Първоначално изпратено от И.Зверов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеИ Австрийският президент скочи на Тръмп-САЩ се държат с ЕС като колония.Голям скандал се завихря със Северен поток 2.ДТ заплашва със санкции всички компании участващи в изграждането му.Между тях са австрийската OMV и холандската Шел.Германия също подскача от опитите на САЩ да спрат СП2.Аз откровено съм против всякакви подводни тръби , особено що се отнася до Турски поток.И не защото тръбата ще отиде в Турция , а не в БГ.Това са потенциални екологични бомби, независимо от каква материя да направени.Черно море попада в обсега на силна сеизмична активност, характерна за Южна Европа.Един теч ще подпали или отрови морето , докато се усетят да спрат кранчето.Абе някои хора не мислят за последствията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеНе виждам да съм написал някаква глупост.Ч.море е почти затворено море.Тук не е Атлантика или Пасифика.Един потънал американски танкер "Потанг" преди 100г., с 600 т мазут, край Созопол замалко не предизвика екокатстрофа по нашето Черноморие.Времето и корозията си казват думата.Добре, че държавата хвърли всички усилия да спре теча и източи мазута.Майна, не ми се влиза в безмислени спорове.Всеки излага своите възгледи.Пък ти си пиши каквото искаш.Не си някакъв Ментор тук за да се изказваш като Последна инстанция.
Един теч ще подпали или отрови морето , докато се усетят да спрат кранчето.Абе някои хора не мислят за последствията.Last edited by И.Зверов; 27.01.2019, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеНе виждам да съм написал някаква глупост.Ч.море е почти затворено море.Тук не е Атлантика или Пасифика.Един потънал американски танкер "Потанг" преди 100г., с 600 т мазут, край Созопол замалко не предизвика екокатстрофа по нашето Черноморие.Времето и корозията си казват думата.Добре, че държавата хвърли всички усилия да спре теча и източи мазута.Майна, не ми се влиза в безмислени спорове.Всеки излага своите възгледи.Пък ти си пиши каквото искаш.Не си някакъв Ментор тук за да се изказваш като Последна инстанция.
Коментар
-
Не виждам да съм написал някаква глупост.Ч.море е почти затворено море.Тук не е Атлантика или Пасифика.Един потънал американски танкер "Потанг" преди 100г., с 600 т мазут, край Созопол замалко не предизвика екокатстрофа по нашето Черноморие.Времето и корозията си казват думата.Добре, че държавата хвърли всички усилия да спре теча и източи мазута.Майна, не ми се влиза в безмислени спорове.Всеки излага своите възгледи.Пък ти си пиши каквото искаш.Не си някакъв Ментор тук за да се изказваш като Последна инстанция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеИ Австрийският президент скочи на Тръмп-САЩ се държат с ЕС като колония.Голям скандал се завихря със Северен поток 2.ДТ заплашва със санкции всички компании участващи в изграждането му.Между тях са австрийската OMV и холандската Шел.Германия също подскача от опитите на САЩ да спрат СП2.Аз откровено съм против всякакви подводни тръби , особено що се отнася до Турски поток.И не защото тръбата ще отиде в Турция , а не в БГ.Това са потенциални екологични бомби, независимо от каква материя да направени.Черно море попада в обсега на силна сеизмична активност, характерна за Южна Европа.Един теч ще подпали или отрови морето , докато се усетят да спрат кранчето.Абе някои хора не мислят за последствията.
Но Тръмп работи за интереса на страната, която управлява.
Европа пък да фане и да му се опъне, за кво са там горе тея политици, само за да козируват ли са избрани?
Ми!
- 1 like
Коментар
-
И Австрийският президент скочи на Тръмп-САЩ се държат с ЕС като колония.Голям скандал се завихря със Северен поток 2.ДТ заплашва със санкции всички компании участващи в изграждането му.Между тях са австрийската OMV и холандската Шел.Германия също подскача от опитите на САЩ да спрат СП2.Аз откровено съм против всякакви подводни тръби , особено що се отнася до Турски поток.И не защото тръбата ще отиде в Турция , а не в БГ.Това са потенциални екологични бомби, независимо от каква материя да направени.Черно море попада в обсега на силна сеизмична активност, характерна за Южна Европа.Един теч ще подпали или отрови морето , докато се усетят да спрат кранчето.Абе някои хора не мислят за последствията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
" was born to an Indian mother and a Jamaican father. As of 2016, Harris became only the second African American woman to be elected to the U.S. Senate. She's also the first African American"
WTF?
И защо не е Indian American??? Мъжките гени по-силни ли са при определяне на расата или черният ген е с изключителна стойност за либераста?
Мишо, дай компетентно мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ.Зверов - те само измамни реклами, само глупотевини и не са насочени. Що да съжаляваш поредния либерастки сайт предназначен да отвряти хората с консервативно мислене както ги наричаш.
Иначе е основан от консервативен журналист и коментатор - Andrew Breitbart, който е починал преди време.
Набра популярност покрай последните избори за президент в САЩ иначе е пише че е създаден 2007 год. И понеже в дясното там няма много медии, няма и много спонсори, та се издържат от такива реклами. Те и доста от другите в дясно го правят, а в по-малките в ляво.
Статиите главно са про-Тръмп и анти-ляво и анти-мигранти. Може да видиш неща, които големите медиите не ги пускат, но малките местни медии ги пускат, а те ги препечатват/превеждат. В повечето такива преведени/препечатани статии слагат и линк към източника. В конкретния случай има там някъв линк към шведски източник. Не съм ги хващал в издънка да си измислят новини.
Иначе то сериозни медии вече какви новини публикуват да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли. То сичко замяза на Блиц вече, че и по-зле.
https://www.newsweek.com/kamala-harr...speech-1301795
Last edited by mathematician; 27.01.2019, 01:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Всяко различно мнение е престъпление...или просто фейк.
Ето какво казва тоя френски геронтодевиат на искането за повече демокрация.
Разбирай - хората са тъпи и прости, манипулируема измет и само ние елитлиберастите знаем какво трябва.
Yellow Vests movement’s demand for the right to hold Swiss-style referendums on policy proposals which gather more than 700,000 signatures.
“Difficult decisions should never be made by referendum,” stated the president, asserting the general public are not the “best-informed” on such issues and that, “in recent referendums, foreign powers greatly manipulated the vote”.
“We’re all surrounded by fake news. And a lot of people are persuaded, in good faith, that what they’re being told is true, when in fact it’s totally false. Because they read it on the internet,” he told the town hall meeting.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmathematician - това пак някакъв ментарски сайт. само като го видиш с насочените реклами-
Коментар
Коментар