IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Тръмп категоричен: Медиите са враг на народа!
    Началникът на политическия му кабинет защити коментарите му

    Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2017/02/20/tr...-naroda.332478

    Вярно е ! Средатвата за масова дезинформация тровят съзнанието на неподготвения читател !

    Коментар


    • Тръмп: На хората им се плаща да протестират против мен.
      Виждате ли, аз вече създавам работни места !

      Коментар


      • Императоре, нямаш ли някакви съмнения, че накрая Доналада може да се окаже един претъпкан с въздух балон. Надут като плондер. Най-съществения в случая обаче е Дали ще може да устиска мандата 4 г., т.е. дали ще може да задържи въздуха под налягане толкова дълго време ? Как мислиш ?
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

        Коментар


        • Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
          Моля, пишете по темата. Ако ви се пише за политика изобщо, преместете се в "Политика".
          Явно съм се бъркал,че Тръмп има нещо общо с политиката
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

          Коментар


          • Моля, пишете по темата. Ако ви се пише за политика изобщо, преместете се в "Политика".
            रादोस्त

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

              Кат нема риба и ракът е риба...гладно не се стои.
              Това ми напомня за един огромен антипутинов протест в Москва, дето ни го сочеха путинофобите - на който присъстваха грубо и в най-добрият случай около например да кажем: 748 човека, без да броим двайсетината полицаи, които - убедени в доброто възпитание на вяло протестиращите, просто скучаеха наоколо.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Барбаронов - на това антитръмпово сборище изброих точно 18 люди - и то броях дори мънинките парченца хора, които съвсем символически влизаха в кадър.
                Кат нема риба и ракът е риба...гладно не се стои.

                Коментар


                • Барбаронов - на това антитръмпово сборище изброих точно 18 люди - и то броях дори мънинките парченца хора, които съвсем символически влизаха в кадър.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар



                  • Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    ... <полит-дезинформация>
                    Относно конкретната тема - дано Доналд по-скоро разбере, че или трябва да смаже безмилостно соросоидно-клинтъноидната сган, или всичките му добри намерения ще се провалят, че и по-лошо. Полуживата и обонго трябва да бъдат изправени пред съдът по обвинения в престъпления срещу човечеството, а изродът сорос трябва да бъде ликвидиран. ИЛИ това ще бъде сторено, ИЛИ всички негативни процеси по света ще ескалират и дори Тръмп няма да успее да спре катастрофата.

                    http://newsader.com/33933-russkie-op...rampa-foreign/

                    Коментар


                    • Барбаронов, политическата пристрастност на Блумбърг не е тайна за никого, освен - очевидно - за тебе. Никой никога не е чувал Доналд да говори това. Относно т.нар. "анексия" - вземи се пообразовай малко, за да научиш колко междудържавни и международни договорености са нарушени от украйна (още от времето на СССР), за да се стигне първо до попадането на Крим в украйна и после до т.нар. "анексия". Има си правни анализи на тая тема, при това написани от професионалисти.
                      Самото присъединяване на Крим и Донбас и Приднестровието към украйна е било в противоречие и със съветската и с руската конституция. Руските войски, "анексирали" Крим, имат правото да бъдат там (при това в значително по-голям брой) по споразумението за разделяне на Черноморският флот. Украйна е поела ангажимент пред Русия, Британия и САЩ да зачита етническото многообразие и правата на малцинствата, в частност на руското, на своята територия. Преди т.нар. "анексия" на руското малцинство бе забранено да празнува празниците си и да говори езикът си... да не говорим, че тия забрани бяха наложени от абсолютно нелегитимно правителство и президент, тоест те са юридически нищожни. Крим стана от Русия с мирен референдум, при който и международните наблюдатели не откриха никакви нарушения, а според международното право и договорките между русия и между украйна, кримчаните имат право на такъв референдум. Да не говорим, че (за разлика от демократически избомбените от САЩ държави), Русия защити своето население в Крим без нито един истрел и без нито един украинец (не само цивилен, ами и военен) да пострада. Така ли бе в Ирак, Сирия, либия, Сърбия - дето американските бандити налагаха "демокрация"?
                      И де е написано, че САЩ може да се отцепят от Британската империя, а Крим не може да се отдели от украйна?

                      Разбери най-после, че това, че американците искат нещо, не означава, че то е световен закон, с който всички са длъжни да се съобразяват.

                      Относно конкретната тема - дано Доналд по-скоро разбере, че или трябва да смаже безмилостно соросоидно-клинтъноидната сган, или всичките му добри намерения ще се провалят, че и по-лошо. Полуживата и обонго трябва да бъдат изправени пред съдът по обвинения в престъпления срещу човечеството, а изродът сорос трябва да бъде ликвидиран. ИЛИ това ще бъде сторено, ИЛИ всички негативни процеси по света ще ескалират и дори Тръмп няма да успее да спре катастрофата.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                      Коментар


                      • само като гледам тоа спрелия с Москвича и останалите с основно образование кво бръщолевят и неам думи явно минималната залата в наща колония треа се намали на 100 леа барем им дое акъла за Тръмп и баба му и въобще кво се случва в реалността ....

                        Коментар


                        • Тръмп като "третото прасенце" от онази стара приказка

                          Тия дни, докато си пиех винцето една вечер и зяпах с едното око по ТВ-ра поредната доза "изолационистки" и "протекционистични" речи и закани на другаря нов американски президент ми хрумна следната метафора за него. Припомних си приказката за "трите прасенца" и лошия Вълк. Няма нужда да казвам кой е "Вълкът". Всеки може да си го припознае по свой си начин, а и самият Вълк (Волк, към момента, но в миналото познат и като... Wolf) изглежда се харесва в тази роля... По отношение на "прасенцата"... На нас източноевропейците най-паче ни приляга да сме "първото" прасенце. Безгрижно си живеем в сламената си колибка, не ни се работи много, но пък много ни се яде. Както и да е. Второто прасенце по право се пада на западноевропейските ни приятели, които хем ни припознават като "братя", и обичат да черпят от изгодите на общото ни битие (общ пазар, общи закони, общи принципи, общи ценности), хем не са много ентусиазирани да споделят с нас "дървената" си къщурка и част от благата, които тя крие. Споделят ги, дори повече от колкото заслужаваме, но сърцето им е все по-свито от тази работа. Виж за Щатите, като последена опора на демократичния и свободен свят няма как да не се падне ролята на "третото" прасенце. Най-голямото, най-умното и всичко най-най... Живее си то в каменната си къщурка, през девет планини, океани и морета, работи си от сутрин до здрач, бърка цимент, вар, бетон и хоросан, реди тухличка след тухличка и я укрепва постоянно. Ако стане напечено ни пази от лошия Вълчо, дърпа ни ушите и ни чете конско, но учтиво, по братски... Само, че сега нещо и на него тая работа му омръзна и се кани да затвори къщичката за генерален ремонт, та да видим...
                          Vanitas vanitatum...

                          Коментар


                          • " Тръмп очаква Русия да върне Крим на Украйна

                            Президентът обвини предшественика си Обама, че е допуснал анексията"

                            "Кремъл е наредил на държавните медии да ограничат хвалебственото отразяване на президента на САЩ Доналд Тръмп с мотива, че на зрителите вече не им е интересна всяка подробност от прехода към новата администрация във Вашингтон, съобщи "Блумбърг".

                            Репортери на агенцията в Москва са разговаряли с трима души, "запознати с въпроса", според които във висшето ръководство на Русия расте загрижеността, че новата власт в САЩ ще се окаже не толкова приятелски настроена, колкото се е очаквало.

                            Само преди броени седмици ситуацията бе коренно различна, казват "Блумбърг" и политическият анализатор Константин фон Егерт. Според него няма да последва вълна от критики, а по-скоро ще бъде ограничено присъствието му на телевизионния екран.

                            През януари - месецът, в който Тръмп встъпи в длъжност и взе първите си спорни решения - той е бил споменаван в държавните телевизии по-често от руския президент Владимир Путин. Това се случва за пръв път от завръщането му в Кремъл през 2012г., съобщава "Интерфакс".

                            Коментар


                            • Ново 20, от всички държави си правят клипчета и така осмиват Тръмп. Не можем да му отречем на господина, че направи шоу на света.

                              Коментар


                              • Сет Кларман:


                                Much of Mr. Klarman’s anxiety seems to emanate from Mr. Trump’s leadership style. He described it this way: “The erratic tendencies and overconfidence in his own wisdom and judgment that Donald Trump has demonstrated to date are inconsistent with strong leadership and sound decision-making.”

                                He also linked this point — which is a fair one — to what “Trump style” means for Mr. Klarman’s constituency and others.

                                “The big picture for investors is this: Trump is high volatility, and investors generally abhor volatility and shun uncertainty,” he wrote. “Not only is Trump shockingly unpredictable, he’s apparently deliberately so; he says it’s part of his plan.”

                                While Mr. Klarman clearly is hoping for the best, he warned, “If things go wrong, we could find ourselves at the beginning of a lengthy decline in dollar hegemony, a rapid rise in interest rates and inflation, and global angst.”
                                @Пип
                                По юридическите въпроси по-късно :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X