IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
    Tръмп е пътник. Важно е кой брои гласовете, а не кой как гласува. Бламиран е на всички нива. Едно нещо обаче мира не ми дава - защо демократите толкова се стараят да загубят. И Байдън и Хилари са еквивалент на Цецка Цачева. Защо изобщо издигат подобни карикатури.

    https://twitter.com/KamalaHarris/sta...63321994289154

    Това са глупости разбира се. Всичко ще е както досега, но с още повече педерастия.
    Объркал си се и не. само ти. Селяците от републиканците са аналог на селската десница в България която ни управлява.. С основната разлика че не могат да стигнат. на толкова високо ниво в държавния апарат както тук. Е има време да се случат нещата.

    Коментар


    • Браво, Mike Florida!

      Американците ще изберат светлината и свободата - дори и да им погодят номер с броенето, няма да го приемат и тогава не знам какво биха направили. Медиината помия върху Перчема отблъсна доста хора и, ако говорим за твърд електорат, той е този на промитите от СНН и Ко. домашни плъхове, а масовката от наистина diversity американци се обединява против тях. Мисля, че и популярният вот ще е за Тръмп + всичките колебаещи се щати

      Коментар


      • Tръмп е пътник. Важно е кой брои гласовете, а не кой как гласува. Бламиран е на всички нива. Едно нещо обаче мира не ми дава - защо демократите толкова се стараят да загубят. И Байдън и Хилари са еквивалент на Цецка Цачева. Защо изобщо издигат подобни карикатури.

        https://twitter.com/KamalaHarris/sta...63321994289154

        Това са глупости разбира се. Всичко ще е както досега, но с още повече педерастия.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
          Защо Donald J. Trump ...................................
          В заключение ще кажа, че някой се опитва да ни обясни, че логичното, всъщност е Алогично, а Алогичното всъщност е логично и би следвало да се случи нещо, което като цяло противоречи на здравия разум и житейския опит и наблюдения на 99% от населението! Е, не мисля!
          То хубаво, всичко изглежда логично от 1 до 12 точки и т.н. Може се добави още доста в тоя дух, но, има едно голямо НО.....по принцип в повечето държави безмозъчните са повече от свестните и мислещите, факт.

          Коментар


          • Защо Donald J. Trump ще бъде новия стар президент на САЩ!

            Хората често се доверяват на скопени анализатори или фалшиви социологически проучвания, а не на логичността!

            А каква е тя???

            1. Доналд Тръмп е от този 1% политици, които изпълняваха огромната част от своите предизборни обещания. Някой се опитва да ни убеди, че всички тези, които са гласували за него преди 4 години, сега ще изберат да гласуват за друг, който потенциално ще е от останалите 99%. Тъкмо напротив, всички, които не са вярвали, че той ще бъде толкова остър и ще изпълнява обещания, го видяха на практика. Така, че средностатистическия Джо, няма логика да измени на първичния си избор! А напротив, да се надъха допълнително! Логично нали?

            2. Доналд - Клоуна! Доналд Тръм беше атипична и скандална фигура преди 4 години. Сега вече, това е новата нормалност! Няма логика за огромните изборни маси, за които той е бил поносим преди 4 години, сега изведнъж, той за тях да се превърне в непоносим. КАКТО НИ ОБЯСНЯВАТ!!! Логично нали???

            3. Доналд - Мангъровеца. Огромната част от обществата по света симпатизират на свободните мерки и липсата на съществени затягания. Някой се опитва да ни обясни, че тези 70%, които в една или друга степен подкрепят вижданията на хора като Мангъров, всъщност поради някаква причина биха гласували против Тръмп, който споделя желаните от тях възгледи! Тъкмо напротив, когато си на една вълна с масовите настроения, ти печелиш подкрепа, а не я губиш! Дали мангъровците са прави или не, няма никакво значение. Значение в случая има дали статистически, по-голямата част от хората ти се кефят и споделят възгледи или не! Статистическите нагласи ни дават отговор. Ако не им вярваме, е достатъчно да се огледаме какво е в България. Хората не са толкова различни от тук до САЩ! Аз не бих гласувал за някой като Байдън, обещаващ да сложи "пранги" на обществото и потенциално "средностатистическия Джо", да си загуби работата, само защото някакви старци някъе е могло да починат. Звучи грубо и жестоко, но хората са егоисти и това е част от тяхната природа. Самите старци са с много по-консвервативни възгледи(ако от там може да дойде електорат за демократите, с оглед на предлаганото от тях затваряне), демократическия електорат е млад, а точно младите смятат, че са неуязвими за вируса и са против мерките. Някой иска да ни каже, че същите тези млади егоистични копелета, ще се кефят на този, който иска да им сложи "пранги"! По тази линия хората ще гласуват твърдо за Тръмп или ще се въздържат да НЕ гласуват за демократите. Логично нали?

            4. Ралита! За каква социология говорим, когато на ралитата на единия се събират между 5 000 и 20 000, а на другия между 50 и 700 човека. Ако беше само в един щат или на 2-3 ралита, можехме да си кажем, ИЗКЛЮЧЕНИЯ, не е ориентир, НО когато това е винаги и повсеместно, как да повярваме на социологията, вместо на очите си! Логично нали?

            5. Скрит вот. Огромния скрит вот е за Тръмп! Сатанизирането му го превръща в перфектния избор-айсберг, който ще помете всяка една "титанична социология". Титаник вижда само това, което е на повърхността, но истинската сила на разрушението е под нея! Логично нали?

            6. Човек и избирането на стаден лидер. Дълбоко в себе си човекът прави огромната част от изборите си подсъзнателно и на базата на естествени инстинктивни рефлекси. От тази гледна точка на подсъзнателния избор и инстинктивен такъв, не звучи много логично някой да гласува за болен и грохнал деменционен старец, вместо за лидер пълен с енергия изглеждащ изключително здрав и жизнен за годините си! За Бога, кой иска да има лидер развалина??? Що за вълк ще води глутницата? Логично нали?

            7.Икономика. Въпреки Ковид кризата, в огромната част от случаите сериозната икономическа криза се разразява след 12 месеца по-късно. Преди това винаги има помощи, социални пакети, спестявания и тн.... и нещата обикновенно преди тотално да се скапят има някакъв буфер. Това ще рече, че въпреки лошия за Тръмп късмет с вируса, пораженията все още не са толкова мащабни, за да може огромната част от електората да е толкова ударен, че да погледне на друга страна.... Най-ударените съсловия към момента са латиностите, черните и жените, но те така или иначе си гласуват за демократите. Така, че с оглед на всичко гореизброено, това ли ще е нещото, което към момента би накарало хората да гласуват за грохналия бял старец? Логично нали?

            8. Байдън-Фосили и данъци. Като изключим всички други обещания на Байдън, които общо взето са старите на Обонго, кой политик "мада фака" води кампания с това, че щял да вдига данъците не само на най-богатите, но и на голямата част от заможната средна класа? Забрана на фосили да сме спасявали планетата! Трябва да си тотално сбъркан, ако смяташ, че 90% от хората биха гласували за зелени политики, когато това директно им бърка в джоба. Без да е паднал преди това астериод или те самите да са изпитали на собствения си гръб еко катастрофа, а не само да слушат по телевизията, там някога след 100 години, колко лошо щяло да бъде... Всеки би казал, ДА дайте да спасяваме Земята, но едно е пожеланието, друго е да направиш съзнателен избор, при който ти обещават пълното спиране на добиването на изкопаеми горива, което неминуемо ще изтреля цените, а стотици хиляди хора в определени щати от ден 1 ще останат без работа. Мада фака.... Трябва да си безумен мазохист, да гласуваш за подобно нещо, докато целия останал свят, включително и Китай ще си бара топките.... Логично нали???

            9.Харизма. Тук ще кажа 2-3 думи не толкова за кандидат президентите, а вече за вицепрезидентите, защото при първите е ясно.... Ако Пенс излъчва благородство и най-вече стабилност, то Камала Харис излъчва шизофрения и лудост. Както казах хората правят голяма част от изборите си изцяло подсъзнателно, а подсъзнанието не може да бъде лесно излъгано, било то и да ни обясняват, че трябва да гласуваме за някой, докато ни се "гади", общо взето за кандидати, при които, единия трябва да хрупа таблетки за деменция, а вицето такива за невротизъм, като цяло същото, оставащо с неизяснен общ психически статус.... Защо някой "мада фака" би гласувал, за подобни хора? Логично нали?

            10. Тръмп - жертвата! Целия импичмънт беше фарс, а руското участие в кампанията на Тръмп - FAKE NEWS! Хората симпатизират на жертвите и мразят подлеците! Логично нали?

            11. Лични сметки! Говори се, че Тръмп "пестял" от внасяне на данъци, но другия продавал страната си(през търговия с влияние) и от това печелил милиони! Между две злини, коя ли е по-голямата? Логично нали?

            12. Тръмп спря много от войните и върна хиляди войничета у дома. Умиротвори голяма част от "адовите" дупки отворени от демократите. Как ли гледат на него войнишките майки и като цяло нацията... алтернативата са подпалвачите на войни!!! Логично нали?

            В заключение ще кажа, че някой се опитва да ни обясни, че логичното, всъщност е Алогично, а Алогичното всъщност е логично и би следвало да се случи нещо, което като цяло противоречи на здравия разум и житейския опит и наблюдения на 99% от населението! Е, не мисля!
            Last edited by Mike Florida; 02.11.2020, 21:09.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Уф, какво да се вълнувам. Аризона е почти сигурно, че ще е синя. Изглежда и Флорида натам отива. А най-гот ще е ако и Тексас посинее. Но това е последното е малко повече под въпрос. Там са почти изравнени

              Хубавото също е и че Тръмп е или тъп или просто такъв краен егоцентрик, че не може да надмогне собствената си простотия и сега в последния ден продължава да бълва тъпи лозунги, които се харесват само на ядрото от неговите фенове
              Много ми е интересно как на ниско тарифните тролове са ви дали титлата под ника - заслужил инвеститор.
              Да не би админа да ме е послушал преди години и да ва скуби по някоя и друга стотинка на тролски пост?
              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

                Поради важността на - ще се включа. Вижте тая снимка - от новините преди малко - Великият човек пред колко хора говори. Покажете аналогична снимка на Цеебралното зомби !!! Ще покажете - ама друг път !!!

                https://ibb.co/q5B1Hs6
                Включвай се бе Императоре ..... кат гледам си едно от най- старите кучета тука и с най- много постове, кво ти пука от разни дребни недорасли момченца кво са казали в форум анонимка ....

                Коментар


                • Уф, какво да се вълнувам. Аризона е почти сигурно, че ще е синя. Изглежда и Флорида натам отива. А най-гот ще е ако и Тексас посинее. Но това е последното е малко повече под въпрос. Там са почти изравнени

                  Хубавото също е и че Тръмп е или тъп или просто такъв краен егоцентрик, че не може да надмогне собствената си простотия и сега в последния ден продължава да бълва тъпи лозунги, които се харесват само на ядрото от неговите фенове

                  Коментар


                  • И с цялата си наглост оня, дето говори на паркинги пред няколко паркирани коли, казва, че нямало да позволи президента да ОТКРАДНЕ изборите !!! Това са думи на политик, който е крал цял живот, а в украйна ще го "благославят" 100 години напред.

                    Значи байдън "водел", а?
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                    Коментар




                    • Поради важността на - ще се включа. Вижте тая снимка - от новините преди малко - Великият човек пред колко хора говори. Покажете аналогична снимка на Цеебралното зомби !!! Ще покажете - ама друг път !!!

                      https://ibb.co/q5B1Hs6
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                        Хехе, май единствения резултат от тези манифестации на Тръмпа са 30 000 заразени с Ковид-19 и 700 умрели като директна последица от посещението на тези мероприятия https://www.nytimes.com/2020/10/31/u...p-rallies.html

                        А иначе в Пенсилвания и по данни от вчера Байдън води с 51% на 44%


                        Сега тука да ни пускаш цялата реч на човек, който говори като ученик в пети клас... Поне на форумците, които не говорят добре английски ще им лесно да разбират
                        Мишо .... как е пич .... вълнуваш ли се .... твоя час настъпи ... изборите са утре ?? Ако много ти идва вълнението и емоцията вземи едно валидолче под езика

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          Евала на Аризона - 2.20 е тръмплина да бие, чудя се дали да не забия една стотачка, макар вече да имам два баса за слийпи джо овърол, та д а хеджирам един вид Пък нищо чудно и двата залога да излязат
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                          Коментар


                          • https://twitter.com/redwins3_first/s...99901747236867

                            150km...

                            Коментар


                            • Хехе, май единствения резултат от тези манифестации на Тръмпа са 30 000 заразени с Ковид-19 и 700 умрели като директна последица от посещението на тези мероприятия https://www.nytimes.com/2020/10/31/u...p-rallies.html

                              А иначе в Пенсилвания и по данни от вчера Байдън води с 51% на 44%


                              Сега тука да ни пускаш цялата реч на човек, който говори като ученик в пети клас... Поне на форумците, които не говорят добре английски ще им лесно да разбират
                              Last edited by Money; 01.11.2020, 08:06.

                              Коментар


                              • LIVE: Trump holds a 'Make America Great Again Victory Rally' in Butler, Pa.

                                 

                                Коментар

                                Working...
                                X