IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от desaev123 Разгледай мнение
    Майк е най-адекватният от всички паляци там.
    Напълно съм съгласен!Той просто прави Големи неща без да се надува като Пуяк и да вдига Аларма като Доналдът!

    Коментар


    • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
      Florida, имам профил във Фейсбук-там половината от моите приятели са от Русия и Беларус!Аз няма да мога да правя туризъм, ако не са руските туристи!Това "Изхрачване" върху Русия е глупост, написах свои впечатления!И с руските си приятели споря за тези Имперски амбиции!Те много наблягат на това , че са ни освободили от Турско робство!Тези, които четат внимателно историята знаят, че Целта на Русия са били Проливите-Босфора и Дарданелите.И просто България се е оказала на Пътя -затова сме освободени, а не заради някаква Панславянска Доктрина!Не ми се спори с теб!Ти сега ще ме обявиш за "Либераст", според твоята терминология!Извади аргументи, а не дрънкай глупости!
      Русия ни е освободила, защото си е следвала своите интереси, а не за някакъв Пнаславизъм, и това е напълно естествено!

      Това от своя страна, обаче, не променя факта, че те реално са ни ОСВОБОДИЛИ!

      Сега ще ти кажа нещо и искам хубаво да си го набиеш във "философската кратунка"!
      Българите когато казват, че имат признателност към Русия, не си представят руския цар, който е тръгнал да укрепва позициите на своята империя, не си представят и целокупната руска държава!

      Те възприемат своята признателност, като благодарност, към обикновенния руски войник, който често се е бил, рамо до рамо с българското опълчение! Обикновенния войник не се интересува от "кроежите царски", нито от политика! Той е бил изпратен и не е тръгнал сам на война, НО това са хората, които в общуването си с местното население, разбирай нас българите, са изразявали своето задоволство от факта, че помагат на народа ни да се освободи! Освен, че всеки един обикновен войник е заложил живота си на карта, във войната, на чисто човешко ниво, извън политическите игри, много от войниците са се чувствали горди, че помагат на един Източноправославен народ да отхвърли Отоманското робство, че дават свобода на хора, които смятат близки до тях! Има източници на информация за това общуване между хората! Всичко това се случва извън политическите игри, извън стратегиите за новата държава на висшето офицерство, извън нарежданията на царя!

      ЧОВЕК КЪМ ЧОВЕКА!

      И когато ние българите казваме БРАТУШКИ, имаме точно това в предвид!

      Тези хора имат наследници, които идват на Черно море! И ДА, те имат моята признателност! За твоята ТИ си преценяш!

      Относно пиянството и някакви мохабети за жени и мъже си ги надробил, за мен пълни простотии! Нима не виждаш какви боклуци идват от Англия и Дания и как пият ТЕ! За руските жени отново ГАДОСТИ! Разбира се, че от човешка гледна точка всеки си търси щастието! Когато много руснаци са измрели във войни, руските жени си търсят варианти! За мен рускините са едни от най-красивите жени на планетата! Аз все още не съм женен и предпочитам българка, но ако по неведоми пътища божии, мога да имам руския, нямам нищо на против, защото ги възприемам за като НАС! За мен те са ни БРАТУШКИ!
      На тебе не знам какъв ти е хала от към години или жена, но ако си на моя хал и рускините нещо не ти "одисват", може да си вземеш една чернилка от тия дето идват от арабския свят!

      Няколко думи и за Тръмп, за да не съм извън темата!
      Либерастията моето момче има много измерения. Ето примерно това е едно от измеренията, което не може да се случи нито в Русия, нито си мисля в САЩ при Тръмп!

      http://www.dnes.bg/eu/2016/01/29/vij...-godini.291249

      Тръмп не иска САЩ да загуби своя англосаксонски облик, да не говорим да се ислямизира като Европа! Тръмп, въпреки, че не го казва, не вижда причина, защо белия човек трябва да създава препоставки за асимилацията му от мексиканци, араби и негри в самия САЩ, при положение, че първия само губи от това!

      Обонго ако не си забелязал си прави шествия с негри, женен е за негърка, подкрепата при първия му избор е при над 95% мобилизация при тъй наречените малцинства! БРЕХ КАКВО ЕДИНОДУШИЕ!

      В ЮАР има дискриминация към белите от страна на негрите, които са принудени да живеят там при доста "интересни" условия! В Англия пакистанци години наерд са изнасилвали англосаксонски деца, защото по техни самопризнания, ги смятали за "ПО-НИСШИ"!

      Срува ми се, че с оглед на фактите извън болните кратуни на либерасто-толерастите, не можем всички да бъдем някак си БРАТЯ!

      Специално за руснаците, когато се сблъскваш с позитивни коментари от страна на българите спрямо тях, то на мен ми се струва естествено, извън темата за Освобождението, че хората припознават в тяхно лице обща религия, обща визия(външна), обща цивилизационна плоскост! Това се отнася и до сърби. Въпреки историята и войните! Чувстваме се по-близки със сърбите отколкото с други народи, с които никога не сме воювали! Едва ли има нещо случайно!
      Last edited by Mike Florida; 31.01.2016, 00:34.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
        Ако Майкъл Блумбърг се кандидатира за Президент, аз ще отворя нова тема за подкрепа на неговата кандидатура!Знам, че всички Антиевреи ще скочат, но...да гледаме Изключителните качества на Блумбърг, а не сляпо да скачаме срещу евреите!
        Майк е най-адекватният от всички паляци там.

        Коментар


        • Florida, имам профил във Фейсбук-там половината от моите приятели са от Русия и Беларус!Аз няма да мога да правя туризъм, ако не са руските туристи!Това "Изхрачване" върху Русия е глупост, написах свои впечатления!И с руските си приятели споря за тези Имперски амбиции!Те много наблягат на това , че са ни освободили от Турско робство!Тези, които четат внимателно историята знаят, че Целта на Русия са били Проливите-Босфора и Дарданелите.И просто България се е оказала на Пътя -затова сме освободени, а не заради някаква Панславянска Доктрина!Не ми се спори с теб!Ти сега ще ме обявиш за "Либераст", според твоята терминология!Извади аргументи, а не дрънкай глупости!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
            Иска ми се да напиша нещо за Русия, но в темата Политика, всеки който напише нещо против Русия, го обявяват за "Трол" или някакъв агент на КГБ!Аз работя с руски Туроператори от 20г.Те са най-богатите туристи, които идват в БГ!Но...са Алкохолици-90%!Не може една Нация от Алкохолици да Управлява Света- а те са такива!Освен това-когато пристига група от 20 туристи-примерно, 15 са жени, а другите 5 са мъже, които след като слязат , започват да ...повръщат!И...Жените веднага започват да си търсят Мъже!?Знаете ли, че около 15-20 хиляди рускини всяка година се Омъжват в ...Турция, една мюсюлманска държава!?А това е , защото в Русия не достигат Мъже!Няма да говоря за България!Всички мъже, които навремето отидоха в Коми, в Узбекистан и тнт. ...си взеха за Армаган и по една Рускиня!Защо не достигат Мъжете в Русия!Ами те ...периодично си избират по един Сатрап, като Сталин, Путин и тнт, който изтребва всички Инакомислещи!30 млн. по времето на Сталин, още 30 млн, по времето на Втората Световна, и още незнайно колко още в Гулаг!Всички Русофили-направете една проста равносметка и ....после Говорете!!!
            Не са точно богати, всъщност са едни бедни хора, случайно засипани с много пари. Затова и харчеха като за последно. В минало време, щото нефтения купон свърши, завинаги.
            Впрочем това обяснява и масовия алкохолизъм, освен старите им традиции в областта де.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
              Това няма общо с Доналдът, и обясних защо пиша тук!Очаквам Модератора да ...ме изтрие!И..какъв е проблема Имп.?Просто исках да кажа нещо за Русия, и го написах тук!Харесах си тази тема, ако те дразня, кажи-спирам!
              Искаше да се изхрачиш върху Русия, а не да кажеш нещо!
              Прочети си поста още веднъж!

              Коментар


              • Това няма общо с Доналдът, и обясних защо пиша тук!Очаквам Модератора да ...ме изтрие!И..какъв е проблема Имп.?Просто исках да кажа нещо за Русия, и го написах тук!Харесах си тази тема, ако те дразня, кажи-спирам!

                Коментар


                • Че само в Русия ли пият? В щатите няма ли алкохолици? Британските туристи сигурно са трезвеници? Мои наблюдения (като обикновен, ходещ на моренце човек) е, че руснаците поне по умеят да пият - и дори като се насмучат запазват някакво приличие, за разлика от английските свини.

                  От друга страна талибанците, дето не пият (или поне така твърдят) по-убави ли са от руснаците или американците?

                  И КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ДОНАЛДЪТ ИЛИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ В ЩАТИТЕ?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • Иска ми се да напиша нещо за Русия, но в темата Политика, всеки който напише нещо против Русия, го обявяват за "Трол" или някакъв агент на КГБ!Аз работя с руски Туроператори от 20г.Те са най-богатите туристи, които идват в БГ!Но...са Алкохолици-90%!Не може една Нация от Алкохолици да Управлява Света- а те са такива!Освен това-когато пристига група от 20 туристи-примерно, 15 са жени, а другите 5 са мъже, които след като слязат , започват да ...повръщат!И...Жените веднага започват да си търсят Мъже!?Знаете ли, че около 15-20 хиляди рускини всяка година се Омъжват в ...Турция, една мюсюлманска държава!?А това е , защото в Русия не достигат Мъже!Няма да говоря за България!Всички мъже, които навремето отидоха в Коми, в Узбекистан и тнт. ...си взеха за Армаган и по една Рускиня!Защо не достигат Мъжете в Русия!Ами те ...периодично си избират по един Сатрап, като Сталин, Путин и тнт, който изтребва всички Инакомислещи!30 млн. по времето на Сталин, още 30 млн, по времето на Втората Световна, и още незнайно колко още в Гулаг!Всички Русофили-направете една проста равносметка и ....после Говорете!!!

                    Коментар


                    • Ако Майкъл Блумбърг се кандидатира за Президент, аз ще отворя нова тема за подкрепа на неговата кандидатура!Знам, че всички Антиевреи ще скочат, но...да гледаме Изключителните качества на Блумбърг, а не сляпо да скачаме срещу евреите!

                      Коментар


                      • Ако Майкъл Блумбърг се включи в Президентската надпревара, всичко дотук може да го зачеркнем и да започнем отново Темата за Доналдът!Блумбърг е считан за най-успешният Кмет на Ню-Йорк-3 мандата! И той самият Милиардер, при това доста по-богат от Доналдът!Ее, евреин е , но той не се кандидатира за Канцлер на Германия!В САЩ е друго!Според мен, Шоуто тепърва предстои!

                        Коментар


                        • Неи знам дали съм льо Пен или нельо Пен, зная само, че аз говоря с факти, а вий - най-ного с предположения. Заринът бил ного скъп, Циклонът Бъ - бил ного евтин - ха-ха: нали разбираш, ного по-лесно е със Зарин или друг боен газ, да тровиш хора в затворено помещение, отколкото на бойното поле - въобще не би било нужно голямо количество. В същото време нали се сещаш колко неотровен инсектицид като количество ще трябва за същата работа, че и херметически камери и други въртели?

                          А в Съветският съюз ного зверства са извършили - после руснаците са им го върнали, макар и не в мащабите, в които някои твърдят.



                          Наистина да се върнем на темата за Доналдът: като пуснах темата нозина тука ми се присмиваха - но ето че аз: прав - все по-сигурно става, че този велик човек ще влезе наесен в Белият дом и ще прати обонго да бере бананго. Но аз все повече се боя за животът му - ного-ного интереси ще настъпи, а очевидно е, че е почти невъзможно да бъде купен.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Преди много време ми беше попаднала една книжка за изтреблението на полските евреи в лагерите...
                            Първо са ги тровили с изгорените газове от камионите - вкарвали са ги в едно помещение и са пускали тръбата от ауспуха....Нямало ефективност, защото ставало бавно и имали случаи когато затворниците са се събуждали...Трябвало да се повтаря процедурата, което е свързано с разход на гориво...Тогава са измислили този метод....
                            Ами , аз искрено се радвам, че 4I4O направи някои разяснения , свързани с Холокоста!Абе...не мога да се преборя с Императора-все едно, че срещу мен е Жан-Мари льо Пен!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                              Взе ми думата, шоуто си е шоу, трябва да има зрители и аплодисменти!

                              За лихварите е важно да не се яви втори Кенеди или Рузвелт, особено Рузвелт и да им натресе пак Гласс Стийгъл.....
                              Син Камък, за Кенеди-убийството му по-точно, съм направил някои заключения-може да са погрешни, но вярвам!Обясни ми моля те , какво означава това "Гласс Стийгъл"?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                                Имп., преди лагерите и камерите, когато Вермахтът нахлува в Съветите, нацистите са сформирали "Айнзацгрупен", за изтребване на евреите.Извеждали са евреите извън селото или града, карали са ги да изкопаят една голяма яма , ров ...след което са ги разстрелвали в тила и са ги заравяли в ямата.Не след дълго...са разформировали тези "Айнзацгрупен", защото самите войници са изпадали в силен стрес и потрес от това да застрелваш масово невинни мъже , жени и деца като кучета.....!Дълго време са търсили "по-лесен и евтин" начин да се справят с проблема.Бойните газове-зарин, зуман, иприт и тнт. са скъпи за производство и нужни за войната.Спряли са се на Циклона-не знам защо, те си знаят!Трябвало е да изтребят 11 млн. евреи според Протокола от Ванзее.Може причините да са чисто икономически...знам ли?
                                Преди много време ми беше попаднала една книжка за изтреблението на полските евреи в лагерите...
                                Първо са ги тровили с изгорените газове от камионите - вкарвали са ги в едно помещение и са пускали тръбата от ауспуха....Нямало ефективност, защото ставало бавно и имали случаи когато затворниците са се събуждали...Трябвало да се повтаря процедурата, което е свързано с разход на гориво...Тогава са измислили този метод....

                                Коментар

                                Working...
                                X