IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (3)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    МикоМиков, ми назови ги тия управляващи бре!

    Само още да добавя, че темата за ЮП се коментираше тук, в тая тема, и според данните с които разполагаме, евентуалната печалба за нас щеше да е около 3.5%. Ми ти може ли да сметнеш за колко години щеше да се изплати?
    И това е оптимистичния сценарий. Така че ако не се опитвате да лъжете, замълчете.
    - Много искаш. Политик, ако не те излъже, не е живял.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      МикоМиков, ми назови ги тия управляващи бре!

      Само още да добавя, че темата за ЮП се коментираше тук, в тая тема, и според данните с които разполагаме, евентуалната печалба за нас щеше да е около 3.5%. Ми ти може ли да сметнеш за колко години щеше да се изплати?
      И това е оптимистичния сценарий. Така че ако не се опитвате да лъжете, замълчете.

      Ония "дребни" нещица - от нашето използване на бившата Съветска Русия - можем да не ги коментираме, нали? Логично е, защото бившата Съветска... няма нищо общо с настоящата Русия, нали? Дали ще дочакам смислен отговор на тоя въпрос?

      Виж как сега и на маранди му секнаха благинките, нъл? Глааааддддд...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Пирамида теб Доктора те разкри когато го излъга да дойде да правите "бизнес"

        Ся, по петата ти точка мога да кажа, че или имаш къса памет, или просто подкрепяш кремльовската пропаганда.
        Като си живял доста преди '89, нима не помниш "КОЙ" организира смяната на тогавашния режим? "КОЙ" дойде на власт след това и при "КОЙ" се случи първата гладна зима и първия фалит на България, още ма следващата година? "КОЙ" създаде ВИС, СИК, Мултигруп, ТС Банк, ... ДПС, СДС...(ако някой иска да допълва), "КОЙ" предизвика втория фалит на България шест години по-късно? "КОЙ" създаваше банки без пукнат леФ в джоба? "КОЙ" управляваше, или беше във властта в 7 правителства от 11 оттогава досега?
        ...
        Знаеш че горния въпросник може да се продължи та чак до фалита на КТБ.

        Не се обиждай ако някой те нарече мурзилка, защото точно руската пропаганда представя нещата така, че все едно не те, а други са виновни за това което се случи в България. Нима САЩ са виновни за милиардите хвърлени в оная дупка Белене след идването на мадридския палячо? Май пак те са виновни за това че каквато и партенка да се подхвърли от масква и нашите политици яко я захапват независимо колко смърди?
        ...
        Бе вие в главите си нямате ли нещо което да можете да използвате? Съзнателно или не, ръсейки подобни лъжи работите точно за руските интереси, точно за тези от които идват всички злини в България.

        Но не се притеснявай, след малко ще се появят дъм, дъмър, дъмест, и още някой и друг "интелект" и ще затрупат поста, така че може да изчакаш и да не вземаш отношение.
        1. Дохтурът, Драги, е сам по себе си, съмнителен. Неговото "предложение" се оказа кьорфишек, а ти, без да си видял, да плещиш...не ти прави чест.
        2. Живях и преди 1989-та но, се старах /успешно/ да се държа далеч от наглата ченчаджийско-чалгарска пасмина. Имах и продължавам да имам мног опо-нормални, чисти възгледи за света и няма да се ровя в помиите. За КТБ съм чувал, че има такава БАМ!ка, дори съм минавал веднъж покрай нея. Ама толкова.
        3. За "Мурзилка" не се обиждам. "Мурзилка" ми звучи по-почтено от "паразит". А вече се позапознах и с такива, страшна напаст са.
        4. Не САЩ хвърляха парите в Белене. Местни паразити крадоха, крадоха, крадоха...и опорочиха, каквото можаха. Друг може да иска и да ни натиска но, сами не пожелаем ли, много трудно ще се провалим. Да, ама...
        5. Това, което е в главата ми, се използва доста добре. Друг въпрос, че кастата на шменти-капелаторте не го разбира. Прочее, същите тези умници яко се натресоха по фотосоларна линия, ама проблемът си остава техен. Е, и наш, донякъде, доколкото цените на тока хапят. Ама тарикатите още колко ще Го духат, ехе-хе!

        - На "печелившите"-"ЧЕСТИТО"!

        Коментар


        • МикоМиков, ми назови ги тия управляващи бре!

          Само още да добавя, че темата за ЮП се коментираше тук, в тая тема, и според данните с които разполагаме, евентуалната печалба за нас щеше да е около 3.5%. Ми ти може ли да сметнеш за колко години щеше да се изплати?
          И това е оптимистичния сценарий. Така че ако не се опитвате да лъжете, замълчете.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kandid
            За ватьовците славната ни история е "исторически глупости"...

            В тази връзка гледам вчера някакво интервю на онова чучело Беновска с външния министър. Впрочем блестящо представяне на Даниел Митов. Та климо вещицата задава въпрос: Г-н министър какво правим с нашите "традиционни исторически ценности"? Абсолютно безмислен въпрос, при което министърът пита (логично): А вие какво разбирате под "традиционни исторически ценности"? На което Беновска отговаря: Ами, например, "нашето традиционно обвързване с панславянското".
            Т. е. да си руски роб за такива като Беновска и ватьовците е "наша традиционна историческа ценност"....
            A be кандид, имах малко по добро мнение за теб, сега гледам интервюто, и се смея. Българска национални интереси- ами да има демокрация, свобода на словото и други такива

            Коментар


            • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              [1]Пирамидка, популизмът не е твоето бъдеще.
              [2]Няма да те преследвам дума по дума.
              [3]СЕГА пЛащаме гяволъка заради ПРЕДИ.
              [4]СЕГА КАКВИТО И ДА СА КУСУРИТЕ, КОНЦЛАГЕРИ, ТОРМОЗ, ТЕРОР от комунистическата клика НЯМА.
              [5]Има само стандартното бюрократично паразитиране на гърба на нацията.
              [6]Проблемът с циганите ще се реши, ако не с помощта на държавата, то ще стане въпреки нея.
              [7]Русия винаги се е месила в нашите вътрешни работи, прави го и сега, всъщност не е спирала.
              [8]Бедността си я дължим в голяма част на Русия - съветска и сегашна, отчасти я дължим и на глупостта си.
              1. Съгласен. Тук само ти опонирам. иначе, съм ОТВРАТЕН от всякакви партии, партийки и др. /без/подобни.
              2. Благодаря поне за това
              3. Не съм съгласен. СЕГА плащаме за глупостта си да избираме измежду едни и същи, без да променяме системата но, ТОВА е тема за друг разговор.
              4. Слава Богу, че няма И такъв терор: Имаме си здравна система, правосъдна...
              5. Грешка. АКО бяха само бюроклатите, с мед да ги намажеш. Ама и това е за друга тема, тази е за Русия (3) /така пише/
              6. Ха дано, ама нАдали. Сам по себе си, няма да се реши. Пак за друга тема.
              7. Ти какво очакваш? Тук ВСЕКИ СЕ МЕСИ. Проблемът е, че не се сещаме да противостоим. нямаме имунитет, за жалост. Както за руските, така и за другита попълзновения, се правим на разсеяни. А не трябва, факт.
              8. Съгласен съм. Голямата част е 5% на миналото, заедно със СССР и отчасти, това са 95% поради несъстоятелността си като нация да отстояваме интересите си. нали се сещаш? : "Ако си умен, що живееш зле?"

              Коментар


              • Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                .....

                Бедността си я дължим в голяма част на Русия - съветска и сегашна, отчасти я дължим и на глупостта си.

                Абсолютно съгласен с твърдението, нещо повече: не "отчасти" - а в голямата си част - бедността си я дължим на глупостта на ОПРЕДЕЛЕНИ УПРАВЛЯВАЩИ в последните 25 години...

                Касае се за отношенията ни със СЕГАШНА Русия. Южен поток - коментар, безмислен - ако ще - звезди да ни свалят, колко зле щеше да бъде, ако бяхме се закачили за тоя проект /не само по отношение на работни места - сега и в бъдеще, но и по отношение транзитни такси В БЪДЕЩЕ/.

                Съветска Русия - там пък - кВо? Ми - нищо. Толкова бяха тъпи да ни купуват несамоходните силажокомбайни - хиляди се превозваха по Дунав: работни места за работещите в машиностроителните комбинати /и администрацията им/..., работни места за плаващите под български флаг в БРП, на връщане - на мястото на силажокомбайните - Московец, Лада, Волга - тъъъъпо /"затворена" икономика - как да искаш да връщат Опел - това си внасяха синчетата на партийните другари..., знаем, кои са те тук.../

                Купуваха и цигарите ни /БТ, Стюардеса...., че даже и Слънце.../..., пак работни места, тютюни се нижеха, изпобождахме си дланите, докато нижехме тУтУна на бригадите, ама гаджетата пък ни даряваха - с усмивки и т.н.../...

                Купуваха и коняците ни..., па и вината..., ама най-вече - коняците..., а винпромите се пукаха по шевовете от плодове за преработка... /работни места във винпромите, ама и в селското стопанство..../

                Купуваха и консервите ни - ама не само в Съветска Русия, но и в Германия..., меркел тогава да е вървяла на четири крака под масата /тя и сега го прави тоя номер/...

                Съветска Русия ни връщаше още: желязна руда и въглища - с корабите - до Русе, Свищов, Лом и Видин - оттам - с БДЖ-то - до Кремиковци и до ТЕЦ-овете, където се произвеждаше топло- и електроенергия..., т.е. - НОВИ работни места...

                ТЕЦ-овете произвеждаха ел.енергия, която трябваше да се транспортира, т.е. - правеше се ЕЛЕКТРОПРЕНОСНА МРЕЖА с високо напрежение /да не обясняваме сега необходимостта от нея във връзка с намаляване на загубите/... Тази мрежа /за МИЛИАРДИ/ - също създаваше работни места - за строеж и поддръжка...

                "Лошо, Седларов, лошо..." - откъде ми дойде наум тая знакова реплика?

                НЕ съм русофил. Показвам, как НИЕ си правехме икономика и как използвахме - тоя "затворен" пазар. Е, какво - нямаше ли работа и работни места? Лошо е било? Да. Нека сега отново нещата се завъртят по подобен начин, но от другата страна на бариерата... Съмнявам се...


                Загатнах някои неща, но най-добре и още по-пълно - могат да ви ги обяснят членовете на партийното семейство на маранди, който се подвизава в тоя форум..., а той - гледам - сега плюе ръката, която го е хранила..., па и партийният си билет още къта...., така, така - ами - АКО се обърне отново палачинката???..., това са бившите партийни другари...

                Бъдете здрави и не забравяйте историята /СИ/ от близкото /НИ/ минало...

                Коментар


                • Първоначално изпратено от marandi
                  ....
                  Точно

                  Коментар


                  • Оказва се, че подводницата, която откриха оня ден шведите, е руската "Сом" - потънала по време на ПСВ.

                    СТОКГОЛЬМ, 28 июл — РИА Новости, Людмила Божко. Найденная шведскими дайверами на прошлой неделе у берегов Швеции подлодка — российская, затонула она 10 мая 1916 года, уверен исследователь из исландской компании IXplоrer ocean research Алекс Макс, сообщивший шведским коллегам о местонахождении субмарины.

                    РИА Новости http://ria.ru/defense_safety/2015072...#ixzz3hC1xYO3G

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      А това е за бебе Фланкер, че ми писна да му чета лъжливата пропаганда за сАвецките самальоти ( нарочно на рушки си играх да му го извадя ):

                      Цитат:

                      1-е место в мире по количеству авиакатастроф (по данным Международной ассоциации воздушного транспорта уровень авиакатастроф в России в 13 раз превышает среднемировой)

                      Превед кат' за БГ матрьошки:

                      При всеки един паднал западен самальот - означава, че в Монголия са паднали 13 за същото време
                      Обикновено, когато се твърди дадено нещо, се посочва и източник на информацията, линк...

                      Другото, че никак не става ясно за авиокатастрофи на цивилни или военни летала иде реч. Или и на двете...

                      Както и да е.

                      Коментар


                      • А това е за бебе Фланкер, че ми писна да му чета лъжливата пропаганда за сАвецките самальоти ( нарочно на рушки си играх да му го извадя ):

                        Цитат:

                        1-е место в мире по количеству авиакатастроф (по данным Международной ассоциации воздушного транспорта уровень авиакатастроф в России в 13 раз превышает среднемировой)

                        Превед кат' за БГ матрьошки:

                        При всеки един паднал западен самальот - означава, че в Монголия са паднали 13 за същото време

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Сърбия е империя от 1345 до 1355 затова са я дали швабите. Душан е миропомазан в Скопие от българския патриарх , т. е. ние сме му дали титлата и сме го признали, а оттам и останалите в Европа са го признали.

                          Забележи, че и Видин е империя по всички правила.

                          А Русия не е, т. като при тях в по-късния период (когато се самообявяват за царство) става въпрос за узурпация на титлата (никой никога не им е дал мая, за да я притежават).
                          За едно и също говорим, но по различни начини.

                          1. Стефан Душан е признат за законен наследник/претендент за престол в БГ империя ( но само той )
                          2. Монголия използва навалицата с навлизането на колониалните империи и тогава се намърдва, но титлата император е насилствено отнета от нас и не важи. Затова Иван Грозника се самотитулова Цар на Българи и руси. Ако няма думата Българи, то и титлата няма как да бъде цар.

                          Накратко Волга България вече 500 години водят борба срещу поробителя си и отстояват името си българи. Скоро ще се откачат от монголите, понеже ги хванаха за топките през ислям.

                          П.П. В момента БГ империя е голямта спирачка пред освобождението им, понеже сме забранили друга държава да използва България за име.

                          Това е под диктовката на Масква естествено. Кой малоумник ще забрани на 10 млн. души да имат осъзнат избор хиляди години, че са българи. Затова на преброяването в Монголия през 2010г. допуснаха за първи път името "волга българи". Само българи - не

                          Това е малко кат' басните за пра-българите, дето Аспарух бил българин, ама бащу му Кубрат не бил - хаха

                          Коментар


                          • Пирамида теб Доктора те разкри когато го излъга да дойде да правите "бизнес"

                            Ся, по петата ти точка мога да кажа, че или имаш къса памет, или просто подкрепяш кремльовската пропаганда.
                            Като си живял доста преди '89, нима не помниш "КОЙ" организира смяната на тогавашния режим? "КОЙ" дойде на власт след това и при "КОЙ" се случи първата гладна зима и първия фалит на България, още ма следващата година? "КОЙ" създаде ВИС, СИК, Мултигруп, ТС Банк, ... ДПС, СДС...(ако някой иска да допълва), "КОЙ" предизвика втория фалит на България шест години по-късно? "КОЙ" създаваше банки без пукнат леФ в джоба? "КОЙ" управляваше, или беше във властта в 7 правителства от 11 оттогава досега?
                            ...
                            Знаеш че горния въпросник може да се продължи та чак до фалита на КТБ.

                            Не се обиждай ако някой те нарече мурзилка, защото точно руската пропаганда представя нещата така, че все едно не те, а други са виновни за това което се случи в България. Нима САЩ са виновни за милиардите хвърлени в оная дупка Белене след идването на мадридския палячо? Май пак те са виновни за това че каквато и партенка да се подхвърли от масква и нашите политици яко я захапват независимо колко смърди?
                            ...
                            Бе вие в главите си нямате ли нещо което да можете да използвате? Съзнателно или не, ръсейки подобни лъжи работите точно за руските интереси, точно за тези от които идват всички злини в България.

                            Но не се притеснявай, след малко ще се появят дъм, дъмър, дъмест, и още някой и друг "интелект" и ще затрупат поста, така че може да изчакаш и да не вземаш отношение.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              В Европа има само една останала титла Император и това е наш Моньо. Останалите монархии са кинг, което е по-ниско.

                              П.П. От линковете, които даваш Сърбия никога не е била империя. Единствено Стефан Душан като претендент за БГ престол се самопровъзгласява за такъв, но не е признат.

                              Монголия напада Волжска България точно заради титлата император. Условно се смята, че при Иван Грозника вече от княз ( селянин ) - стават империя, но и той се е самопровъзгласил. Много по-късно ще ги признаят.

                              П.П.П. Наглостта е, че точно този, който поробва Волжска България е изкаран кат' "добрия" бай Иван, който щял да освободи и Дунавска БГ.

                              Вземете го напишете същото и за Османска империя да'е .... - че дошли и ви "освободили" - хаха
                              Сърбия е империя от 1345 до 1355 затова са я дали швабите. Душан е миропомазан в Скопие от българския патриарх , т. е. ние сме му дали титлата и сме го признали, а оттам и останалите в Европа са го признали.

                              Забележи, че и Видин е империя по всички правила.

                              А Русия не е, т. като при тях в по-късния период (когато се самообявяват за царство) става въпрос за узурпация на титлата (никой никога не им е дал мая, за да я притежават).

                              Коментар


                              • Хората СЕГА са гладни, не тогава.
                                Хората СЕГА се самоубиват с десетки, не тогава.
                                СЕГА се крадат самоличности,
                                СЕГА са бунтовете за цени,
                                СЕГА се рушат с булдозери домовете на циганите, които
                                също, СЕГА се намножиха, като мравки.
                                Всички тези "блага" не точно Русия или СССР ни докара. Направиха го едни други сили.
                                Пирамидка, популизмът не е твоето бъдеще.

                                Няма да те преследвам дума по дума.

                                СЕГА пЛащаме гяволъка заради ПРЕДИ.
                                СЕГА КАКВИТО И ДА СА КУСУРИТЕ, КОНЦЛАГЕРИ, ТОРМОЗ, ТЕРОР от комунистическата клика НЯМА.
                                Има само стандартното бюрократично паразитиране на гърба на нацията.

                                Проблемът с циганите ще се реши, ако не с помощта на държавата, то ще стане въпреки нея.

                                Русия винаги се е месила в нашите вътрешни работи, прави го и сега, всъщност не е спирала.
                                Бедността си я дължим в голяма част на Русия - съветска и сегашна, отчасти я дължим и на глупостта си.
                                М.... . ш..... ..й.о!

                                Коментар

                                Working...
                                X