IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бе ние с Македонците сме се оправили дето са генетично едно към едно с нас , че Русия ша гоним........давай да си избираме по достижими цели....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Че къде съм казал че са и Руснаци / в смисъл на етнически произход/ ...... като гледам всички от Балканите , Украйна и част от Русия сме някаква рода ......ма не братя , не и един народ както ги изкарваш.......
      Няма как да бъдеш брат с управляваща върхушка, която нон-стоп краде "историята" на другите и си я приписва за своя.

Такива московски примати ги смазваш! И да се връщат в пещерите, откъдето са излезли.

П.П. Ванга ви е го казала, че където и да копнете ще излизат каменни градове с надписи на български език.

Питай твоите примати от Масква, защо отричат, че са българи? Питай ги? Неблагодарниците от т.нар. Украйна ги виждаме в момента и те яростно отричат, че са такива

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
        Добре, ще ви оставя щом ви е интересно, ще ви върна и мненията, но ако обичате без заядливи обръщение като "облий", "ти си тъп" и т.н.
        Нормално е приятели да се обръщат по нетрадиционен начин помежду си. Ако не си уважахме позициите един друг, то едва ли щяхме да си пишем по цели нощи и да въртим трафик на сайта ви

Горна - Дряново е, колкото Люлин - Банишора като разстояние. Е, нямаме панелки, ама сега и от т'фа ли да се срамуваме?

Коментар

• Че къде съм казал че са и Руснаци / в смисъл на етнически произход/ ...... като гледам всички от Балканите , Украйна и част от Русия сме някаква рода ......ма не братя , не и един народ както ги изкарваш.......

Коментар

• Печалбата на ”Газпром” е намаляла 7 пъти http://newsline.bg/read_more.php?post=12397

Кой ловеше басове с мен миналата година, че печалбите няма да паднат
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Добре, ще ви оставя щом ви е интересно, ще ви върна и мненията, но ако обичате без заядливи обръщения като "облий", "ти си тъп" и т.н.
              Last edited by X_Y; 29.04.2015, 21:10.
              रादोस्त

Коментар

Колега , разбирам желанието им да се оприличат с Българи но честно казано нямаме много общо генетично с тях.

Виж снимки на съвременни Волжки Българи,

http://www.bulgarnation.com/%D0%95%D...%BD%D0%B8.html

ми честно не смятам че имат много общо в генетиката с нас.....там си преобладават монголоидни черти и са мюслета на всичкото отгоре...

Мисълта ми е че може да са ни братовчеди по произход, но не и братя....
                Моркуфф,

колко пъти да ти обясни, че БГ е империя и е управлявала стотици народи.

Сещаш ли се къф двоен аршин ми правиш в момента, понеже в Монголия има над 180 народа/етноси, които НЕ СА рушнаци, а ти дрънкаш, че ние от Дряново не трябва да излизаме?

За т'фа ли говорим?

Ами прочети си, че 500 от най-известните родове в твоята Монголия са Българи!

Както Рюрик рода, така и Годунов - все са българи, които владеят Раша. Русия я изпускаме при Романови, тогава немската жилка влиза и им еВава майката ( през 17 век ).

Сега и тях ли ще избиеш или ще изтриеш, че това е факт! Ако поне малко се замислиш, ще разбереш, че точно тогава Русия тръгва към пропастта, за да не излезе отгоре никога повече.

Когато династията там от хиляди години, спира да бъде българска. Но ти си за немците - разбрах
                Last edited by marandi; 29.04.2015, 21:02.

Коментар

• Колега , разбирам желанието им да се оприличат с Българи но честно казано нямаме много общо генетично с тях.

Виж снимки на съвременни Волжки Българи,

http://www.bulgarnation.com/%D0%95%D...%BD%D0%B8.html

ми честно не смятам че имат много общо в генетиката с нас.....там си преобладават монголоидни черти и са мюслета на всичкото отгоре...

Мисълта ми е че може да са ни братовчеди по произход, но не и братя....

Коментар

• Моркуфф ..,

виждаш, че веднага се появява "гумата", а виждам, че ти е интересно. Смея да твърдя, че пишем по темата и не се заяждаме, както ни изкарват
                    -------------------

Трета руска република иска да се казва България

Бившата съветска република Чувашия е поредната, която иска да се нарече България и да дублира страната ни. Хората от Чувашия претендират за новото наименование със свои доказателства, че са наследници на Волжка България, която съществува до 1552 г., и са наследници на прабългарския хан Котраг. Това обаче не е първият случай, при който братушките искат да си вземат името България. В Кабардино-Балкария, в Руската федерация, се намира най-висока точка на Европа, Русия и планината Кавказ: вр. Елбрус. Трета руска република, която си „поиска“ името ни, е Татрстан, където също претендират за названието Волжка България. И дори предложиха миналата година да се прекръстят. Според законите на ООН и хартата, която сме подписали, нито една от трите републики няма право да копира или дори да имитира името на страната ни.

http://www.19min.bg/news/8/44208.html
                    -----------------------------------------------

П.П. По принцип родната фростотия не ме учудва, че Българи и Модератори заедно хукват да трият като откачени нещо, което е факт.

На преброяването от 2010 г. в Раша имате над 7 милки, които се самоопределят като българи.

Идете и изтрийте да'е .. ( или изтрийте енциклопедия Британика, защото пише, че БГ е империя ).

Фанатиците са смешно нещо - ще изпарят света с едно копче, защото никой не вярва на лъжите.

Ей, там в черничко съм ти болднал къде е фрублема - НИЕ не искаме да има БЪЛГАРИ в хартата на ООН и сме направили запор върху името.

Някой ден ще се срамувате
                    Last edited by marandi; 29.04.2015, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Ша тъ намразя безпричинно......
                      Бе аз я мразя но не помага

Коментар

• Ша тъ намразя безпричинно......

Коментар

• Ако племето идва от Азия, язди коне,живее в юрти, хич не ми мязат на руси славяни или снажни скандинавци.....Монголи, татари, авари, болгари...Все тая....

пп Маранди, ти пък къде си виждал волжски прабългари ?
                          ААаа, беше им изследвал генетичния материал....
                          Специално за тебе, древните ни сънародници си бяха капнали по капка кръв и ги бяха сложили в хладилник на -80 градуса, ....За да си умен и начетен....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            ТВ7 също както и Русия никога няма да фалира.
                            Бе ТВ7 досега не е фалирала, докато хуйлостан неколко пъти за двайспет години.

А скоро и трети път
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Без нерви, бря Моркуфф - без нерви
                              Че къде видя нерви в мен бе черпаче.

Ето снимки на Чуваши дето взели да твърдят че са Българи:

Ми трябва да си сляп да не видиш че голяма част от тях имат монголоидни черти.

Коментар

С хората населяващи пределите на бившата Волжка Бъргария на вид близки до монголци , общото ни е само пра българското ...тоест ни прави братовчеди но не и едни народ......
                                Нямат нищо монголско в чертите си, дряновска промисъл.

Нали по-долЕ съм ти казал, че Волжска България спира Монголското нашестивие на Чингиз хан.

И за благодарност Сталин ги кръсти на татари/монголи.

Как ще се бият монгол с монгол, бре уникално, Саше? Как?

П.П. Ти си виждал волжски българин как изглежда, колкото си виждал и Кремъл.

Няма да се учудя, ако говорят по-правилен български език от дряновските села

Коментар

Working...
                                X