Първоначално изпратено от trafix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Тачър, Де Гол, те са от старата школа, лично преживели ужаса. Мисля, че новото поколение ще е по-куул за немските танкове Леопард. Говори се, че са най-добрите в света.
Коментар
-
Тачър, Де Гол, те са от старата школа, лично преживели ужаса. Мисля, че новото поколение ще е по-куул за немските танкове Леопард. Говори се, че са най-добрите в света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеИ в същото време видях по ТВ почти истеричната ужасна гримаса на Маргарет Тачър, която реагира импулсивно:Обединена Германия-Ооооо, Ужас!Спомняйки си за ужаса, който тя и нейното семейство са преживяли през ВСВ!Национал-социализмът е жив, въпреки, че минаха много години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеАз помня, когато падна Берлинската стена и цяла Германия изпадна във Възторг!И в същото време видях по ТВ почти истеричната ужасна гримаса на Маргарет Тачър, която реагира импулсивно:Обединена Германия-Ооооо, Ужас!Спомняйки си за ужаса, който тя и нейното семейство са преживяли през ВСВ!Национал-социализмът е жив, въпреки, че минаха много години.Той съществува в някаква латентна форма, никой не смее да говори открито по въпроса!Кой ще воюва ли?Да се надяваме, че няма да се стигне дотам!Но Германия притежава финансовия ресурс да изгради армия и авиация, която да е в състояние да покори Европа....дори вечните врагове като Англия, Русия...Франция и тнт.Аре, това не е по темата, както и евреите-по този въпрос вече спорихме с Императора-дали са трепали или обезпаразитявали?Има неоспорими факти!
P.S.евреите са ги обезпаразитили не са ги трепали (жалко за което), има доклади на Лойхтер и концлагеристи дет каат същото .... останалото е цирк и пропагандиLast edited by michaelis12; 11.06.2017, 23:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеТи напълни 1 вана с вода и влез вътре като парче лед, ако искаш заедно с Памела да се разтопиш от ...щастие!И ще разбереш дали ще прелее или не?Не се бъзикай с един от най-големите изобретатели и учени в Античния Свят-Архимед!
Коментар
-
Аз помня, когато падна Берлинската стена и цяла Германия изпадна във Възторг!И в същото време видях по ТВ почти истеричната ужасна гримаса на Маргарет Тачър, която реагира импулсивно:Обединена Германия-Ооооо, Ужас!Спомняйки си за ужаса, който тя и нейното семейство са преживяли през ВСВ!Национал-социализмът е жив, въпреки, че минаха много години.Той съществува в някаква латентна форма, никой не смее да говори открито по въпроса!Кой ще воюва ли?Да се надяваме, че няма да се стигне дотам!Но Германия притежава финансовия ресурс да изгради армия и авиация, която да е в състояние да покори Европа....дори вечните врагове като Англия, Русия...Франция и тнт.Аре, това не е по темата, както и евреите-по този въпрос вече спорихме с Императора-дали са трепали или обезпаразитявали?Има неоспорими факти!
Коментар
-
През 60-те години Кисинджър пита Де Гол какво би направила Франция ако Германия започне да се ремилитаризира. Де Гол казал: "Ще нанесем превантивен удар."
Днес едва ли биха го направили. Но ще се притеснят, със сигурност.Last edited by X_Y; 11.06.2017, 22:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеЗащото , ако Германия тръгне да възстановява Вермахта от довоенните си години...някои държави в Европа ще потреперят.
Днес едва ли биха го направили. Но ще се притеснят, със сигурност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеОтдавна не съм влизал тук, от изборите насам за да не счупя хатъра на Императора, който се оказа прав.И в крайна сметка си казах: Може би по-добре Дончо, отколкото "полуживата" Хилари, която освен, че е болна, хич не е цвете за мирисане))А и срещу него наистина се води една "окопна" война от много влиятелни кръгове, медии, Сорос и тнт.Но сътвори поредица от гафове още с първата си поява зад граница в СА, Израел и Европа.
Ми да беше отишъл и в Ислямска държава да им продаде малко оръжие за да угоди на оръжейните кнцерни!?
А това, което направи в Европа Мартин Шулц го определи като Политически шантаж.Силното американско присъствие в Европа е с една определена цел след 2-та световна:Да играе възпираща роля срещу СССР тогава, но.... и да не позволи на Германия да възстанови военната мощ на Вермахта, която е причината за 2-те световни войни.Защото , ако Германия тръгне да възстановява Вермахта от довоенните си години...някои държави в Европа ще потреперят.Дончо е прав за вноските, но той на всичко гледа като някакъв вид сделка.
Относно ледниците и закона Архимед;2/3 от айсбергите са под водата и 1/3 над водата.Има и ледници като тези в Алпите , които са на изчезване , както и по всички по-високи планински върхове, които въобще не са под вода.Значи , ако всички ледници се разтопят, в Париж ще остане да стърчи само Айфеловата кула.Това е положението.
Разбрах, че съм разсмял analog-ми не виждам нищо лошо в това))
Единствено нещо ако се разместят полюсите на планетата иначе, тц ....
ВСВ имаше не за цел да спира некви СССРи, тъй като те са воювали дефакто заедно срещу чичо Хитлер, а да паразитират барабар със СССРа върху държавата дет реално измисля всички технологии по света, а каква голяма лъжа е тва с тия евреи не ми се пише толкоз и не е за тука ....Last edited by michaelis12; 11.06.2017, 20:43.
Коментар
-
Отдавна не съм влизал тук, от изборите насам за да не счупя хатъра на Императора, който се оказа прав.И в крайна сметка си казах: Може би по-добре Дончо, отколкото "полуживата" Хилари, която освен, че е болна, хич не е цвете за мирисане))А и срещу него наистина се води една "окопна" война от много влиятелни кръгове, медии, Сорос и тнт.Но сътвори поредица от гафове още с първата си поява зад граница в СА, Израел и Европа.
Ми да беше отишъл и в Ислямска държава да им продаде малко оръжие за да угоди на оръжейните кнцерни!?
А това, което направи в Европа Мартин Шулц го определи като Политически шантаж.Силното американско присъствие в Европа е с една определена цел след 2-та световна:Да играе възпираща роля срещу СССР тогава, но.... и да не позволи на Германия да възстанови военната мощ на Вермахта, която е причината за 2-те световни войни.Защото , ако Германия тръгне да възстановява Вермахта от довоенните си години...някои държави в Европа ще потреперят.Дончо е прав за вноските, но той на всичко гледа като някакъв вид сделка.
Относно ледниците и закона Архимед;2/3 от айсбергите са под водата и 1/3 над водата.Има и ледници като тези в Алпите , които са на изчезване , както и по всички по-високи планински върхове, които въобще не са под вода.Значи , ако всички ледници се разтопят, в Париж ще остане да стърчи само Айфеловата кула.Това е положението.
Разбрах, че съм разсмял analog-ми не виждам нищо лошо в това))
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеМога да го напиша и в делничен ден...за да не ти развалям настроението през уикенда!И коя религия оспорвам?Това за температурата са научно-доказани факти, а не изказване на Папа Франциск.Може да настъпи и нов ледников период, но докато изстрелваме въглероден диоксид в уникалната ни атмосфера, няма да се оправят нещата!
За ледниците също, както беше казал един фен за закона на Архимед който е открит още преди 2 ойка години, а той гласи : Едно тяло (ледници) потопено във вода измества същия обем вода, колкото е самото тяло.
Ако не верваш пльосни се у вас у ваната престори се на ледник и виж че нищо нема се разлее, дори и да се разтопиш ....
P.S. забрайх да допълня, че на дървениите им трябва СО2 те не могат без него така, че без СО2 не може, но и без дървении съшо не може !!Last edited by michaelis12; 11.06.2017, 09:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
...........
Според мен да му мисли Израел не чак толкова Европа, че Камилите по принуда и под натиск ги търпят там, но стане ли нещо дори и най-смъртните врагове измежду арабите се обединяват срещу еврейчетата мдаааам, те и затова на Израел малко лошо им е станало като разбрали каква и колко военна техника ше им дава на Камилите ама нали уж срещу Иран и мълчат къде ше хоат ...... еми с времето нема да е баш за Иран ....
Israeli officials concerned about US-Saudi military deal
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/229954
Trump's Saudi Weapons Deal May Worry Israel
http://www.newsweek.com/trump-saudi-...nuclear-613042
Коментар
Коментар