Първоначално изпратено от Mario Teran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВярно си електронен трол.....
Нямаш надприказване( надписване)....
пп Хубавото на ел. трол, че не му плащат кинти.....едно желязо и една програма ...Бичи ли бичи....
Ма не било 9 ами 8 , ма не ги били Руснаците а Амариканците , ма не бил ден на победа над хитлеро-фашизма а ден на Европа и т.н.
Аз не разбирам какво пречи всеки да си празнува както го чувства и що някои анонимник от форума ше ни раздава присъди и оценки каквово да честнаме и какво да мислим ..аи сиктир бе НПОп.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Спря производството на Peugeot, Citroеn и Mitsubishi в Русия
Заводът в град Калуга от днес временно спира производството на автомобили с марката Peugeot, Citroеn и Mitsubishi, съобщи ТАСС.
Причината за това решение на компанията "ПСМА Рус" е сложната ситуация на руския автомобилен пазар и спада на търсенето. Производството на моделите Citroеn C4 Седан и Peugeot 408 се преустановява за периода от 27 април до 10 юли 2015 година.
До 12 май е спряна и производствената линия в завода на седани с марката Mitsubishi. В завода се сглобяват два модела на SUV Mitsubishi Outlander и Mitsubishi Pajero Sport.
От началото на март в същия завод започна сглобяването на обновения модел Mitsubishi Outlander. В руските автосалони новите кросоувъри са се появили през април.
В съобщението на компанията се посочва, че служителите ще получат съответстващо възнаграждение. Подчертават се и дългосрочните планове за развитието на производството в Русия.
Както беше съобщено по-рано на 31 март са били прекратени 100 трудови договора на служители, като причината за това е изтичане на срока им на действие.
"ПСМА Рус", съвместна собственост на японския автомобилен производител Mitsubishi Motors и на френската компанияPSA Peugeot Citroen, работи в град Калуга от 2010 година. Проектната мощност на завода е 125 хиляди автомобила на година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение+1
За пет рубли ще продадете България на руснаците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСкивай п.....л смотан, като говорим за предателство се огледай в огледалото, че ми се драйфа от пребоядисани червеноушковци.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеДенят на Европа се чества на 8-ми май, когато влиза в сила примирието... В Азия го празнуват на 9-ти понеже тогава Сталин правил парад на Красная площадь...
Нямаш надприказване( надписване)....
пп Хубавото на ел. трол, че не му плащат кинти.....едно желязо и една програма ...Бичи ли бичи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеСкивай п.....л смотан, като говорим за предателство се огледай в огледалото, че ми се драйфа от пребоядисани червеноушковци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБожееее, божке леее....
Гледам навън - светло..Според теб тъмно....На кого да повярвам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеГЛАДОМОР 2 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе позна! Празникът на Европа е 8-ми май... поради часовата разлика в Азия празнуват на 9-ти...
Гледам навън - светло..Според теб тъмно....На кого да повярвам....
Коментар
Коментар