Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Вече "онзи кравар" стана май от лошите?
А КАКВА ЕУФОРИЯ БЕШЕ САМО ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ НА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ?????????????
Незабравима еуфория от импето-образните русковлюбени русофенове...
Накрая за Сирия ще се разберат, а севернокорейците ще си го отнесат, щото никой не ги обича.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
Руските тролчета вече не се радват нещо..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
Руските тролчета вече не се радват нещо..
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАко Китай реши да помогне, това би било чудесно. Ако не – ще решим проблема и без тях, написа той
Във вторник държавният глава на Съединените американски щати Доналд Тръмп заяви, че стараната ще реши севернокорейския „проблем“ и без участието на Китай, ако това се наложи, предава AFP.
„Северна Корея си търси белята. Ако Китай реши да помогне, това би било чудесно. Ако не – ще решим проблема и без тях“, написа Тръмп в социалната мрежа „Туитър“.
Няма да пиша "аз, какво ви казах".
А КАКВА ЕУФОРИЯ БЕШЕ САМО ПРЕДИ, ПО ВРЕМЕ НА И СЛЕД ИЗБОРИТЕ?????????????
Незабравима еуфория от импето-образните русковлюбени русофенове...The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Ако Китай реши да помогне, това би било чудесно. Ако не – ще решим проблема и без тях, написа той
Във вторник държавният глава на Съединените американски щати Доналд Тръмп заяви, че стараната ще реши севернокорейския „проблем“ и без участието на Китай, ако това се наложи, предава AFP.
„Северна Корея си търси белята. Ако Китай реши да помогне, това би било чудесно. Ако не – ще решим проблема и без тях“, написа Тръмп в социалната мрежа „Туитър“.
Няма да пиша "аз, какво ви казах".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Козяк - Мозяк, "Донълдът" ти не е това, за което го мислеше ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДИЗБОРНАТА ЧЕРВЕНА, ИНТЕРНАЦИОНАЛНА, СОЦАНТИЗАПАДНА ПРОРУСКА И ПРИБЪРЗАНА РАДОСТ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе знам какво да ти кажа....Иванчо гласува за москов ,
ти гласуваш за Лукарски ,брат ти за Кунева , леля ти за Радан , братчета за Ицо Иванов а като стане напечено за мутрата и после се хвалите какъв елит сте и как сте спрели комунетата и спасили страната от Путин а какво стана с десните интелегенти и техните апустолати за свободата ,станали народняци и сини комуниГи а някой ги виждали като ренегати ....
По-тъжно нещо не бях чел таз година ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Много добра картинка, браво. Какво си представят платените от Козяк грантаджии, а то какво било всъщност.The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Вярвай, вярвай. Цялата тупурдия Доналд и Вова я правят заради такива като тебе.
То ако беше така, чичо Рекс нямаше утре да лети за мАсква.
Мите, ти си инвеститор.
Знаеш след фазата на денайъла, коя следва, нали?
А още по-добре знаеш, че фиър дъ пат то дъ дарк сайд ис!Last edited by 4ervenasgan; 10.04.2017, 10:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАбе верно ли тоя кравар обмислял да наложи нови санкции на расийката? Митьо? Шаренкава?
Е сега вече ще се изключваме!
То ако беше така, чичо Рекс нямаше утре да лети за мАсква.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Кво ше налага то е кат ти да ми наложиш на мен санкции.Боли ги руснаците онова за САЩ.Смешници фалирали гейове наркомани и боклуци ха ха ха.Не са рекли руснаците не са ги изтрили от картата за половин час.Явно много са си повярвали
Коментар
Коментар