Първоначално изпратено от Jimmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Светъл пример, товарищи!!!
Бивш атакист поиска убежище в Беларус
http://www.cross.bg/pynchev-ybezhish...#axzz3bFQW3oKl
Проектът Новорусия пропада... обаче...
Putin's dream of reuniting the Russian empire is falling apart
Read more: http://www.businessinsider.com/putin...#ixzz3bFR6SPh4Last edited by kandid; 26.05.2015, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение"Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри..."
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи някак си душата ми се бунтува кат ви гледам как тролите постоянно с лъжи и преиначаване на истината ...... единственото което ме чуди какъв е комплекса ти към Русия...щото тая безсмислена злоба няма разумно обяснение.
Примерно аз не харесвам САЩ но не вися по цял ден в темата за САЩ и да троля с явни лъжи и измислици .... просто не ме интересуват като държава ...
Пример.
"Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри..."
Извисени са родните тролове. Извисени над лайната, от които подобно на торни бръмбари ваят лирични скулптори и сами се валят щастливо в тях.
Тъй, че обслужвайте неуважаеми НПОП. Ние пък ще се правим, че сте тук по лични убеждения (от сутрин до мрак), а не за да обслужвате....
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи някак си душата ми се бунтува кат ви гледам как тролите постоянно с лъжи и преиначаване на истината ...... единственото което ме чуди какъв е комплекса ти към Русия...щото тая безсмислена злоба няма разумно обяснение.
Примерно аз не харесвам САЩ но не вися по цял ден в темата за САЩ и да троля с явни лъжи и измислици .... просто не ме интересуват като държава .../
И как да се въздържи човек да ви тролне, като от Алфа-Кентавър се вижда, какви сте нежни души, тщестлавни и зверски объркани ... Голям зор ви е да разберете, че Жужо е комплексирано плешиво човече, което си опъва гърдите, за да може да се снима по разни понита и с упоени до смърт тигри...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеДобре бе не ви ли писва от преиначаване на истината и да лъжете нагло?
Този компютър както си пише в статията е специализиран за военни цели за да не може да бъде подслушван и да не зависи от чужди части и елементи които могат да са дефицит по време на война :
Да не забравяме, че архитектурата "Елбрус" е предназначена предимно за осигуряване на надеждна и защитена връзка между държавните и военните структури, която не може да се прослушва и проследява чрез методите, описани от Сноудън.
Вижте повече: https://www.kaldata.com/%D0%A5%D0%B0...80-101065.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма как да се възкреси нещо, което е минало през референдум, на който е било отхвърлено... Пак руски фишеци...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеОтговор от марков: "не считам за нужно да отговарям"
Ем, трай си тогава
Примерно аз не харесвам САЩ но не вися по цял ден в темата за САЩ и да троля с явни лъжи и измислици .... просто не ме интересуват като държава ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ пак бързаш.....После ще се криеш.А за такива писания може да не получиш заплата този месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНяма как да се възкреси нещо, което е минало през референдум, на който е било отхвърлено... Пак руски фишеци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНа всичкото отгоре и Шеврон искат да възкресяват Бургас Александрупулис.....Да видим сега как равновеско кандитко сганта и други нпо простейжъни ще плюят проекта.....
Коментар
Коментар