IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Е, сега в САЩ ще се направи опит да се смени системата със социализъм, където всички ще са равни.

    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Абе има си и някои съществени разлики. Комунизмът традиционно е интернационален

      фашизъм = комунизъм + национализъм + расизъм


      Комунизмът е интернационален само докато постигне световна доминация! След постигането на тази доминация, който не е полезен, споделя същата съдба като тази при фашистите!

      Коментар


      • Абе има си и някои съществени разлики. Комунизмът традиционно е интернационален

        фашизъм = комунизъм + национализъм + расизъм


        Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

        Комунизмът и фашизмът/(националсоциализъм) са създадени и спонсорирани от вън! Те са едно и също нещо!

        Целите и на двата строя са едни и същи!

        Фашизъм=комунизъм

        Коментар


        • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

          Срамота! Комунизмът може да се е провалил, може в името му да са утрепани много народ... но целта му винаги е била една единствена - братство между хората. Затова и по абсолютно цял свят, включително в САЩ, има заемки от комунистическите идеи.

          Целта на фашизма е също една единствена - доминация над другия.
          Комунизмът и фашизмът/(националсоциализъм) са създадени и спонсорирани от вън! Те са едно и също нещо!

          Целите и на двата строя са едни и същи!

          1. Населението се поробва и е без никакваи права
          2. Ресурсите се управляват от несменяем елит, който разполага с абсолютна власт


          Разликите са само в пътя на постигане на горните 2 точки, но крайната цел е една и съща! При комунизма имаш директно и моментално поробване и отнемане на всички ресурси от хората през елеминиране на частната собственост! При националсоциализма и фашизма имаш създаване на гигантски държавни капиталисти, които управляват ресурсите заедно с държавата, а частната собственост и свободите на населението тотално се елеминират, защото изначално се минимализират! Втората фаза на този строй води до същото като в "Съветите", държавните капиталисти преминават в партиен елит, държавата поема пълното управление и този елит е несменяем и с тоталната и абсолютна власт както в "Съветите". Населението е поробено и без възможността да управлява каквито и да са ресурси! Отново се елеминира частната собственост!
          Хората си мислят, че има разлика само, защото националсоциализма представен от фашизма, никога не е пропагандирал на фаза 1, че също иска да елеминира частната собственост!

          Фашизъм=комунизъм

          Това са 2 абсолютно едни и същи неща, това са 2 инжинерингови строя, която цел е била ако единия успее да се наложи тотално, това да се превърне и в глобално робство. Само, че не се е получило така!

          Коментар


          • Мутрофил или не , Тръмп няма никакъв шанс - режат го отвякъде



            Trump strikes out in Arizona, Michigan, Pennsylvania ballot challenges, Biden’s lead more secure

            • President Donald Trump’s already long-shot efforts to reverse an apparent win for President-elect Joe Biden by challenging votes in courts suffered three big setbacks in Arizona, Michigan and Pennylvania on Friday.
            • In Arizona, Trump’s campaign dropped a legal challenge of a number of ballots in Maricopa County, saying Biden’s overall lead in the state is too big for the disputed ballots to make a difference.
            • And in Michigan, a judge declined a request by Trump backers to block the certification of election results in Detroit.
            • And in Pennsylvania, Secretary of State Kathy Boockvar said she has determined not to order a recount and a recanvass of the election return in 67 counties. For a recount to be ordered, Trump would have to be losing by less than .5% of the votes cast.
            • Trump has refused to concede the race, as his campaign conducts a series of legal challenges in a half-dozen battleground states in an effort to reverse Biden’s lead. The president has falsely claimed that he won the race, even after major media outlets projected a win for Biden.
            https://www.cnbc.com/2020/11/13/trum...d-too-big.html

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Money
              Както и смятах, терзича е политически помияр. Прави се на големия фашист, после излиза, че бил комуне

              Такива доста ги има в една велика северна страна пък и той говори езика...
              Taка или не, двамата имате много общо на наша почва - и двамата сте мутрофили

              Коментар


              • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

                С доста неща съм съгласен де си писал, ама с други - не. Сега не ми се разпростира.
                Факт е и че пропиля с лека ръка 2 години, когато имаше мнозинство и в конгреса и сената. Да оставим даже дипстейта, поне ред в изборното законодателство можеше да се въведе ( той самия ревеше за това,сега пак ще реве, заслужено), надали някой републиканец за това щеше да пречи, дори и такива топриноси като Пол Райън.
                Ама друго си е да си губиш поне половината ден в туитър иръпшънс вместо да се хванеш нещо по реално да свършиш.
                Колега, парадигмата на разсъждения ти е изначално грешна. Ти не си глупаво момче и сега след като те светна съм убеден, че мисленето ще ти се обърне на 180 градуса!

                Значи първо, Тръмп многократно е заявявал, че иска избори с бюлетина и по-строг контрол при самото отчитане на изборите. Има множество записи на тези негови думи, може да потърсиш в интернет! Но това, не е толкова важното!

                Важен е друг модел на разсъждение!

                Първите 2 години от мандата на Тръмп, конгреса и сената се държаха от републиканците! Тръмп идва и си заминава, независимо дали 1 или 2 мандата! Я се запитай ти, защо самите републиканци в тези 2 години не са направили тази реформа? Сам може да си дадеш сметка, че републиканците не са го имали за приоритет, а не Тръмп! Отново ще го повторя! Първите 2 години от мандата на Тръмп, републиканците са държали и сената и конгреса, защо тази партия не е направила реформата, с оглед на това, че изглежда, че тя има привиден интерес???
                Фактически, твоето питане трябва да е насочено в тази посока, а не към Тръмп, защото той искаше такава реформа и я предлагаше, може да провериш!

                Истината е, че и републиканци и демократи са абсолютно едно и също! Разликата е каквато е в БГ между ГЕРБ и БСП. НЯМА РАЗЛИКА!
                Ако в България си имаме "Сарай" в Бояна и в Росенец, в САЩ също си имат "Сарай", само че той е разположен високо в швейцарските aлпи!

                Създава се впечатление, че така наречената "дълбока държава", едва ли не служи на демократите! Дълбоката държава няма цвят! Тя не е създадена от Обонго за 2 мандата, нито е създадена предните 2 мандата при Буш! Ако се замислиш реално ще установиш, че Тръмп изправяйки се срещу дълбоката държава, той не се изправя срещу демократите... той се изправя срещу всички, изправя се и срещу републиканците! Дълбоката държава в САЩ се управлява от "Сарая", а "Сарая" същевременно управлява както демократи така и републиканци.... Разлика няма!

                Единствената разлика между демократи и републиканци е в скоростта, на това как се случва заробването на населението и глобализацията. При демократите като социалистическа формация, скоростта на губене на права и заробване е по-бързо.... ако управляват републиканци, нещата са същите, но се случва 3 пъти по-бавно! Общото е, че върхушките и на двете партии служат на Сарая и на никой друг! Има и една друга разлика, а тя е, че сред републиканците има 20% по-читави хора, който наистина вярват в някакви идеи, докато при демократите читавите са под 1-2%, а останалите 98% са се продали на "интернационала" формиран и контролиран като идеология от "Сарая"!

                Тръмп е патриот и е трън в очите не само на демократите, но и на републиканците, защото не следва повелите на "Сарая"! Зад Тръмп има лоби от силни индустриалци и патриоти, а глобалистическия "Сарай" въпреки, че е много по-силен, не им обявява тотална война, защото е търпелив и смята, че 1 или 2 мандата и после неговия план отново е на 100% в ход! Това е цялата работа! Сарая преследва целите си систематично!
                Тука не става въпрос за Тръмп или Байдън, а за политики! Тръмп със своите действия променя световната история и дава тласък на свободата и патриотизма, за сметка на бесния глобализъм, целящ поробването на хората! Това се случва на глобално ниво, защото САЩ е еталон!

                Ако Байдън спечели изборите сега, скоро ще вземат и сената. После следва Парижко споразумение, глобално облагане на въглеродния двуокис, всичко скача до небесата.... икономиките депресират.....псевдобежанците ще удавят западния свят(това е плана).... после се налага глобална социалистичека революция, където държавата ще е абсолютния господар, а хората роби живеещи на ББД, който е оцелял изобщо до ББДто! Задължителни ваксини на места, въвеждане на социален кредит, заимствано от братски Китай! Това не са конспирации, това са вече официални обявления и неща, които ги има на практика и следва глобалното им налагане!

                Коментар


                • Donald.J.Trump и троловете. Видео:
                  https://www.youtube.com/watch?v=5hag5gLHjZ8
                  Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

                    Съжалявам, но трябва да вземеш позиция, с него ли си или със Байдън, макар че доскоро май симпатизираше на Тръмп (или просто ненавиждаше Байдън, да, има разлика)
                    Виж сега пич, не си познал човека - аз не съм от тия дето може да страдат от култ към личността на който и да е.
                    Нито може да ме пързаляш в такава плоскост...естествено че съм 100% Тръмп при такъв избор.
                    Един допълнителен бонус извън това дето спомена Флоридов, е че ДТ промени несъмнено РП към по добро. За това съм категоричен.
                    Има още л...а останали из авгиевите обори, но ще бъдат изчистени без съмнение.
                    Дори виждам нещо по добро от Тръмп на хоризонта, ама да не задълбавам...друга тема е.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Идеите на комунизма са unnatural.
                      Всякакви идеи за братство и равенство са една голяма измама.
                      Единственото което е справедливо е всеки да има равен старт.
                      Но ако погледнете например спорта, там всички имат равен старт, но едни са първи, други последни, а най-много по средата.
                      Приказките за равенство, братство, гейство са от лукавия.
                      Всички идеи са родени в естествено порасли на ествствен носител глави та, може да се спори относно (не)естествеността им. И братството и равенството, не са по линия имане на нещо срещу нищо, а пред Закона и за еднакви простъпки. А приказките за гейство...там не знам, ти си в силата си.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Така - дотук от мен преобладаваха главно положителните оценки. По повечето от нещата които бе обещал предизборно - или изпълни като цяло, или частично, или поне се опита ( под непрекъснат обстрел) там дето не съумя. Да кажем добър 4.
                        Но по едно от основните, ако не и основно - бе кръгла голяма нула. Става дума за drain the swamp, част от което бе и lock her up.
                        Това обяснява и защо в сравнение с преди 4г се представя % по зле при белите мъже, за разлика от всички други групи. Надали са гласували за куку, предполагам че просто не са.
                        Явно на доста им е станало ясно че може да има голяма уста, ама не може да се каже същото за топките му.
                        И за мен е тотален провал, затъна си в блатото.....
                        Съжалявам, но трябва да вземеш позиция, с него ли си или със Байдън, макар че доскоро май симпатизираше на Тръмп (или просто ненавиждаше Байдън, да, има разлика)
                        Виж ся, ако питаш Мелания, тя пак би избрала Тръмп, ако можеше да се върнат назад, нищо, че той има 173 кусура.
                        С моята жена е същото, има 216 кусура, но пак бих избрал нея, понеже с други жени даже и не искам да разговарям, а и е можело да попадна на много лоша партия.
                        С приятелите е същото, всеки има голям наръч от трески за дялане, но си ги харесвам, а други хора даже не искам да ги погледна.
                        Е та, така и със Тръмп.
                        Твоят пост е странен и безмислен, имаш избор от двама души, избираш в нашия случай, чуствително по-добрия вариант, който забележи вече е показал колко добри и лоши неща може да прави.
                        Учудвам се че пиша това, ама твойто е мрънкане.
                        Гледай голямата картина, ако ли не - идва Байдън и сие със либерастията.
                        Стоичков бил прост и псувал, Бербатов - ленив, Кадафи и Саддам били диктатори.
                        Къде ни е футбола в момента и на какво ниво са Либия и Ирак ?
                        Средната маса хора вечно мрънкоти, няма идеален свят.



                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                          Идеите на комунизма са unnatural.
                          Всякакви идеи за братство и равенство са една голяма измама.
                          Единственото което е справедливо е всеки да има равен старт.
                          Но ако погледнете например спорта, там всички имат равен старт, но едни са първи, други последни, а най-много по средата.
                          Приказките за равенство, братство, гейство са от лукавия.

                          Абсолютно съгласен. Затова и съм тръмпист, с извинение. Но да се сравнява една провалена идеология с една изначално човеконенавистна... си е срамота. Все едно да се сърдиш на дете идиотче, че ти е потрошило кристалното сервиз.

                          ---

                          байдъвей... адвокатската кантора, която Тръмп нае в Аризона... се е отказала от него. Ето затова не заслужава Тръмпи да е президент. Не го бръснат за слива.

                          добавка - грешка, в Пенислвания
                          Last edited by terziеv; 13.11.2020, 20:04.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                            Срамота! Комунизмът може да се е провалил, може в името му да са утрепани много народ... но целта му винаги е била една единствена - братство между хората. Затова и по абсолютно цял свят, включително в САЩ, има заемки от комунистическите идеи.

                            Целта на фашизма е също една единствена - доминация над другия.
                            Хайде, хайде- и при двата строя братството е само между наши хора Едните искат да доминират расово, другите класово, при това да доминира интелектуално недъгавата класа..

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение


                              И то ако му го платиш.

                              намират се да си носят че са махнаджии . Пиел само еди ква си марка бира, само бърбън ...
                              Last edited by bota156; 13.11.2020, 19:08.
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                                И в БЪЛГАРИЯ беше много разпространено. А сега освен за пиене не може да викнеш никой

                                И то ако му го платиш.

                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X