Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениеистината е следната:
модератора може да затрие абсолютно цялата тема.
Кой ще бъде президент на САЩ е от огромно значение за целият свят.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИстината е следната: Изглежда, предстои да видим първата кампания, в която тайните общества ще се изправят срещу един реален бизнесмен на самите избори а, ако той победи, след тях, ще се опитат да го и яхнат. Дали ще успеят не знам - чичо Дончо е много спорна личност - но, самият факт ще нажежи страстите при букмейкърите. В щабовете на останалите кандидати - особено, на Хилари - вероятно, ще се излеят много безотчетни УСД. да видим, ще ли се справят с една реалистична оценка и смислена политика, поне визия за която, демонстрира ДТ.
Тръмп (ако води такава политика, каквато може да се очаква според разбиранията му и изявленията му) ще бъде велик президент - достоен вожд за Америка и светът, докато клинтънова дори на сегашният си пост, се доказа като враг на нашето Отечество, заповядвайки на лекето с тимберица като компир да загроби енергетиката ни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениеистината е следната:
модератора може да затрие абсолютно цялата тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтига сте спамили темата, тя е посветена на бъдещият президент на САЩ и като цяло на предизборната кампания в.
Модераторът, моля изтрий последните безмислени постове.
Благодаря.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми да си пуснал ти темата и да си я измислил по-хубаво, съсел на съселите.
Баба ти е дървар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАми да си пуснал ти темата и да си я измислил по-хубаво, съсел на съселите.
Баба ти е дървар.
Коментар
-
Баба ти е дървар.
Коментар
-
Баба ти е дървар.
Коментар
Коментар