Първоначално изпратено от kony
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наистина ли в БНБ взимат по-големи заплати отколкото във ФЕД?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАха, ще купиш сградата за 50К и ще я отдадеш под наем на сирийци, нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеЩО БЕ,малко кинти ли са това да не си мръднеш пръста и да фалираш банка ? Аз съм съгласен да ме направят шеф на БНБ дори на 2500лв. заплатка...ходатайствай ми ако можеш, ще спестим някой безмислен лев на държавата.....обещавам, че ще оставя системамата на ВБ стабилна
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТази тема пък е ебати спекулацията! Да очакваме ние управител на БНБ да взима 5000 лв.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеТази тема пък е ебати спекулацията! Да очакваме ние управител на БНБ да взима 5000 лв.!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЗа съжаление си прав... ето една Менда Стоянова разведе като маймунка из Парламента Митето Радев и хоп, 130 лумпенчета го направиха шеф на Централната банка, без реално досега да е управлявал и 30-тата по големина банка в страната!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеА може ли дежурен инженер на 1000 мегаватов блок в АЕЦ да взема 3000 лева?Знаеш ли тоя човек за какво отговаря?И колко е учил.За шеф на БНБ мое да сложиш н ай обикновен циганин от село.За тоя мизерник искров изобщо не искам да говоря.Тоя е престъпник и наглец
Коментар
-
Тази тема просто бие всички по тъпота, които съм срещала в този форум. Днес гледах Григорий Вазов в парламента. Беше трезвен, май . Но ми направи впечатление, че беше единствения, който им го каза в прав текст на, че са пълни кретени вместо да задават смислени и конкретни въпроси, те ги питат колко ще са им заплатите и дали ще ги намаляват. Е извинявайте, ама това ли са им компетентните въпроси? Чисти популисти, чудят се как да изкопчат от някого, че няма да променя заплатите, че да дъвчат после по медиите какви колосални заплати взимали в БНБ. АМи нормално е да взимат високи заплати (едвали колкото ФЕД). Нали искате да бъдат специалисти хората в БНБ, които да контролират банките. Е как да назначиш такива специалисти с минимална работна заплата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗатова Искров е за разстрел
Първата от тях е, че не е изработил и един лев от заплатата си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАмин!
И кой нормален, който не си бара орехчетата ще върши толкова отговорна работа за 3000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПрости му Господи той не знае какво говори
И кой нормален, който не си бара орехчетата ще върши толкова отговорна работа за 3000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи де да знам. Предполагам доста повече. Ако е по-малко, явно само си бара ташунгерите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеДнес пак излезе информация за заплатите в Управителния съвет на БНБ- 45 000, 40 000 месечно за сравнение във ФЕД - The Congress sets the salaries of the Board members. For 2014, the Chairman's annual salary is $201,700...
Иначе прав си, но това е положението... Не е луд който яде баницата, а тоя който му я дава! http://investments.dir.bg/_wm/librar...sht-po-zaplati
В заключение; през 2009 г. един мой приятел, компютърен специалист от много добро качество, реши да кандидатства за работа в БНБ. На интервюто му задават обичайния въпрос; ‘’Каква заплата бихте желали?’’, при което той отговаря “За да мога да си гледам семейството, поне 1200 лв.” От БНБ му казват ‘’А-а-а-а! Ние тук такива заплати не даваме!’’ (един вид, къв си ти бе-е-е-е измекяр, нещастен без произход, че и пари ще ни искаш!). А още по него време дори чистачката в БНБ вземаше над 2300 лв., но чистачка с произход, а не някакъв си образован и кадърен, навлек-плебей от улицата! Приятелят ми замина за чужбина, взе си жената, децата и вече от няколко години работи за IBM, без ни най-малко намерение да се прибира обратно.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар