Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБраво на Тръмп. Така прави истинският мъж!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение45-ят президент на САЩ
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение45-ят президент на САЩ
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХа-ха-ха, тия от Дневник вече почнаха да се подготвят за салтото. Само да внимават да не вземат в бързината да си цунат собствения задник.
Самоувереността на интелектуалните елити
Не мога да се сдържа и да не пусна най-разтърсващото им откровение:
Да, може да си умен, но това само по себе си не ти дава право на нищо. Това, да си високо образован, на висока позиция, с добро финансово състояние не дава повече права, а единствено повече задължения. И може би е добре да го осъзнаем преди да се впуснем в анализи на това колко са прости масите. Защото тази самоувереност не води само до "загуба на власт", а и до повече омраза, несигурност и разделение. А тоя филм вече сме го гледали и няма хепи енд.
— Разбираш ли, от време на време сънувам странен сън. В него Америка става все по-богата и по-богата, все по-тлъста и по-тлъста. Спортистът получава сто милиона долара, за да хвърля топка, кинозвездата взима двайсет милиона за някаква скапана роля, а манекенката ходи по бельо срещу един милион. Деветнайсетгодишен хлапак може да спечели милиард долара, като използва Интернет, за да ни продаде светкавично разни неща, от които изобщо не се нуждаем. — Бюканън млъкна, наведе глава над чинията и се усмихна мрачно. — А един политически посредник печели толкова, че може да си позволи собствен самолет. Все грабим и грабим богатствата на света. Изпречи ли ни се някой, прегазваме го и продължаваме да пеем старата песен за прекрасната Америка. Единствената останала суперсила в света, нали? После малко по малко светът се събужда и разбира какво представляваме — безсрамна измама. И всички тръгват насреща ни. С лодки, салове, витлови самолети и бог знае още какво. Първо хиляди, после милиони и накрая милиарди. И ни размазват. Захвърлят ни в тоалетната и пускат водата веднъж завинаги. Теб, мен, спортистите, кинозвездите, манекенките, Уолстрийт, Холивуд и Вашингтон. Цялата тази страна на измамата.
Уорд го гледаше с разширени очи.
— Боже мой, сън ли е това или кошмар?
Бюканън се навъси строго.
— Ти ми кажи.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХа-ха-ха, тия от Дневник вече почнаха да се подготвят за салтото. Само да внимават да не вземат в бързината да си цунат собствения задник.
Не мога да се сдържа и да не пусна най-разтърсващото им откровение:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо соросоид не са ме наричали, та днес явно и тази нова титулатура заслужих, а аз просто съм от малкото българофили тук...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ха-ха-ха, тия от Дневник вече почнаха да се подготвят за салтото. Само да внимават да не вземат в бързината да си цунат собствения задник.
Не мога да се сдържа и да не пусна най-разтърсващото им откровение:Да, може да си умен, но това само по себе си не ти дава право на нищо. Това, да си високо образован, на висока позиция, с добро финансово състояние не дава повече права, а единствено повече задължения. И може би е добре да го осъзнаем преди да се впуснем в анализи на това колко са прости масите. Защото тази самоувереност не води само до "загуба на власт", а и до повече омраза, несигурност и разделение. А тоя филм вече сме го гледали и няма хепи енд.Last edited by netware5; 09.11.2016, 23:07.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо соросоид не са ме наричали, та днес явно и тази нова титулатура заслужих, а аз просто съм от малкото българофили тук...
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеСтига рива де. Реднеци май е соросоидния код за бели американци с непромити от политическа коректност мозъци.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНовият президент на сашианците - велик, какво повече да кажа, идеален си е за реднеците,
Стига рива де. Реднеци май е соросоидния код за бели американци с непромити от политическа коректност мозъци.
Коментар
-
Патока Доналд!
ЛЮБИБИМЯТ МИ ПРЕЗИДЕНТ!
Този човек след като успя да възбуди такива плачещи , ридаещи и скрбящи красиви и умни уроди като соросоидите, значи е ВЕРНИЯ президент! Приветствам американския народ, които до скоро смятах за ГМО бройлери заради избори като загорелия и мръснети змии клинтънови, ама явно простия американец, не е толкова прост. МAKE AMERICA GREAT AGAIN!
Коментар
-
Преглеждам страници отпреди няколко дни в тази тема и ето на какво се натъквам:
Първоначално изпратено от DELCHO SMOKA Разгледай мнениеРазбира се, че Доналд, ще е президент? Защо смяташ, че няма да е той?
Коя е Хилари? Пак питам, коя е Хилари?
Хилари е поредната политическа марионетка на задколисието и мощните финансови фактори! На задколисието не му дреме за личността, ХИЛАРИ! Тя няма никаква стойност за тях! Жива или умряла! Тя е поредния наемник, с осигурен висок милионерски стандарт! На задколисието му дреме основно за власт, дори не и за пари, защото властта е преди парите, а пари без власт, те не биха могли да съхранят! Поне не за дълго!
Избирането на Тръмп, ще позволи винтила на напрежението в обществото да бъде изпуснат!
.........................
За мен няма съмнение, кой е следващия президент на САЩ!
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениек к к к к к
Варди са, Делчо, чувай са ....
Ще ни уморите от смях бре
Ето го и фантазьора-"разбирач"
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеХилъри ще бъде избрана, това за падналата подкрепа е за мобилизация на тези които ще гласуват за нея - трик. На Тръмп в последния момент ще му публикуват данъчните декларации.
Браво Смок! Предрекъл си го, при това аргументирано.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар