IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    Да, това сте двамата Че Бурашки.
    За пет рубли ще продадете България на руснаците.
    пии си хапчетата младеж че при теб нещата стават патология....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Вярно си електронен трол.....
      Нямаш надприказване( надписване)....

пп Хубавото на ел. трол, че не му плащат кинти.....едно желязо и една програма ...Бичи ли бичи....
      Не забелязваш ли че напоследък има опит за пренаписване на историята.

Ма не било 9 ами 8 , ма не ги били Руснаците а Амариканците , ма не бил ден на победа над хитлеро-фашизма а ден на Европа и т.н.
      Аз не разбирам какво пречи всеки да си празнува както го чувства и що някои анонимник от форума ше ни раздава присъди и оценки каквово да честнаме и какво да мислим ..аи сиктир бе НПОп.

Коментар

• Спря производството на Peugeot, Citroеn и Mitsubishi в Русия

Заводът в град Калуга от днес временно спира производството на автомобили с марката Peugeot, Citroеn и Mitsubishi, съобщи ТАСС.

Причината за това решение на компанията "ПСМА Рус" е сложната ситуация на руския автомобилен пазар и спада на търсенето. Производството на моделите Citroеn C4 Седан и Peugeot 408 се преустановява за периода от 27 април до 10 юли 2015 година.

До 12 май е спряна и производствената линия в завода на седани с марката Mitsubishi. В завода се сглобяват два модела на SUV Mitsubishi Outlander и Mitsubishi Pajero Sport.

От началото на март в същия завод започна сглобяването на обновения модел Mitsubishi Outlander. В руските автосалони новите кросоувъри са се появили през април.

В съобщението на компанията се посочва, че служителите ще получат съответстващо възнаграждение. Подчертават се и дългосрочните планове за развитието на производството в Русия.

Както беше съобщено по-рано на 31 март са били прекратени 100 трудови договора на служители, като причината за това е изтичане на срока им на действие.

"ПСМА Рус", съвместна собственост на японския автомобилен производител Mitsubishi Motors и на френската компанияPSA Peugeot Citroen, работи в град Калуга от 2010 година. Проектната мощност на завода е 125 хиляди автомобила на година.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          +1
          Да, това сте двамата Че Бурашки.
          За пет рубли ще продадете България на руснаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
            https://www.youtube.com/watch?v=MzKtc0yC6AU

Не, че нещо, ама невероятен женски вокал....
            Е.. си майката, не съм очаквал, че с мурзилките слушаме една и съща музика...

Коментар

Скивай п.....л смотан, като говорим за предателство се огледай в огледалото, че ми се драйфа от пребоядисани червеноушковци.
              +1

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=MzKtc0yC6AU

Не, че нещо, ама невероятен женски вокал....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Денят на Европа се чества на 8-ми май, когато влиза в сила примирието... В Азия го празнуват на 9-ти понеже тогава Сталин правил парад на Красная площадь...
                  Вярно си електронен трол.....
                  Нямаш надприказване( надписване)....

пп Хубавото на ел. трол, че не му плащат кинти.....едно желязо и една програма ...Бичи ли бичи....

Коментар

• М

Коментар

• Нека червените предатели на България намаляват с всеки изминал ден.

Коментар

Скивай п.....л смотан, като говорим за предателство се огледай в огледалото, че ми се драйфа от пребоядисани червеноушковци.
                        нормално е, да ти се драйфа, като гледаш огледалото, предателю!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Божееее, божке леее....

Гледам навън - светло..Според теб тъмно....На кого да повярвам....
                          Денят на Европа се чества на 8-ми май, когато влиза в сила примирието... В Азия го празнуват на 9-ти понеже тогава Сталин правил парад на Красная площадь...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
                            Я кажи кога е празника на предателя????????? ТВОЯТ ПРАЗНИК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              ГЛАДОМОР 2 ?
                              За "2-ката" не съм сигурен, там самодържците периодично правят прочистване...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Не позна! Празникът на Европа е 8-ми май... поради часовата разлика в Азия празнуват на 9-ти...
                                Божееее, божке леее....

Гледам навън - светло..Според теб тъмно....На кого да повярвам....

Коментар

Working...
                                X