IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
    Ех, мечти. Розови, червени. По бих разчитал на Йелоустоун, ама ще трябват много свещи в православна църква
    Ти смяташ, че аз съм в заблуда, аз пък смятам, че в заблуда са хора като теб!

    Времето ще покаже!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      реално като иде средния американец в супермаркета, ще се чувства като средния българин днес и по Татово!
      Ех, мечти. Розови, червени. По бих разчитал на Йелоустоун, ама ще трябват много свещи в православна църква

      Коментар


      • Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          САЩ ще се оправят защото вече тези като Мъск започнаха да се активират, но те не харесват никак идеята САЩ да рекетират други държави. Те са нашите хора.
          Ама ти наистина си вярваш? Блажени вярващите, налэ, сещаш се.
          А за Йелоустоун вече се е случвало и въпросът не е "дали", ами "КОГА ПАК?"

          Коментар


          • САЩ ще се оправят защото вече тези като Мъск започнаха да се активират, но те не харесват никак идеята САЩ да рекетират други държави. Те са нашите хора.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Как може да харесвате Тръмп, нещата за които той постоянно загатва са САЩ да обърнат яко курса към изнудване на всички останали като мобилизират на макс възможностите си за рекет. Това е добрите САЩ които вие си представяте водени от Тръмп и сте в позицията на тези които той ще изнудва.Не че САЩ до момента не изпозват тези свои възможности.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Не вярвай в подобни измислици - ако беше възможно дори с вероятност под 1% до сега да се е случило.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Не внимаваш в картинката, Дани: Говорим за естествен процес, извън нашия и изобщо, извън човешки контрол. Когато Йелоустоун реши да изригне, УСА - тю-тюююю, заминават на кино. Няма КГБ, няма ЦРУ, няма "рептили", няма "илюминати", "тайни общества" и както и да им викат. Природата НЕ ЕБАВА от политика и идеологии. "Природата просто е!"

                  Коментар


                  • Pyramid

                    Това за Йелоустоун е измислица, ЦРУ и КГБ взаимно си тиражират измислиците за невероятни заплахи които правят необходимостта от тяхното съществуване жизненено важна като слънцето и водата за всяко живо същество.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Не само за номинация, но и за първа дама избора е очевиден! След Джаки Кенеди, това ще е второто готино котенце, което евентуално ще се подвърта из Белия дом!
                      Общо взето, готините първи дами са голям кът!

                      http://www.infowars.com/the-wife-war-distraction/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                        Аз визирам света днес - такъв, какъвто е и проектирам визията си за утре.
                        Утре е символ на непосредствено бъдеще, до средносрочна перспектива - 3 до макс. 5 години.

                        Ти, без никакво съмнение имаш право на своя визия, но тя засяга някакъв по-далечен момент от бъдещето (по моя субективна преценка).

                        Не знам дали съм прав или крив, но го отдавам на младостта ти, а младежте по дефиниция са нетърпеливи.

                        Не считам, че е подходящо да намесваме Русия в разговора. Това е страна с безгранични проблеми, а що се отнася до определени ресурси, те са силно ограничени. Може би съм още под силно въздействие на снощното предаване за Ст. Самболов, а и предходни (История Бг).

                        Хич не съм забелязал, апропо, разграничаване на Полша специално от САЩ. По-скоро виждам обратното. Поради ред национални специфики и поради близките си отношения, май това е едва ли не единствената страна, която не усети последната криза.

                        За едно мога да ти дам право. Често историята си прави шеги с нас и разбутва по невъобразим начин за нула време неща, които изглеждат непоклатими.
                        Полша възприема Русия, както ние Турция, но еманципацията спрямо САЩ е на лице! Никой не казва, че ще има нов блок на чело с Русия и, че Полша ще е там.Великобритания подписа редица важни споразумения с Китай, против волята на САЩ! Малко по-малко, на много места хватаката на властелина отслабва, подобно на СССР, не случайно го дадох няколко пъти за пример! Това е показателно, протичат процеси, които са глобални! Силните съюзници като Великобритания, планират бъдещите си ходове и интереси. Слаби страни като Германия, която за мен е просто една КОНЦЕСИОННА ФАБРИКА, ще играе вярното куче! Германия предстой да изживее едни от най-тежките си години в икономически и социален план!

                        САЩ ще загуби поне 50% от благосъстоянието си в близко време! Това не е коспиративно виждане или някаква теория за Б51, това е реалността не просто на 19те трилиона дълг, това е реалността на доларовата икономика, която измести предприятията в Китай, а всички други инжинери освен ИТ, общо взето станаха ненужни! Говорим за близък според мен хоризонт от 5 години! Не казвам, че ще стане през сривове на пазарите, задължително, въпреки, че го очаквам! Напълно възможно е да стане през инфлация и загуба на работни места, много по-неусетно, НО СЪЩО ТОЛКОВА СИГУРНО! В България общо взето е същото инфлация и бачкане за без пари! Фондовия там може да се запази без срив, банките могат да бъдат спасени по всяка вероятност, но перманентната безработица, ще бъде вече като европейската 10-12-15% NON STOP, а доходите ще са някакви, но реално като иде средния американец в супермаркета, ще се чувства като средния българин днес и по Татово! Ако някой е говорил близките годни с американци, ще разбере, че въпреки, „блестящото“ настояще, което им обявяват, те разсъждават към миналото именно по този начин! Какво остава за напред! Иначе първите сривове ги очаквам до 6-9 месеца.

                        Мохабета обаче беше за България, през призмата на тази реаност, и доколко САЩ ще имат каквато и да е дума в БГ. За мен няма да имат абсолютно никаква! Когато ти имаш 5 бизнеса и има някакви проблеми, независимо криза или специално при теб нещо, ти си правиш ФОКУС! Кой 3 са ти най-важни, стратегически и приоритетни! Там насочваш ресурса. Зарязваш 2та затъващи, след време ако нещата вървят може пак да си отвориш нови.
                        За мен САЩ имат 5 кръга на интереси и влияние! Нареждам ги според приоритетност по моя преценка!

                        КРЪГ 1. Това са страните от Западна Европа, Австралия, Нова Зеландия, англосаксонци или тъпунгери като германците, които ще могат да ги плашат с Русия! Тези общества винаги ще се чувстват по-близки до САЩ, отколкото до някоя страна от Изток! Това си е природа, освен всичко друго!

                        КРЪГ 2. Араби/петрол/газ в близките 15 години петрола няма да загуби своето значение, САЩ ще искат да запазят влиянието си, освен заради петрола и поради демографията, много от страните са с голям пазар за стоки!

                        КРЪГ 3. Това е най-интересната част! Тук е голямата битка за ресурсите на Африка с Китай, като последния, изминалите 12-13 години е окупирал почти целия континент, бавно и полека, държава след държава! САЩ ще имат много брутална битка с Китай и за пазари, тъй като Китай малко по-малко започва да произвежда редица собствени марки, като привлича високоплатени инжинери от цял свят. Постепенно технологиите и дизайна няма да са запазена марка единствено на Запада!

                        КРЪГ 4. Тука е България, заедно със страни като Украйна, които са периферия на периферията! Това са страни, които нито разполагат с някакви кой знае какви ресурси(оценени към близките години само обаче, за в бъдеще не се знае), нито разполагат с големи пазари, а самото население, по културни и религиозни предпоставки е далеч от Запада!

                        КРЪГ 5. Абсолютния пущинак. За тези страни няма какво да ги коментираме, ясно е за какво става въпрос.

                        България е в 4ти кръг, поне според мен, с оглед на едни бъдещи приоритети на САЩ, но всичко това само при положение, че САЩ притърпи УМЕРЕН ИКОНОМИЧЕСКИ УПАДЪК! Вече има сериозни хипотези, които твърдят, че част от задкулисния елит в САЩ премества капиталите и седалището си към Азия. Ако последното е вярно, то САЩ буквално ще се превърне в един „СССР“, където единствения фокус ще бъде вътрешното положение, при някой президент като Тръмп, а живота там ще се промени драстично. Аз съм за един умерен сценарий, при който в САЩ не се наблюдава чак такъв срив, но благосъстоянието се изпарява, а елита запазва страната и лостовете си за влияние там. Страната ще остане една от водещите в глобален мащаб, просто американската мечта, няма да бъде такава каквото беше!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                          Ами да, освен да се надявате на края на света, друг начин да се справите с УСА май няма
                          УСА ще е у киреча мнооогоооо преди края на света.До 5-6 година УСА ще е в историята..

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            E, Манхатан може и да няма, ама вече ще има това:

                            Мой милый товарищ. Китай выпускает первый гей-фильм
                            https://slon.ru/posts/65929



                            Ей, що така тез китайци?

                            Синогейците - новите гейропейци!!!
                            аве бегай с тея блогове Word Press дет всеки студент си прай страници ве рибо плитководна ..... При чайниците всяко западно чудо за три дена, там тея от ККП министрите да не се женят за мъжете си както в Люксембург и Холандия .... къде отиваш ти може би, ше плъпнат гейове ама партията ше ги застреля хуманно или ше ги прати на почивка в С.Корея. А в Камилария нали знаеш кво ги праат тея обратните шайби, на площада, конника без глава (такива им били традициите за наказания) и после висят по крановете ......
                            Last edited by michaelis12; 29.03.2016, 21:01.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Напр. едно БУХ!-в Йелоустоун набързо ще го тури на УСА
                              Ами да, освен да се надявате на края на света, друг начин да се справите с УСА май няма

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                ...Ама кацва един черен лебед, и ошашавя всичките ни "изчисления". Напр. едно БУХ!-в Йелоустоун набързо ще го тури на УСА а, малко по-бавно и мъчително, на почти всички. Йебем си цили-вили-зацията, бегом-мАрш! - към Каменния век.
                                Такова нещо е възможно, но то е заплаха от друг вид.

                                Коментар

                                Working...
                                X