IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
    Въобще не е бърза работа!
    Част от материала има историческо и програмно значение, с философски и социологически препратки.
    Петимни сме за качествени мнения, защото в медийния мейнстрийм на български език изчезна качествената аналитика, журналистика. Аз буквално чета статии и не разбирам за какво иде реч, над 90% от информационния поток на български език е плява... Няма честни мнения, журналистите си налагат автоцензура. Свобода на словото ли-СМЯХ...

Ако Тръмп стане президент, новия горски ще бъде Русия? США свою смену отработали.

Россия становится "мировым участковым", чтобы не быть мировым потерпевшим
    http://www.nalin.ru/rossiya-stanovit...erpevshim-1471

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Приемам. Единствено, тази вечер очите ми са уморени, нека е на-рано утре следобед, че всичко ми се маже, а имам да шофирам. Кажи, коя част поемаш, ще преведа останалата.
      Въобще не е бърза работа!
      Част от материала има историческо и програмно значение, с философски и социологически препратки.

Аз също гледам през уикеннда да почивам от борси и форум.
      Мисля, ча ако си поставим нещо като "срок" до вторник, е подходящо.

Превърнах текста в Word фьйл и излезе 6 и половина страници.

Поемам първата половина, до включително изречението:
      Чтобы уяснить суть противостояния «постоянного правительства США» с Дональдом Трампом, стоит сказать несколько слов об истории этого замечательного образования.
      от четвърта страница.

Ти вземи втората половина, от подзаглавие

Рыцари благородной лжи
      включително до края.

Коментар

• По-здрав на Импа,Майки и подобните - с деня на ромалез

http://vbox7.com/play:4dabec1d

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
          Pyramid,
          Благодаря за този материал.
          Погледнах за информация за автора, но за съжаление не успях да намеря достатъчно ... автентични данни за биографията му. Важно е да се знае от какъв калибър е от какви позиции пише.
          Защото написаното е интересно и важно. Навлиза доста в тъканта на една тематика, която по разбираеми причини е предмет на проучване и разискване от силно ограничен кръг специалисти. Привидно става дума за Тръмп, но засегнатата проблематика е многократно по-широка. Доколкото тези теми са ми периферни, не съм в състояние да оценя подобаващо и да препоръчвам без резерви. Бих казал дори, че съм изненадан от амбициозния опит на автора да се забърка с движещите сили и мотивацията им по отношение на цяла една епоха. Дори и да няма претенции за генериране на нови оригинални и авторови тези, пак си е доста обемисто и сложно.

Попаднах на сайт с негови статии, но нямам време да чета и да се ориентирам във възгледите му и причините да пише по доста различни теми.

Сдържан съм, но мисля че е препоръчително все пак това да се прочете от повече хора, та дори и да му бъде направена критика. Аз нямам проблеми с критиката, мога да я получавам, отправям я също без колебание и към тези и към онези.
          Темата политика не ми е съвсем чужда, но погледът ми е различен и не намирам за удачно, нямам и потребност да търся изяви след силно поляризирани мнения и групи хора.

Имам усещането, че младите ни колеги ще се затруднят с руския.
          Без да настоявам и без никакви претенции - дали и кога, имам неангажиращо предложение към теб. Готов съм да поема про боно превода на половината от тази статия за форумно ползване доколкото и ти би участвал.
          Приемам. Единствено, тази вечер очите ми са уморени, нека е на-рано утре следобед, че всичко ми се маже, а имам да шофирам. Кажи, коя част поемаш, ще преведа останалата.

Коментар

А ето каква статия от рушки източник за Дончо намирам пък аз.
            Pyramid,
            Благодаря за този материал.
            Погледнах за информация за автора, но за съжаление не успях да намеря достатъчно ... автентични данни за биографията му. Важно е да се знае от какъв калибър е от какви позиции пише.
            Защото написаното е интересно и важно. Навлиза доста в тъканта на една тематика, която по разбираеми причини е предмет на проучване и разискване от силно ограничен кръг специалисти. Привидно става дума за Тръмп, но засегнатата проблематика е многократно по-широка. Доколкото тези теми са ми периферни, не съм в състояние да оценя подобаващо и да препоръчвам без резерви. Бих казал дори, че съм изненадан от амбициозния опит на автора да се забърка с движещите сили и мотивацията им по отношение на цяла една епоха. Дори и да няма претенции за генериране на нови оригинални и авторови тези, пак си е доста обемисто и сложно.

Попаднах на сайт с негови статии, но нямам време да чета и да се ориентирам във възгледите му и причините да пише по доста различни теми.

Сдържан съм, но мисля че е препоръчително все пак това да се прочете от повече хора, та дори и да му бъде направена критика. Аз нямам проблеми с критиката, мога да я получавам, отправям я също без колебание и към тези и към онези.
            Темата политика не ми е съвсем чужда, но погледът ми е различен и не намирам за удачно, нямам и потребност да търся изяви след силно поляризирани мнения и групи хора.

Имам усещането, че младите ни колеги ще се затруднят с руския.
            Без да настоявам и без никакви претенции - дали и кога, имам неангажиращо предложение към теб. Готов съм да поема про боно превода на половината от тази статия за форумно ползване доколкото и ти би участвал.

Коментар

• А ето каква статия от рушки източник за Дончо намирам пък аз.

Коментар

Хилари е достатъчно тъпо парче, за да ни натискат нас за същото, така или иначе. Въпросът е, кой от двамата би направил Америка по-силна, ИЗГРАЖДАЙКИ Я, вместо постоянно да натиска останалите. Ако използваме легендарния "всеобщ еквивалент-измерител" в лицето на $ и неговите количества ЛИЧНО в ръцете на кандидатите, колкото и да е фалирал Дончо, пак е десетки пъти по-адекватен от Лелката. Смешко-не смешко, все тая: Вижте му ресурса...а после нейния.
                Koйто и да е следващия президент той ще е последния.Изчадието САЩ си заминава във вида в който днес го познаваме

Коментар

Хилари е достатъчно тъпо парче, за да ни натискат нас за същото, така или иначе. Въпросът е, кой от двамата би направил Америка по-силна, ИЗГРАЖДАЙКИ Я, вместо постоянно да натиска останалите. Ако използваме легендарния "всеобщ еквивалент-измерител" в лицето на $ и неговите количества ЛИЧНО в ръцете на кандидатите, колкото и да е фалирал Дончо, пак е десетки пъти по-адекватен от Лелката. Смешко-не смешко, все тая: Вижте му ресурса...а после нейния.
                  Честно казано даже вече не ме интересува. Дали ще е Тръмп или Клинтън, ние сме си колония на америакнците и руснаците. Да станем и на Китай и картинката ще е пълна.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Тръмп е един смешко фалирал многобройно, но как е милиардер ??? Ми както нашите кредитни милионери, само че той е в по-голям мащаб. Тръмп ще пълни собственят си джоб и колонии като нас ще му плащаме новите самолети и почивките на ванка тръмп и дъщерите му. Хилари е тъпо парче но не колкото Тръмп.

Коментар

• “#Fu@K Your Flag” Black Activists Stomp On US Flag At Trump Rally

https://www.youtube.com/watch?v=7sJn...layer_embedded

Най-добре, подобни екземпляри от семейство хуманоиди, да бъдат върнати в родната им Африка, където да не бъдат дискриминирани и да "покажат" своите възможности при развитието на африканските общества и култура!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Китай нищо не може да им направи чрез дълга който държи, може да срине неговата цена, но от това борсите просто ще излетят а дълга им ще се обезцени. Това е както ако някой ти дължи пари и ти да го накажеш да не ти ги връща.
                        Точно чрез дълга наистина е малко по-трудно.Но тези които следят финансовите пазари знаят, че нещата са променени до степен Азия, в частност Китай и Япония да определят "Дневния ред" на фондовите и финансови пазари.Юанът е силно обвързан с долара-нещо като валутен борд.И ако се получи някакво сътресение на борсата в Шанхай -това се отразява и в Европа и в САЩ.Ще направя един паралел с една малка Швейцария, която преди време "отвърза" изненадващо франка от еврото.Имаше един долен праг от 1.20, който Швейцария поддържаше. И какво стана когато се отказа -масови фалити на фондове, милиардни загуби и фалити на банки и други загуби, които не могат да бъдат изчислени.Та...Дончо трябва много да внимава с Китай и Япония за да не настъпи Дявола за опашката.Така стоят нещата при тази Глобализация и обвързаност!

Коментар

• Тръмп е един смешко фалирал многобройно, но как е милиардер ??? Ми както нашите кредитни милионери, само че той е в по-голям мащаб. Тръмп ще пълни собственят си джоб и колонии като нас ще му плащаме новите самолети и почивките на ванка тръмп и дъщерите му. Хилари е тъпо парче но не колкото Тръмп.

Коментар

• trafix

Китай нищо не може да им направи чрез дълга който държи, може да срине неговата цена, но от това борсите просто ще излетят а дълга им ще се обезцени. Това е както ако някой ти дължи пари и ти да го накажеш да не ти ги връща.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Императорът

Няма нито едно разпореждане за хрантутене на ромите което да е на европейска институция - нито едно. Разбираш ли за какво става въпрос - никой не нарежда от там това ръзвъждане, но то се случва - факт. Просто е дело на нашите идиоти , тези дето викат - да дадем пари на майките.
                              Last edited by supertrader; 04.04.2016, 00:23.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнение
                                Не ме кефят "Камилария и фесовете", както казваш.Но не ми харесват методите на Тръмп за постигане на определен резултат.Мога да ги определя като Брутална намеса във вътрешните работи на една държава.Утре това може да се случи и с България , ако примерно...прекратим договорите на т.нар."Американски централи" в ТЕЦ Марица-изток, които ни продават най-скъпия ток и тяхната гарантирано висока печалба я плаща всеки един от нас.Ще ни спретне един див скандал, ще ни навре там дето.....нали!Ще трябва да погледнем пак към Русия ...!Не казвам , че ще стане!Просто тези методи не са най-доброто за останалия свят.Може да има и "Ответен удар"!Един Китай държи близо половината от външния дълг на САЩ!Тя е и втора икономическа сила.Китай може така да разтърси фондовите и валутни пазари, че да вкара САЩ в блатото и на Тръмп свят да му се завие!
                                А клинтънова според тебе какво прави? Не дойде ли туканка и не заповяда ли на бойкоборисов да спре проектът Белене, за да направи мръсно на Русия? Колко милиарди загубихме от това, че тоя картофоглав палячо не се осмели да посочи вратата на старата парясница?

Флоридов: + 968 443 Само спирането на реакторите и наложените ни от Брюксел развъждане на ромовете и толерастия към безчинствата им, ни струват - по мои груби сметки - поне 80 МБ !!!!! И загубите - поне от ромовете продължават прогресивно да растат - въобще не виждам как и кога ще ни компенсират евроолигофрените, за всичко, което техните любимци ни причиняват.

В темата за беззаконничествата анализирах престъпното решение на изроденият "съд по правата на човекът" по казусът Баталова воденица и доказах как той неправомерно е нарушил точно правните принципи и текстове, които е създаден, за да защитава, в ущърб на България и спазващите законите и Български граждани !!!! Нещастието е, че ни управляват нищожества, които безропотно изпълняват дори най-опасните заповеди и така съсипват държавата ни.
                                Last edited by Императорът; 03.04.2016, 21:26.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X