Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobbyD Разгледай мнениеБелият дом стана бял и отвътре, когато Бил беше президент. Сега е ред на Доналдиньо да освежи латекса...
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеДа бе, англичани и американци се измъкват от блатото, следва Франция.
Следва в коалиция с вишеградските 4 блицкриг на запад - италия, франция, холандия и т.н. Германия както обикновено ще падне последна....
Trump will drain the swamp
Коментар
-
Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
Тамошните протестъри нямат абсолютно никакъв шанс, щото както е добре известно в САЩ си нямат Американско посолство
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа бе, да Да живее СССР, КПСС, ДС, РФ, ФСБ и рублата
Коментар
-
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнениеНадеждата е една единствена, и тя е разпад на Еврокенефа! Друга надежда няма! ...
Днес най-слабата, ненужна и нелепа валута, сред водещите в света, това е еврото! Свидетели сме на последните му дни! Скоро ще има имплозия отвътре и това е супер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеВсе пак има надежда, Юнкер води неравна борба:
"По отношение на възхода на евроскептицизма в ЕС, който излезе наяве най-вече при вота на Великобритания за излизане от ЕС, Юнкер заяви, че в миналото Европейската комисия „е навирала носа си“ в твърде много детайли от живота на хората.
„В момента има проект на директива на ЕС, който аз спрях, за височината на токчетата на жените фризьори в Европа“, каза Юнкер. „Спрях това и сега срещу мен са европейските профсъюзи“.
Май звучи познато.
Този бюрократичен франкенщайн, не може да се реформира! Той не може да бъде от полза на европейците! Той може единствено да ги унищожи, за което е и предвиден!
Аз стоя зад думите си, че до края на 2017г. ЕС ще бъде разпуснат!
След избирането на Тръмп, еврото няма никакво бъдеще! Фискалният и финансов колапс на Стария континент ще бъде пълен!
Днес най-слабата, ненужна и нелепа валута, сред водещите в света, това е еврото! Свидетели сме на последните му дни! Скоро ще има имплозия отвътре и това е супер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо няколко от евроидиотите....ма имат пълно основание да се притесняват.
Още нищо не са видели....а купчините шитове в авгиевите им обори са огромни.
"По отношение на възхода на евроскептицизма в ЕС, който излезе наяве най-вече при вота на Великобритания за излизане от ЕС, Юнкер заяви, че в миналото Европейската комисия „е навирала носа си“ в твърде много детайли от живота на хората.
„В момента има проект на директива на ЕС, който аз спрях, за височината на токчетата на жените фризьори в Европа“, каза Юнкер. „Спрях това и сега срещу мен са европейските профсъюзи“.
Май звучи познато.Last edited by Пирон; 10.11.2016, 18:07.
Коментар
Коментар