IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Преди известно време руска медия съобщи, че в Русия много деца са били убити от собствените си родители. Четете статията. http://svpressa.ru/society/article/53130
    Руски медии съобщават, че в град Березники, Пермски край, Русия преди 2 дена е убито с нож 7 годишно момче. В извършването на убийството е заподозряна майката на момчето. Ето и статията. Да не се чете от хора със слаби нерви. http://rrnews.ru/note/u4734/2015/04/26/117047
    Last edited by Ivan2015; 27.04.2015, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      Наздраве, докато се радваме на живота всичко все още е нормално
      Хахахахаа....Имам си спекулациите за вас хора....В добрия смисъл....

Но все пак наздраве!

https://www.youtube.com/watch?v=eZFHEc_tzog

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Надяват се да се върне времето, в което са били адекватни Напразно, не е до времето
        много точно!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          Още по-зле (за теб) 25 години минаха, а ти още в ония 45... ми айде събудете се най-после... докога ше дърпате България назад с нежелание да влезете в съвремието...
          Надяват се да се върне времето, в което са били адекватни Напразно, не е до времето

Коментар

Не е сигурно...

Польская погранслужба не пропустила в страну байкеров из клуба "Ночные волки"

Польская погранслужба не пропустила в страну байкеров из клуба «Ночные волки», которые планировали проехать по маршруту Москва – Берлин в честь 70-летия Победы. Контроль проходила группа из 10 человек. Отказано во въезде всем поголовно, без объяснения причин, рассказал корреспонденту ТАСС руководитель пробега Андрей Бобровский, которого, по его словам, внесли в санкционные списки. Бобровский добавил, что сейчас колонна движется в Брест, где завтра состоится пресс-конференция.

http://echo.msk.ru/news/1538194-echo.html
            А пачему байкеров ездит на Гарлей Дейвидсона а не на русками машынами???
            Потому что они не смогут уйти из Масквьй ???

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              те тия 45 години минаха преди 25 години бе пиле....я конкретизираи за кои точно 45 години говориш .....

Междувпрочем 9 май се отбелязва много преди някои да си помисли изобщо че ще има ден на Европа.... та в случая по скоро някои се мъчи да краде Руска/съветска история
              Още по-зле (за теб) 25 години минаха, а ти още в ония 45... ми айде събудете се най-после... докога ше дърпате България назад с нежелание да влезете в съвремието...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                ами... хващая някоя клечка там от двора и марширувай към Берлин... до 9ти ще си там..
                Не е сигурно...

Польская погранслужба не пропустила в страну байкеров из клуба "Ночные волки"

Польская погранслужба не пропустила в страну байкеров из клуба «Ночные волки», которые планировали проехать по маршруту Москва – Берлин в честь 70-летия Победы. Контроль проходила группа из 10 человек. Отказано во въезде всем поголовно, без объяснения причин, рассказал корреспонденту ТАСС руководитель пробега Андрей Бобровский, которого, по его словам, внесли в санкционные списки. Бобровский добавил, что сейчас колонна движется в Брест, где завтра состоится пресс-конференция.

http://echo.msk.ru/news/1538194-echo.html

Коментар

Тя историята е ясна, а това че 45 години са те държали извън света не оправдава нежеланието ти да влезеш в крак с времето...
                  те тия 45 години минаха преди 25 години бе пиле....я конкретизираи за кои точно 45 години говориш .....

Междувпрочем 9 май се отбелязва много преди някои да си помисли изобщо че ще има ден на Европа.... та в случая по скоро някои се мъчи да краде Руска/съветска история
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                    Ми наздраве бе, копеле!

https://www.youtube.com/watch?v=5fmZCve025Q

Света е шепа пръст, а ние сме просто тор. Раждаме, умираме, торим.
                    Наздраве, докато се радваме на живота всичко все още е нормално

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                      Не само съм се надрусал, ами и съм пиян. Пея руски маршове и съм 1оо % мурзилка.
                      ами... хващая някоя клечка там от двора и марширувай към Берлин... до 9ти ще си там..

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran
                        някой пак се е надрусал
                        Не само съм се надрусал, ами и съм пиян. Пея руски маршове и съм 1оо % мурзилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                          хахаха....опазил ме бог ти да ми казваш кво да празнувам и мисля......бегай почивай бе.....цял ден тролиш из форума успокои се малко
                          ще почивам, когато страната ми е свободна, от комунистически крадливи подлоги на Русия

Коментар

Не забелязваш ли че напоследък има опит за пренаписване на историята.

Ма не било 9 ами 8 , ма не ги били Руснаците а Амариканците , ма не бил ден на победа над хитлеро-фашизма а ден на Европа и т.н.
                            Аз не разбирам какво пречи всеки да си празнува както го чувства и що някои анонимник от форума ше ни раздава присъди и оценки каквово да честнаме и какво да мислим ..аи сиктир бе НПОп.
                            Тя историята е ясна, а това че 45 години са те държали извън света не оправдава нежеланието ти да влезеш в крак с времето...

Коментар

Не забелязваш ли че напоследък има опит за пренаписване на историята.

Ма не било 9 ами 8 , ма не ги били Руснаците а Амариканците , ма не бил ден на победа над хитлеро-фашизма а ден на Европа и т.н.
                              Аз не разбирам какво пречи всеки да си празнува както го чувства и що някои анонимник от форума ше ни раздава присъди и оценки каквово да честнаме и какво да мислим ..аи сиктир бе НПОп.
                              След като комуняги като теб, честващи какво ли не по команда, са я осквернили историята с делата си, за другите остава само да я ремонтират...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                                Е.. си майката, не съм очаквал, че с мурзилките слушаме една и съща музика...
                                Ми наздраве бе, копеле!

https://www.youtube.com/watch?v=5fmZCve025Q

Света е шепа пръст, а ние сме просто тор. Раждаме, умираме, торим.

Коментар

Working...
                                X