IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Превод, не съм го измислил аз.
    Папата е на гости на яхтата на Тръмп. Порив на вятъра духва шапката му и я запраща в морето. Докато моряците спуснат лодката, Тръмп скача от борда и ходейки по водата "аки по суху" стига до шапката, взема я и я връща на папата.
    На другия ден всички вестници излизат с огромни заглавия на първа страница "Тръмп не може да плува!"

    Коментар


    • Удар по Тръмп: Републиканците оттеглиха законопроекта за здравеопазването

      Exx палучилас как всегда. Злите сили саботират великия челавек...и то собствените )

      Коментар


      • Grosss - нищо не знае, Тръмп е на 70 години. Ако бяха Иванка или Тръмп младши те по може да нацелят посоката.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

          Твърдост и целеустременост са хубави качества, но в политиката трябва също и да си ловък играч.

          А Тръмп, на всичкото отгоре, е просто един булшитър. Булшита всеки го може. Да се свърши реална работа е много по-трудно.


          Между другото, пазарът започва да разбира, че е булшитър:
          Фаеверди е пазарът колега ,ФЕД може да закара там долара където не си и сънувал и то по заповед на президента.... Колкото е
          нужно,че и да разори половината свят.Тръмп е бизнесмен и много добре знае как да направи САЩ конкурентно способен на
          останалия свят.
          Last edited by Grosss; 23.03.2017, 19:17.

          Коментар


          • Скандално !!!!

            Обвиняват в "гаф" Доналд Тръмп младши, заради възмущението му от престъпното изказване на талибанинът, и.д. кмет на Лондон !!!

            Садик Кхан: "Терористическите атаки са НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ от животът на големият град".

            Доналд Тръмп Младши: "Сигурно се шегуваш ???"


            Вместо хората да побеснеят от наглото изказване на талибанецът, според който е едва ли не нормално те да бъдат мачкани и клани по улиците, да вдигнат бунт, да го свалят и линчуват, те се възмущават, че младият Доналд отказва да приеме това изказване !!!
            Браво и на великият мъж, че е възпитал не мишкуняк, но достоен син, който не се страхува да говори истината или това, което мисли !!!

            https://vesti.bg/sviat/sinyt-na-trym...london-6067004
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

              Напълно съм съгласен ,но той има една положителна черта твърдост и целеустременост и ще направи точно каквото трябва.
              Не е двуличен и като харесва харесва,като не харесва го показва макар и по детски наивно.
              Твърдост и целеустременост са хубави качества, но в политиката трябва също и да си ловък играч.

              А Тръмп, на всичкото отгоре, е просто един булшитър. Булшита всеки го може. Да се свърши реална работа е много по-трудно.


              Между другото, пазарът започва да разбира, че е булшитър:

              US stocks remained under pressure on Wednesday, a day after jitters over President Donald Trump’s ability to deliver on his business-friendly policies triggered a sharp sell-off.

              Growing signs that Mr Trump might not be able to rally the votes needed to pass his healthcare overhaul have cast doubts over the administration’s chances of pushing through hoped-for politics like a proposed tax cut, infrastructure spending and deregulation that have powered stock markets to record highs after highs this year.
              Last edited by Misho ILIEV; 22.03.2017, 16:18.

              Коментар


              • Donald Trump und das "Impeachment": Amtsenthebung nicht mehr unrealistisch

                дали!??

                Коментар


                • Императорът - имам поглед как се движи реално икономиката им и какво е истинското настроение сред хората и по точно дали харчат спокойно пари. Трябва да те разочаровам но откакто го избраха е голяма стагнация. Парадоксално че големите им провайдери на глобални търговски услуги се подготвяха видимо за това от повече от една година, тогава мен ме изненадваха колко настойчиво работят да тръгне някаква локална търговия за отделните региони през тях и да ти кажа има някакъв компенсиращ резултат въпреки че американците буквално изчезнаха.Та какво ще им оправи - той вече ги оправи. И просто забрави за тези глупости - икономиката е така устроена че има стоки които никога няма да бъдат произвеждани в САЩ и ако трябваше да бъдат произведени там никога нямаше да се появят на пазарите нито с тази им стройност, нито с това качество. Знаеш ли какво ще стане с въпросните компании които трябвало да си пренесат производството в САЩ - просто ще изчезнат и няма да ги има. Причината е че ГЛОБАЛНАТА ИКОНОМИКА е много по добра, в пъти по добра от всяка локална икономика ако ще тя да и на САЩ - тя създава продукти най вече технологични които ако я няма и продуктите няма да ги има.
                  Също така забрави че ЕС може да се заличи, защото някакви халтави англичани искали по добра и изгодна за тях позиция и причината за икономическия упадък въобще не може да се отстрани чрез отделяне и сепаратизъм, защото причината се нарича СОЦИАЛИЗЪМ а точно него те искат да си го запазят и за него трябват пари.
                  Ето ти пример - целия този мигрантски поток който е голям проблем в един миг може да бъде пресечен и няма да има нито един мигрант ако не бъде изхарчен и един евроцент за помощи. Не от ограда а от една трънка която да е препятствие на границата няма да има нужда.
                  Ще видиш че ЕС ще надживее социализъма от който сега всички са болни, каквито и проблеми да ни стоварват на главите в един момент ще стане трудно да се скрие истинската причина за упадъчната икономика
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Доналд е непочтен егоцентрик и еврейското лоби го допусна до белия дом само с една цел - да опере пешкира и да могат да кажат " видяхте ли сега какво става като избирате хора извън политическата класа" ... реално погледнато Доналд ще има най-малката вина за драмата, която ще се развие по време на неговият мандат, но той ще е начело на кораба и ще отнесе максимално критики.... От сега се забелязва бойко борисовски комплекс ..не пропуска да обвинява обонго как го следил и топил, а вече е много по-важно да гледа напред ...
                    Напълно съм съгласен ,но той има една положителна черта твърдост и целеустременост и ще направи точно каквото трябва.
                    Не е двуличен и като харесва харесва,като не харесва го показва макар и по детски наивно.

                    Коментар


                    • Доналд е непочтен егоцентрик и еврейското лоби го допусна до белия дом само с една цел - да опере пешкира и да могат да кажат " видяхте ли сега какво става като избирате хора извън политическата класа" ... реално погледнато Доналд ще има най-малката вина за драмата, която ще се развие по време на неговият мандат, но той ще е начело на кораба и ще отнесе максимално критики.... От сега се забелязва бойко борисовски комплекс ..не пропуска да обвинява обонго как го следил и топил, а вече е много по-важно да гледа напред ...
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                      Коментар


                      • https://www.webcafe.bg/newscafe/svya...ramp_i_Merkel_

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Pyramid - въобще не е орязан, по малко пари за простосмъртните и повече за милиардерите се предвиждат в него. Няма да строи държавата им пътища но ще строи ограда и парите ще ги плащат данъкоплатците без хитри счетоводители а ще влязат в джоба на някой милиардер. Дали ще оцелее този напролет или ще го затворят ще видим.
                          Кой ще го затвори, бе - глутница истерически пискащи анални развратници ли?

                          Орязани са парите за ПАРАЗИТИТЕ - дето трупат лой и хемороиди зад бюрцата по разните агенцийки и службички !!! За истински работещите хора ще има повече работа с всеки изминал месец - затова те: честните работещи хора подкрепят този велик мъж !!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                          Коментар


                          • Pyramid - въобще не е орязан, по малко пари за простосмъртните и повече за милиардерите се предвиждат в него. Няма да строи държавата им пътища но ще строи ограда и парите ще ги плащат данъкоплатците без хитри счетоводители а ще влязат в джоба на някой милиардер. Дали ще оцелее този напролет или ще го затворят ще видим.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

                              ..И ся вкарвал силно орязан бюджет. Единственият, който прави нещо значимо за орязване на дълга. Енергичен мъж, евалла на такива мъжове.
                              Опала-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а. Какво говорех аз още преди този велик мъж да победи, опозори и прогони Полуживата? - Че разните паразити и лапачи и хрантутници в САЩ, основно в администрацията не подозират какво ги чака, ама ще го разберат по най-болезнен начин - защото Доналд паразити не търпи - както всеки предприемач в реалния бизнес.

                              Да видим сега нашите соросоиди, платени от гнъсни грантаджийски организации как ще вият на умряло: майко-о-о-о-о - ще умра от кеф.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Dali - Той друго освен да не плаща данъци не е правил като бизнес, още първата му имотна сделка е обвързана с освобождаване от данъци. Иначе е написал книги как се прави успешен бизнес, но в тях нищо няма написано по този въпрос "случайно".
                                Напротив - неведнъж пише колко е важен един хитроумен счетоводител, който да те подучи как да хлъзнеш данъчните в рамките на законът. В Америка това си е признато като право на хората - да намаляват с всички възможни начини своите данъци, стига да е законно.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

                                Коментар

                                Working...
                                X