If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е и то доста убедително и при нас сега като спечели генерала социалист и ще почнем да връзваме. Нали сме цъфнали. Спокойно президент ще е той, но не мога да ти гартирам че ще си изкара мандата..със сигурност НЯМА.
Тая твоя прогноза е удивително смешна, както и прогнозата ти че до 2015та година електромобилите ще преобладават. Това са фантасмагории. В българия няма президент, който да не си е завършил мандата и със сигурност няма да има. Няма причина някой президент да подаде оставка. Освен ако не се разкрият някакви непростимо срамни истини за него. Това с Радев НЯМА да се случи. Залагам си никнейма за това.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Така е и то доста убедително и при нас сега като спечели генерала социалист и ще почнем да връзваме. Нали сме цъфнали. Спокойно президент ще е той, но не мога да ти гартирам че ще си изкара мандата..със сигурност НЯМА.
Никога не съм харесвал Тръмп и още не ми харесва преди да го видя нещо да свърши, а най-не ми е харесвал, че е против Трансатлантическото и Тихоокеанското и т.н, търговски споразумения на които съм голям фен щото от алъш-вериша по добро няма, но толкова много го мразят всички които мразят буржоа като мене, тия които мразят капитализма и тия еко и зелени заради които ми бяха надули в предните години цената на тока, че почна да ми става симпатичен. Пък и идеята на баба ви Клинтън да прави сунитска държава в Сирия (то вече си има - ИДИЛ) въобще пък не ми допада!
Но, не американците, а електорите избират президента
...и Таймс е демократска медиа, та истината казва, но зависи от гледната точка ))
Вярвай на Таймс... И Конго е демократична република République démocratique du Congo
Повечето американци дори като население са гласували за Тръмп, но в демократичните медии сигурно още пише, че хората се запасяват със злато, продават доларите си и се крият в мазетата с буркани Омния пълни с храна
Повече американци са гласували за Хилъри Клинтън
ако избирателната система беше ...наистина ...мажоритарна за кандидата ))
Hillary Clinton - 60,071,781 votes (47.7%) --- 228 електори
Donald J. Trump - 59,791,135 votes (47.5%) --- 279 електори http://www.nytimes.com/elections/results/president
Но, не американците, а електорите избират президента
...и Таймс е демократска медиа, та истината казва, но зависи от гледната точка ))
Няма значение дали говори мазно поне за мен .. Тия неща вълнуват фризьорите които се прехласват по клишета понеже така говорят по ТВ. Важно е дали ще намали данъците в САЩ и дали ще свали разрешителните режими. Пък и неговото е повече театър. Както бе Регън навремето. Всичко го вземаха за палячо, а той им разказа играта.
Аааааааа не всички... дори като купувах пут опции върху Дау не съм очаквал да е нещо дълготрайно повече от 3 месеца. Просто си знаех, че ще има спад - корективен но спад.. Случи се, но вместо за няколко седмици, за няколко часа.. Гад.. И ме прецака.. Иначе до 2018 както бях казал още преди години, сме си нагоре. И няма още никакви сериозни сигнали за голям мечи пазар.
Коментар