IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
    Ей сега путинофилчетата ще се изтрепят да си купуват руски лаптопи за по $3000
    Хем може и за фитнес да ги ползват, вместо гирички
    И ако, както знаем - руското джудже е най-голямото джудже на света, то логично и
    Русский ноутбук - самый большой ноутбук в мире!
    Земи обясни са за кръвавото ботоксно жуже с големите токчета

Коментар

• Светъл пример, товарищи!!!

Бивш атакист поиска убежище в Беларус
      http://www.cross.bg/pynchev-ybezhish...#axzz3bFQW3oKl

Проектът Новорусия пропада... обаче...

Putin's dream of reuniting the Russian empire is falling apart

Read more: http://www.businessinsider.com/putin...#ixzz3bFR6SPh4
      Last edited by kandid; 26.05.2015, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
        "Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри..."
        А Жужо на кой беше носил куфарите че забравих, може ли некоя НПО-гнида да ме светне

Коментар

• Ей сега путинофилчетата ще се изтрепят да си купуват руски лаптопи за по $3000
          Хем може и за фитнес да ги ползват, вместо гирички
          И ако, както знаем - руското джудже е най-голямото джудже на света, то логично и
          Русский ноутбук - самый большой ноутбук в мире!
          Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ми някак си душата ми се бунтува кат ви гледам как тролите постоянно с лъжи и преиначаване на истината ...... единственото което ме чуди какъв е комплекса ти към Русия...щото тая безсмислена злоба няма разумно обяснение.

Примерно аз не харесвам САЩ но не вися по цял ден в темата за САЩ и да троля с явни лъжи и измислици .... просто не ме интересуват като държава ...
            Много добре казано....Ама както виждаш на НПОП -тата (като това отдолу) им се плаща да бълват помия и малоумна пропаганда на КИЛО, затова колкото да им се стиска душицата за малко свобода отвъд монитора, те трябва да заработват. Да обслужват, така да се каже.

Пример.

"Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри..."

Извисени са родните тролове. Извисени над лайната, от които подобно на торни бръмбари ваят лирични скулптори и сами се валят щастливо в тях.

Тъй, че обслужвайте неуважаеми НПОП. Ние пък ще се правим, че сте тук по лични убеждения (от сутрин до мрак), а не за да обслужвате....

Коментар

Ми някак си душата ми се бунтува кат ви гледам как тролите постоянно с лъжи и преиначаване на истината ...... единственото което ме чуди какъв е комплекса ти към Русия...щото тая безсмислена злоба няма разумно обяснение.

Примерно аз не харесвам САЩ но не вися по цял ден в темата за САЩ и да троля с явни лъжи и измислици .... просто не ме интересуват като държава ...
              Не си прав, човеко, просто ми е малко по-пиперлив майтапа /когато ми се получава, де /
              И как да се въздържи човек да ви тролне, като от Алфа-Кентавър се вижда, какви сте нежни души, тщестлавни и зверски объркани ... Голям зор ви е да разберете, че Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри...
              Yeah

Коментар

Добре бе не ви ли писва от преиначаване на истината и да лъжете нагло?

Този компютър както си пише в статията е специализиран за военни цели за да не може да бъде подслушван и да не зависи от чужди части и елементи които могат да са дефицит по време на война :

Да не забравяме, че архитектурата "Елбрус" е предназначена предимно за осигуряване на надеждна и защитена връзка между държавните и военните структури, която не може да се прослушва и проследява чрез методите, описани от Сноудън.

Вижте повече: https://www.kaldata.com/%D0%A5%D0%B0...80-101065.html
                Е да кой друг ще похарчи 4000 долара за елка, дето всеки китайски смартфон я бие по показатели, но за сметка на това тежи 10 кила. Само Путин може да осигури живот на това недоразумение на руската техническа мисъл. Недоразумение явно показващо колко зле са в същност нещата в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Няма как да се възкреси нещо, което е минало през референдум, на който е било отхвърлено... Пак руски фишеци...
                  Бат боко ша каже че референдума не отгговаря на закона ..........лесна работа е ако големия черен брат му нареди
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Отговор от марков: "не считам за нужно да отговарям"

Ем, трай си тогава

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                      Е пак бързаш.....После ще се криеш.А за такива писания може да не получиш заплата този месец
                      Хах, абе слушай кво ти говоря, пореден руски фишек, който няма да се случи... мани тоя Шеврон, рашките пак хибридизират....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Няма как да се възкреси нещо, което е минало през референдум, на който е било отхвърлено... Пак руски фишеци...
                        Е пак бързаш.....После ще се криеш.А за такива писания може да не получиш заплата този месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          На всичкото отгоре и Шеврон искат да възкресяват Бургас Александрупулис.....Да видим сега как равновеско кандитко сганта и други нпо простейжъни ще плюят проекта.....

Коментар

• На всичкото отгоре и Шеврон искат да възкресяват Бургас Александрупулис.....Да видим сега как равновеско кандитко сганта и други нпо простейжъни ще плюят проекта.....

Коментар

• Отговор от марков: "не считам за нужно да отговарям"

Ем, трай си тогава
                              Yeah

Коментар

• Шведските педали прецакаха и Евровизия.От догодина вече няма да е Евровизия а Педалвизия

Коментар

Working...
                                X