IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Безумието на ФЕД е това което трябва да прикрие бъдещия президент на САЩ. Китай го крепят със сетни сили и тази инвестиционна пирамида много скоро ще падне. ФЕД са виновни с тяхната политика на свободно движение на пари и те наливаха пари без оглед на това на кого ги дават.Не може да се наливат пари в държави които са диктатури и в политическо отношение са пълна гавра със Свободния свят. Не може да се финансират криминали, а диктаторите са такива.
      Е, как да не може ? Може! И онѝ го правят не от вчера и онзи ден. На мястото на китай, много бих се замислил дали изобщо да продължавам да държа дълги позиции в зелено. Яко са се нагъбили, тези трилиони гущери ще им излязат солени та, по-добре, да ги натирят, доде още могат да си купят нещо с тях.

      Коментар


      • Черкезов

        Безумието на ФЕД е това което трябва да прикрие бъдещия президент на САЩ. Китай го крепят със сетни сили и тази инвестиционна пирамида много скоро ще падне. ФЕД са виновни с тяхната политика на свободно движение на пари и те наливаха пари без оглед на това на кого ги дават.Не може да се наливат пари в държави които са диктатури и в политическо отношение са пълна гавра със Свободния свят. Не може да се финансират криминали, а диктаторите са такива.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Като оставим настрана възбуденият коментар по-долу, може да изгледате клипчето във фейсбук, много поучително!

          Национално Освободително Движение Православни Русофили сподели клип на Stanley Steele.

          ВНИМАНИЕ!!! РУСКИ БЛОГЪР РАЗКОНСПИРИРА БЪДЕЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ЩАТИТЕ. НА НЕГО МУ Е НАЛОЖЕНО ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ ОЩЕ ПРЕДИ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ КАТО КРАЙНАТА ЦЕЛ Е ДА ОБИАВИ ВОЙНА НА ПРАВОСЛАВНИТЕ НАРОДИ НАЧЕЛО С РУСИЯ! СЪРАТНИЦИ ИЗПРАТЕТЕ ВИДЕОТО ДО ХАМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО! ТЕ СА БИТА КАРТА!

          https://www.facebook.com/stanley.ste...3993664043730/
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
            Аз лично не съм изненадан много от тези атаки срещу Доналдът!Още в началото писах, че тази негова политика на Конфронтация с влиятелни членове и лидери на Републиканската партия не е добра политика!Не можеш да се бориш за номинацията на РП, и да нападаш "Икони", с голямо влияние и авторитет.Ромни и Маккейн, може и да са "Провалили се кандидати", както ги нарича Доналд, но ето че му спретнаха един Комплот от който Той може да се окаже поредния "Провалил се кандидат"!За да тръгне Мит Ромни да обикаля Щатите и да маскари Тръмп, значи търпението е преминало всякакви граници!Пиша това, защото всички вътрешни 'войни' в Реп.партия в крайна сметка са от полза единствено за...Хилари Клинтън!Дори и да спечели Номинацията, Тръмп , дори и изборите, той ще трябва да води политика с тези, които отстреля като диви патици-Маккейн, Линдзи Греъм, Тед Круз, Марко Рубио ...-Те са действащи сенатори и могат да му съсипят Президенството-ако се случи!Тръмп се мисли за Господ-ми не става така!
            ...И вероятно ще продължи да бъде така, докато не им стане ясно на онези тиквеници че, "проваляйки президентството" на /когото и да е/, те си провалят страната. Много навътре са взели някои политиката, съвсем като бащиния.

            Коментар


            • Аз лично не съм изненадан много от тези атаки срещу Доналдът!Още в началото писах, че тази негова политика на Конфронтация с влиятелни членове и лидери на Републиканската партия не е добра политика!Не можеш да се бориш за номинацията на РП, и да нападаш "Икони", с голямо влияние и авторитет.Ромни и Маккейн, може и да са "Провалили се кандидати", както ги нарича Доналд, но ето че му спретнаха един Комплот от който Той може да се окаже поредния "Провалил се кандидат"!За да тръгне Мит Ромни да обикаля Щатите и да маскари Тръмп, значи търпението е преминало всякакви граници!Пиша това, защото всички вътрешни 'войни' в Реп.партия в крайна сметка са от полза единствено за...Хилари Клинтън!Дори и да спечели Номинацията, Тръмп , дори и изборите, той ще трябва да води политика с тези, които отстреля като диви патици-Маккейн, Линдзи Греъм, Тед Круз, Марко Рубио ...-Те са действащи сенатори и могат да му съсипят Президенството-ако се случи!Тръмп се мисли за Господ-ми не става така!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Integer Разгледай мнение
                Мда...а 'бизнес' елита на България....Червената чума като тия унищожиха България
                *В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма,* бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куфарчетата на БКП, ДС и майка им, която е верен и дългогодишен активист на*БКП, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд „Напредък“ и на който след това става*шеф. Благодарение на съветите на другарите на бащата на Домусчиев от ДС и отчасти на майка си, още ненавършил 30 години Кирил вече участва в голямото разграбване на България чрез фонда си „Напредък“. През това време служителите на ДС създали Домусчиев го свързват с един от много силните хора в мутренската СИК Стоил Славов, както и с разстреляния бивш шеф на „Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев , който е твърде близък до Позитано 20.
                **На 30 Кирил Домусчиев пробива в бизнеса, фондът „Напредък“ е купил по време на масовата приватизация мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди „Балкан“, „Плевенско пиво“ и редица други предприятия.*В Пещера Домусчиев придобива няколко фабрики за мебели и за дървообработване. По-късно двамата братя закупуват фармацевтичните фирми „Биовет“ и „Хювефарма“, стоков базар „Илиянци“, който по-късно препродават, както и строителната компания „Балканкар Средец“.*Кирил Домусчиев е тайнствения собственик на МОЛ Сердика. Сред много от приятелите си до ден-днешен Кирил Домусчиев е известен, като собственика на „Илиянци“. От тази сделка той изкарва много пари, от това време са и връзките му с подземния свят.*Преди години продаде 79% от акциите на „Илиянци“. ....
                Тук е пълно с Хейтъри!Че какво му е на Кирчо бре?Защо трябва да се срамува от родителите си или от дядо си?По-важното е, че е умен и способен мъж и е наследил най-доброто от дедите си!И е по-добър от тях!Вие..кой искате да Ви посоча като успешен Българин?Делян Пеевски ли ?Или Гриша Ганчев, може и Цветан Василев!Кой бизнесмен от Прехода не е имал контакти с Ъндърграунда?

                Коментар


                • Вице-канцлер Германии объявил Трампа угрозой для мира и развития
                  http://www.gazeta.ru/politics/news/2..._8335439.shtml

                  «Будь то Дональд Трамп, Марин Ле Пен или Герт Вилдерс — все эти правые популисты представляют не только угрозу для мира и социальной сплоченности, но и для экономического развития», — заявил Габриэль в интервью газете Welt.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    САЩ не са в състояние да оцелеят при обезценка на долара и хиперинфлация, ще се разпаднат.
                    Т.к. нямат значими резерви /хеле пък, в чужда валута/, завалиите, дори УСД да се срине 5 пъти, ще гледат да се държат заедно, оти иначе, Мексико ще ги купи. А и - знаеш, заченахме специална тема за дълговата амнистия - само си представи, че заличат всички дългове към тези, дето печатат пари. А, у някои, такива пари в наличие предостатъчно...не е ли естествено, при зануляване на дълга към онзи, който го печата, да се раздвижат разни там рейтинги-мейтинги и, съответно, освободеният от най-тежък дълг /УСА/ да дръпне най-силно? И да изгубят онези, дето са имали най-малко дълг, т.к. сещаш се, може да се окажат по-добре балансирани като плаваемост към по-долните слоеве на икономическия океан. Само трябва един силен президент да си изберат. Ето тук виждам най-голямата заплаха с/у Тръмп и най-големия подтик за следваща световна война. Тя вече гори, май само бензинец ѝ липсва във формата на нов "таван" на дълга у ШАШ.
                    Last edited by Andi11; 06.03.2016, 13:28.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                      Харесвам Ричард Гиър във всички негови роли!Филмът 'Чакалът" е един от любимите ми, където ярко се откроява неговият талант в ролята на Деклан.Но все пак това са роли, актьорска игра.А Доналдът твори История!Срещу скучните бюрократи и чиновници се изправи една Харизматична личност, креативен и способен да прави нещата по един друг начин-Неговият!Това е Ужас за Статуквото!На тях им трябва Президент-Послушко!Седя и си мисля, ако в БГ един...Кирил Домусчиев например, реши да се кандидатира за Президент!?Има повече качества от всички в Президенството , даже и в МС, взети вкупом!Но ...всички Партии ще скочат срещу него, защото Той не се вписва в техните "Схеми"!Трябва им "Плевню" за да си го въртят на малкия си пръст!
                      Мда...а 'бизнес' елита на България....Червената чума като тия унищожиха България
                      *В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма,* бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куфарчетата на БКП, ДС и майка им, която е верен и дългогодишен активист на*БКП, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд „Напредък“ и на който след това става*шеф. Благодарение на съветите на другарите на бащата на Домусчиев от ДС и отчасти на майка си, още ненавършил 30 години Кирил вече участва в голямото разграбване на България чрез фонда си „Напредък“. През това време служителите на ДС създали Домусчиев го свързват с един от много силните хора в мутренската СИК Стоил Славов, както и с разстреляния бивш шеф на „Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев , който е твърде близък до Позитано 20.
                      **На 30 Кирил Домусчиев пробива в бизнеса, фондът „Напредък“ е купил по време на масовата приватизация мажоритарни дялове в ловешкия завод за велосипеди „Балкан“, „Плевенско пиво“ и редица други предприятия.*В Пещера Домусчиев придобива няколко фабрики за мебели и за дървообработване. По-късно двамата братя закупуват фармацевтичните фирми „Биовет“ и „Хювефарма“, стоков базар „Илиянци“, който по-късно препродават, както и строителната компания „Балканкар Средец“.*Кирил Домусчиев е тайнствения собственик на МОЛ Сердика. Сред много от приятелите си до ден-днешен Кирил Домусчиев е известен, като собственика на „Илиянци“. От тази сделка той изкарва много пари, от това време са и връзките му с подземния свят.*Преди години продаде 79% от акциите на „Илиянци“. ....

                      Коментар


                      • Pyramid

                        САЩ не са в състояние да оцелеят при обезценка на долара и хиперинфлация, ще се разпаднат.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • Ако наистина се е развел с КГБ може веднага да го направим президент.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                            Така като гледам, шансът му отива към 50%
                            Харесвам Ричард Гиър във всички негови роли!Филмът 'Чакалът" е един от любимите ми, където ярко се откроява неговият талант в ролята на Деклан.Но все пак това са роли, актьорска игра.А Доналдът твори История!Срещу скучните бюрократи и чиновници се изправи една Харизматична личност, креативен и способен да прави нещата по един друг начин-Неговият!Това е Ужас за Статуквото!На тях им трябва Президент-Послушко!Седя и си мисля, ако в БГ един...Кирил Домусчиев например, реши да се кандидатира за Президент!?Има повече качества от всички в Президенството , даже и в МС, взети вкупом!Но ...всички Партии ще скочат срещу него, защото Той не се вписва в техните "Схеми"!Трябва им "Плевню" за да си го въртят на малкия си пръст!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                              Холивуд и той се обявил против Доналдът.И кои -Ричард Гиър и Джордж Клуни и още там някои други!Според мен , те му завиждат!Филмовата Академия трябва да му присъди "Оскар" за най-добра роля във филма "Кандидат -Президентът на САЩ"!
                              Така като гледам, шансът му отива към 50%

                              Коментар


                              • Холивуд и той се обявил против Доналдът.И кои -Ричард Гиър и Джордж Клуни и още там някои други!Според мен , те му завиждат!Филмовата Академия трябва да му присъди "Оскар" за най-добра роля във филма "Кандидат -Президентът на САЩ"!

                                Коментар

                                Working...
                                X