Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
За мен всяко сравнение между Доналдът и български политици като БорисоФ, Сидеров, Жорж Ганчев и тнт. е нелепо.Прочетете им биографиите и ще се убедите, а освен това политическия живот в БГ е бледа сянка на това, което се случва в САЩ.Доналдът притежава изключителни качества,креативен е, а "шоуто" , което прави е част от предизборната му стратегия за привличане на аудиторията."Дайте на народа хляб и зрелища..."Това са го правили още Римските Императори.Той им дава зрелище, засега!По-добре ли е някой "Сухар" политик , на чиито речи може да заспиш?Единственото , което не харесвам са скандалите в които се забърква със знакови фигури от РП, в резултат на което те търсят всевъзможни начини да го елиминират.Също така мисля, че той засега единствен може да се справи с Хилари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеДоналдът поиска забрана на достъпа на мюсюлмани в САЩ
Реално за мен Тръмп е циркаджия по подобие на нашия борисоф избутан нагоре от политическия вакуум с цел запазване на статуквото чрез имитация за неговата промяна!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеАми хората ще побързат да се запасят при тия приказки на обамата и продажбите ще скочат. После всеки се надява да продаде на върхО
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеSPART, четеш ли в инвестора!?Акциите на Smith&Wesson са поскъпнали 8 пъти, откакто Обама е Президент!След речта на Обама за 2 дни са поскъпнали с още 11%?Ае сега някой да ми намери разумно обяснение !?Ограничаваш бизнеса с оръжие , а акциите на оръжейните компании скачат?Сигурно аз не съм в ред нещо!
В американската конституция си е гарантирано правото на оръжие. Обама каквото ще да прави това не може да го отмени. Може да направи малко по-сложно купуването и до там. Реално оръжейните фирми е малко вероятно да бъдат засегнати дори и да има някакво ограничаване. А в същото време панираните фенове на оръжие ще им напомпат печалбите следващите месеци, че да си пълнят мазетата с автомати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеSPART, четеш ли в инвестора!?Акциите на Smith&Wesson са поскъпнали 8 пъти, откакто Обама е Президент!След речта на Обама за 2 дни са поскъпнали с още 11%?Ае сега някой да ми намери разумно обяснение !?Ограничаваш бизнеса с оръжие , а акциите на оръжейните компании скачат?Сигурно аз не съм в ред нещо!
Коментар
-
SPART, четеш ли в инвестора!?Акциите на Smith&Wesson са поскъпнали 8 пъти, откакто Обама е Президент!След речта на Обама за 2 дни са поскъпнали с още 11%?Ае сега някой да ми намери разумно обяснение !?Ограничаваш бизнеса с оръжие , а акциите на оръжейните компании скачат?Сигурно аз не съм в ред нещо!
Коментар
-
Когато стана касапницата в Батаклан, Доналдът иронично отбеляза, че тези хора биха могли да се защитят, ако имаха право да носят оръжие!?След касапницата в Сан Бернардино, Доналдът поиска забрана на достъпа на мюсюлмани в САЩ и...Държавата да се погрижи за Психичното здраве на населението!?Нито дума за ограничаване на правото да се притежава оръжие!Това означава само едно-че той е "купен " от Оръжейното Лоби, в смисъл , да си осигури тяхната подкрепа за изборите....или, гледа да "не си играе с огъня"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЕ даде! Приказките на Тръмп и ефекта от тях, е като хумора на Джей Лено - половин часа след края на шоуто всичко се забравя...
А и едва ли някой ще тръгне да се прави на герой посмъртно:
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеАко не си с тях, нямаш Шанс!
А и едва ли някой ще тръгне да се прави на герой посмъртно:
Така наречените банкноти на Кенеди от 2 и 5 долара.Отгоре на банкнотите пише:
"united states note", а не "federal reserve note". Тоест банкноти на Съединените щати,а не на Федералния резерв.Общо са отпечатани 4,3 милиарда и са пуснати в обръщение.След 4 месеца,през Ноември 1963г. Кенеди започва да печата 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят. На 22 Ноември Кенеди е убит в Далас.
Какво прави веднага след убийството наследилия го като Президент Линдън Джонсън?
Още докато лети от Далас за Вашингтон,без да губи време той спира печатането на новите долари и връща правото на Федералният резерв,само той да се занимава с тази дейност.Бърза...за да не го сполети съдбата на Кенеди.Тихо и кротко след това са изтеглени от обръщение,и банкнотите от 2 и 5 долара.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Стана ми интересно за това историческо решение на Обама да наложи ограничения върху свободната продажба на оръжие и се зачетох.Досега никой Президент не е посмял да вземе подобно решение,заради могъщото Оръжейно лоби.Конгресмени и Републиканци веднага са посрещнали на Нож Изявлението на Президента и го обвиняват , че заобикаля Конгреса по важен вътрешно-политически проблем.Той смята да наложи ограниченията с Укази за да заобиколи Конгреса, който е "напазаруван" от Лобито.И това , ако не е Висша форма на корупция?Обама казва в своя защита:"Конгресът може да е заложник на Оръжейното лоби, но Америка не може да бъде заложник..."?Става много напечено.В САЩ Оръжейния бизнес е за стотици милиарди долари ....!?
Коментар
-
На тези, които мразят Обама, искам да кажа, че той прави нещо нечувано досега-изправя се срещу могъщото Оръжейно лоби в САЩ, което има голямо влияние в Конгреса и Реп.партия.Иска да ограничи касапницата в САЩ и да затегне контрола за притежаване на оръжие.Сега прочетох статистиката, че за последните 10 г. са застреляни над 100 000 души от разни откачалки.Всеки в САЩ може да притежава оръжие,на практика- стига да не е луд!Колко му е да изкараш едно Медицинско удостоверение.Според мен това е неговият отговор на случилото се в Сан Бернардино.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеРазликата е в това, че дейността на тези лобита в САЩ отекват в целия свят!Всички войни на САЩ в Близикия изток са заради петрола, а не в името на на някаква демократична кауза. Диктатори има в целия свят, но САЩ не водят войни там.Но Садам и Кадафи бяха свалени и убити , защото контролираха огромни петролни запаси. Алкайда и Ислямска държава са резултат от военните интервенции на САЩ.Доналдът хубаво казва, че ако САЩ не бяха се намесвали в Близкия изток, сега светът щеше да е по-сигурен.
Коментар
-
Разликата е в това, че дейността на тези лобита в САЩ отекват в целия свят!Всички войни на САЩ в Близикия изток са заради петрола, а не в името на на някаква демократична кауза. Диктатори има в целия свят, но САЩ не водят войни там.Но Садам и Кадафи бяха свалени и убити , защото контролираха огромни петролни запаси. Алкайда и Ислямска държава са резултат от военните интервенции на САЩ.Доналдът хубаво казва, че ако САЩ не бяха се намесвали в Близкия изток, сега светът щеше да е по-сигурен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеИ те да научат нещо от нас
Коментар
Коментар