФАКТИ, СМЕШКО!!!
И някакъв морал, на база ценности на духа, а не някакви червени празни продажници, дето имат мислене и живеят в 50-те на миналия век. ТОВА ЛИ Е РЕЗУЛТАТА, В КРАЙНА СМЕТКА???
Темата НЕ Е, Марандулий, "как се отразява Русия на българското членство в НАТО..." а "Русия (3)"
Бе какво я ебе Русия една такава държавица, дето няма собствено мнение, щом и тежест няма? Балалайки винаги е имало, кучетата винаги са си лаели и какво от това?
Ами, нищо!
Най-много, ако допуснем от тук да се вземат и подават команди и да се нанасят удари по Русия, да ни /и да ВИ, драги кухалейковци!/ изпепели заедно с къщи, земя и т.н. в действия по самозащита. И Русия може да погине...заедно с целия свят. Съответно, ние, като най-близко /географски/, първи че дуаме супата.
Ама де акъл в историческите ви кратуни, за да разберете тази проста истина?
Точно така е!!!Демокрация не значи анархия,а читави закони!!!
И някакъв морал, на база ценности на духа, а не някакви червени празни продажници, дето имат мислене и живеят в 50-те на миналия век. ТОВА ЛИ Е РЕЗУЛТАТА, В КРАЙНА СМЕТКА???
По принцип трябва да се санкционира всякакво подобно оклеветяване в стил: "Вие защо биете негрите.", защото темата е Русия и как това се отразява на БГ като член на НАТО и ЕС ( където сме пълноправни партньори и съюзници ).
Лош език към партньорите ни, означава че това е подривна дейност, с цел да се оклевети БГ и страната да се хвърли в анархия.
Модераторите не би трябвало да допускат това, но те си знаят. Все пак касае Нац. сигурност на страната, където е констатирана необяснима агресия от Русия в последните няколко години към нейните съседи.
Точно така е!!!Демокрация не значи анархия,а читави закони!!!
И затова шизофренията им става двойна тройна и тя се канализира към християнските ценности, тъй като за тях, вече ги няма. НЯМА МОРАЛ, НЯМА ДУХОВНОСТ, НЯМА НИЩО ПРАЗНИ СЪЩЕСТВА. АМИ МНОГО ЯСНО, ЧЕ НА ТАКИВА ИМ Е ВИНОВНА СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА КАТО ОБЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ЩОТО ТЕХНИТЕ ЩАТИ СА ОКУПИРАНИ, ПОВЕЧЕТО!!! ХАХА КАТО КРИМ!!!
НЕ Е СМЕШНО, ПЛАЧЕВНО Е В 21 ВЕК ДА ИМА ВЪОБЩЕ ХОРА МИСЛЕЩИ ТАКА!!!
Ние не обиждаме всеки ден държавите, с които Русия поддържа по-топли връзки като Китай, Бразилия, ЮАР, Армения, Беларус, Сев. Корея, Венесуела.
Докато тук се изливат тоново помия - съвсем целенасочено и безпричинно. Все пак пишем в БГ форум и мненията трябва да се ръководят от родния интерес, а не от този на някакви варвари, които вече не е ясно в кой строй се намират:
- феодален;
- робовладелски;
- пещерен.
Трудно ми е да определя и аз, но калта, в която газят всеки ден и примитивните условия на живот в Монголия, будят повод за притеснение.
Мисля да им пращам по 2 ст. на ден, което е една руплей, за да си правят кашони и да не стоят на студено
Ама, моля ти са Те модераторите са на тяхното ниво, явно И въобще не са обучени какво и как да модерират, иначе са ИТ- СЕКТОР.
Да не говорим, по добре, тимаджиите, КАКВИ И МИЛИОНИ ДАДОХА ЗА ТОВА, ТУК!!!
И да не говорим примерно ХИМИМПОРТ, КАКВО външнотърговско дружество Е и под чии, червен контрол и как така отиде, точно в тия КАДРИ НА ЧЕРВЕНИТЕ, ПРОДАЖНИЦИ!!! Много е смешно ....
Интересно е че в тази тема само мурзилките, руските тролове и хуйлостанските петоколонници споменават Америка
По принцип трябва да се санкционира всякакво подобно оклеветяване в стил: "Вие защо биете негрите.", защото темата е Русия и как това се отразява на БГ като член на НАТО и ЕС ( където сме пълноправни партньори и съюзници ).
Лош език към партньорите ни, означава че това е подривна дейност, с цел да се оклевети БГ и страната да се хвърли в анархия.
Модераторите не би трябвало да допускат това, но те си знаят. Все пак касае Нац. сигурност на страната, където е констатирана необяснима агресия от Русия в последните няколко години към нейните съседи.
Ей, вярно пусто, Шизата не прощава: Ами то само Хамериката е на по-малко години. Да си ме чул да им правя...как беше...реклами, промоции, бибитки? верно маа му стара: "Белая горячка: белый и Очень горячий!"
Интересно е че в тази тема само , руските тролове и хуйлостанските петоколонници споменават Америка
Коментар