IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Президент жена за нас в момента е по безопасно. Мъжете губят и печелят битки, жена никога не е губила отбранителна битка а нападателни не са водени от жени. Обаче откъде толкова акъл в българите, той човека не може да се справи и въобще защо се е кандидатирал.
    Участваме във война. Сълзичките и сополките няма да свършат работа.

    Коментар


    • winner

      Президент жена за нас в момента е по безопасно. Мъжете губят и печелят битки, жена никога не е губила отбранителна битка а нападателни не са водени от жени. Обаче откъде толкова акъл в българите, той човека не може да се справи и въобще защо се е кандидатирал.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
        Вангелия какво е рекла по въпроса ? Сериозно питам, не съм в течение.
        За Ванга не знам, то май никой не знае... Потърси за Славка Севрюкова

        Коментар


        • Ного добър анализ, който може да се окаже верен. Так се оказахме на грешната страна... както обикновено.
          Обонго на срещата на Г20 бе опозорен - няма да забравя клипченцето - как шефчетата отиват нанякъде: Путин в центъра на групата - говореше строго с вдигнат пръст - всички го слушаха с почтителство и дори плахо... а обонго крачеше самотен встрани и никой не му обръщаше внимание - все едно е бездомно кученце.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Имам притеснение, че леля Славка ще познае и Кърджали ще е цената. Цецка няма шансове, но Радев ще трябва да измоли от Путин да излезем от войната без териториални загуби.
            Вангелия какво е рекла по въпроса ? Сериозно питам, не съм в течение.

            Коментар


            • Президентът на САЩ Барак Обама е дал заповед на Пентагона да ликвидира главатарите на терористичната групировка "Джебхат Фатх аш Шам" (бившата "Джебхат ан Нусра") на територията на Сирия.

              http://www.dnes.bg/usa/2016/11/11/ob...-siriia.321815

              Това е новината на деня. Започва разчистването на свидетелите. Метем. Кръчмата затваря.

              Що ли си мисля, че туриха Тръмп да го играе американския Горбачов. Все някой трябва да подпише капитулацията. Тръмп умее да преговаря. Путин също.
              След унижението на Обама на срещата на Г20 беше ясно, че след като по-рано не прие офертата на Русия и Китай за меко приземяване, Клинтън ще е в много лоша позиция за нови преговори. Тръмп направи анонси, че е готов на преговори и го назначиха да свърши работата.

              Обама направи големи поразии, започна много войни и ги загуби всичките. През лятото се опита да убие Ердоган (това не беше опит за преврат, а за атентат, хвърляне на Турция в хаос и овладяване на властта чрез хората на Гюлен). Путин спаси Ердоган и Турция на практика вече не е в НАТО. В момента Ердоган унищожава цялата структура на ЦРУ и ще гони изменниците до последния човек. Тръмп няма да му предаде Гюлен (поне не жив), но за да оправи пооложението, ще трябва да прави много щедри подаръци. Ердоган наскоро публично назова кои територии са му близки на сърцето. Имам притеснение, че леля Славка ще познае и Кърджали ще е цената. Цецка няма шансове, но Радев ще трябва да измоли от Путин да излезем от войната без териториални загуби.
              Last edited by winner; 11.11.2016, 13:36.

              Коментар


              • Стив е загубил усетът си към ужасните работи:

                http://www.dnes.bg/world/2016/11/11/...i-trymp.321847

                Кое е по ужасно?

                1. САЩ оглавявани от малко странен наистина, но жизнен, успял и харизматически човек - човек, който цял живот е строил, нищо не е разрушил, никого не е убил;

                2. САЩ оглавени от жена, която е жив труп - нещо като зомби, което още мърда благодарение на чудесата на съвременната допинг-медицина, освен това масов убиец, запалила войни в Сирия и Украйна?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                Коментар


                • Старата яловица е обречена - скоро няма да го има обонго да и пази увисналият дирник, германският народ ще се вдигне и ще я измете. Късмет ще има, ако отърве въжето... а няма и де да бяга - освен при талибанците... ама там пък ще я намерят руските бомби.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                  Коментар


                  • http://www.hannity.com/articles/elec...ties-15283184/

                    Aйде комедианти и изперкали смешковци - време ви е.
                    Чемодан>>вакзал>>баба Меркел.

                    Само дето и там ще е до време.....но пък доста от тях са съгласни и за други планети - чичко Мъск ще ги закара без проблем....

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      https://www.youtube.com/watch?v=RmBwEMo8UxE
                      Хубаво чуйте какво казва Тръмп в това видео
                      Май идва време и ние да си върнем държавата.

                      Коментар


                      • Може........като гледам какво става в Портланд или Оукланд.

                        Коментар


                        • „Билд“: Меркел заплашена след избора на Тръмп




                          След избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ трудни времена очакват германския канцлер Ангела Меркел, пише в. „Билд“. В ранните часове на сряда стана ясно, че републиканецът спечели изборите с 288 електорални гласа пред кандидата на демократите Хилари Клинтън.
                          В подкрепа на твърдението си изданието припомня, че политиката на Меркел към бежанците беше наречена от Тръмп „катастрофа“ и „безумна". Освен това по време на предизборната си кампания кандидатът на републиканската партия използваше името на Меркел като нарицателно с негативно звучене – Тръмп каза, че Хилари Клинтън искала да бъде „Ангела Меркел на Америка“. Само един единствен път той нарече германския канцлер „наистина страхотен“ водещ политик.

                          В поздравлението си към Тръмп в сряда Меркел констатира, че предизборната кампания е била изпълнена с „почти непоносима конфронтация“. „Германия и САЩ са свързани с ценности – демокрацията, свобода, уважение на правата на човека, независимо от произхода, цвета на кожата, религията, сексуалната ориентация и политическите възгледи. На базата на тези ценности аз предлагам на бъдещия президент на САЩ тясно сътрудничество“, обяви тогава Ангела Меркел пред журналисти.

                          Тръмп ще бъде третият американски президент, с когото ще има отношения Меркел. С Джордж У. Буш тя имаше близки отношения. Барак Обама й се довери, например за украинската криза и я остави да ръководи, а по въпроса за спасяването на еврото се доверяваше на нейните съвети.

                          Меркел и нейният съветник по външната политика Кристоф Хойсген нямат контакти с екипа на Тръмп и едва ли могат да предвидят следващите му стъпки. Само германският посланик във Вашингтон наскоро направи някои контакти, но засега според „Билд“ не разполагал с много познания.

                          От „Билд“ се свързали с шефката на кампанията на Тръмп Келиан Конуей и я попитали как Вашингтон и Берлин ще работят заедно. На което тя отговорила: „Естествено, че ще работим заедно. Разбира се, има въпроси, по които той не е съгласен с нея, като например броят на бежанците от Сирия, на които тя позволи да влязат и да съсипят страната й. Но, естествено, те ще работят заедно“.

                          След победата на Доналд Тръмп на изборите за президент на САЩ Европа не може както преди да разчита на подкрепата на Съединените щати, заяви в интервю за радио Deutschlandfunk и германският еврокомисар Гюнтер Йотингер.

                          „Европа трябва да порасне… Времената, когато можеше да се чувстваме по-малък брат на САЩ,
                          когато можеше да растем в сянката на САЩ и да имаме сигурност, осигурена от САЩ… остава в миналото”, каза Йотингер.

                          Според него американците ще продължат да играят значителна роля на световната сцена, защото те „повече от всякога са глобални играчи”. Йотингер призовава да се следи внимателно политиката на новоизбрания президент Тръмп.

                          „Първите му изказвания, след като беше избран, са умни”, смята Йотингер.

                          Да не вземе по някоето ти време, в Германия да се пръкне Майдан?
                          Прогнозата на Императора за първия обесен политик в Европа може и да излезе...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            Тато,кажи как е в Л.А. обстановката,истински ли са бруженията?


                            On Thursday, former New York mayor Rudy Giuliani (R) called the people protesting “a bunch of spoiled crybabies.”

                            “We're bringing up a generation of spoiled crybabies,” Giuliani, a Trump adviser who has been touted as a possible attorney general, said in an interview on Fox News. Apparently referencing protests happening around college campuses, Giuliani said: “Most of the kids aren't crying. Most of the kids are going to class.”

                            Коментар


                            • От сряда цяла тумба политолози, блогъри, коментатори и пр. "експерти" са се юрнали да обясняват, как Тръмп нямало да си изпълнява предизборните обещания, щото нямало как да стане.
                              Примерно историята със стената на мексиканската граница и депортирането на нелегални имигранти - Не, нямало как да стане, това било само предизборен популизъм ...

                              Да де, ама май не съвсем

                              An immigration hard-liner is joining Donald Trump's transition team
                              http://www.latimes.com/nation/politi...htmlstory.html

                              "California Secretary of State Alex Padilla said it was deeply troubling that Kobach was joining Trump's transition team. "

                              С две думи - Тръмп е вкарал в екипа си един от най-яростните антиемигрантски политици - Крис Кобач. И по този повод калифорнийските либерали надават вой по медиите. Ами явно имат сериозни основания да са много, ама много притеснени, щото колкото и да не им се вярва Доналдът май наистина се гласи да направи Стената и пр.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                                https://www.youtube.com/watch?v=RmBwEMo8UxE
                                Хубаво чуйте какво казва Тръмп в това видео
                                Тато,кажи как е в Л.А. обстановката,истински ли са бруженията?
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                                Коментар

                                Working...
                                X