IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
    имат общ работодател...
    Викаш Фидел да е стигнал до тук!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Абе Максчо,вие с Форката да не сте брадчеди!!!
      имат общ работодател...
      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Според проучване на Общоруския център за изучаване на общественото мнение (ВЦИОМ) направено на 25 и 26 април 2015г.в Русия, на въпрос "Как смятате, сега подходящо време или неподходящо време е да се вземат кредити" само 6 % от запитаните в Русия отговарят, че е по-скоро подходящо време за вземане на кредит, 84 % от запитаните отговарят, че е по-скоро неподходящо, а 10 % се затрудняват да отговорят.
        Според същото проучване, на въпрос "Как смятате, сега подходящо време или неподходящо време е да направите големи покупки" само 14 % от запитаните в Русия отговарят, че е по-скоро подходящо време да направят големи покупки, 72 % отговарят че е по-скоро неподходящо време да направят големи покупки, а 14 % се затрудняват да отговорят на въпроса.
        http://wciom.ru/index.php?id=236&uid=115245
        През април 2015г. в Русия производството на битови перални машини е намаляло спрямо април 2014г. с 19,9 %.
        През първите 4 месеца на 2015г. в Русия производството на битови перални машини е намаляло спрямо първите 4 месеца на 2014г. с 10,1 %.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Повечето от НПО-сволоч са ми в игнора и ги чета случайно, когато някой ги цитира. В началото на украинската криза беше много популярна НПО-технологията създаване на фейк и след това отричането му, осмиването му, с което се цапаше информационното пространство. Нищо ново, технология

Искам да припомня, че руския народ е най образования народ според ООН. Както и за уникалната тъпотия на хамериканския абитурент, да не забравяме че НАЙ-големия актив на пазарната икономика е Глупакът
          Викаш да не се изненадваме на това дето правят по медиите руската НПО сволоч в България. Или това си е руското правителство

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Повечето от НПО-сволоч са ми в игнора и ги чета случайно, когато някой ги цитира. В началото на украинската криза беше много популярна НПО-технологията създаване на фейк и след това отричането му, осмиването му, с което се цапаше информационното пространство. Нищо ново, технология

Искам да припомня, че руския народ е най образования народ според ООН. Както и за уникалната тъпотия на хамериканския абитурент, да не забравяме че НАЙ-големия актив на пазарната икономика е Глупакът
            Абе Максчо,вие с Форката да не сте брадчеди!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Смятай коя част от населението им е таргета. Какъв човек трябва да е някой че да приема тези глупости. Силно ме съмнява тези простотии да минават и в самата Росия - няма начин дори и там да има мнозинство което да е толкова просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ми той просто е взел за истина, т.е. направил се е че е повярвал на поредната изцепка/гаф на Тиквоний че войските са вече на границата.
                Аз поне го чух като го казваше....умника
                Щото то няма нужда да си МП или МВнР дори и на чужда държава да знаеш и без разузнаване че такова нещо като войска по тия земи отдавна вече няма....
                А онова реформаторското ....о , де едва не провали и туристическия сезон - колко други чужди посланици е посмял де извика да протестира.....не е да няма бол основания.
                +111
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Сега разбра ли....
                  Македония е самостоятелна държава и ние признаваме нейната самостоятелност , националност и религия.... а Лавров е мръстник ,защото ни казва че това са български територии и българско население.....
                  Пълни предатели..
                  Гъбичката и червената сгатн са най отпред....
                  Бе разбрах , веднъж някоя велика сила да ни признае правото да претендираме за част от Макединия и наште нихилисти ша се скъсат да отричат ....
                  Брех мама му стара толкова ли е лошо държавата ни да си има национални интереси , един от които е присъединяване на исконно наши територии....
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Смятай коя част от населението им е таргета. Какъв човек трябва да е някой че да приема тези глупости. Силно ме съмнява тези простотии да минават и в самата Росия - няма начин дори и там да има мнозинство което да е толкова просто.
                    Прости хора има навсякъде. Но в големите държави те са мнозинство по простата причина, че няма как да управляваш такава държава без да държиш масите в простотия. В това отношение Русия, САЩ, Китай, Индия са си лика-прилика. Прости хора, които вярват каквото им кажат медиите. Най-вече вярват колко са велики и как останалата част от света трябва да им лиже подметките. Виж, дъртата блудница Европа е друга бира ...
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение

така е проблема се премахва от корена нема кво да се занимаваме повече ....
                      Ако ще се реже от корен, трябва да се върнат в пещерите. То половината от рашите не са ги и напускали, та няма да е голяма промяна
                      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Ми той просто е взел за истина, т.е. направил се е че е повярвал на поредната изцепка/гаф на Тиквоний че войските са вече на границата.
                        Аз поне го чух като го казваше....умника
                        Щото то няма нужда да си МП или МВнР дори и на чужда държава да знаеш и без разузнаване че такова нещо като войска по тия земи отдавна вече няма....
                        А онова реформаторското ....о , де едва не провали и туристическия сезон - колко други чужди посланици е посмял де извика да протестира.....не е да няма бол основания.
                        Принципно на Кандидко с вижданията по много въпроси не мога да се съглася, щото не гледа от правилната позиция, но в случая руснаците този път се изхвърлиха в изказванията си както от страна на официални лица, така и в тяхната преса. ББ наистина не мисли като говори и сгафи здраво, но реакцията на МВнР, че нямаме териториални претенции беше задължителна, а дърпането на уши на посланика също-тоже. Темата за Македония е много болезнена за много българи, а ситуацията там е достатъчно сложна и без непремерени изказвания. Ако руското поведение може да се възприеме като част от тяхната геополитическа игра, за нас въпроса е повече от сериозен.
                        Обаче съм съгласен и с мнението, че МВнР трябва да ползва един аршин за всички посланици.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Тези са болни отвсякъде. Днешната "новина" за мироточещата икона на Путин уби всичко детско в мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Ако бях още по-голям простак щях да пиша и какво точно искат да източат от него

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Тези са болни отвсякъде. Днешната "новина" за мироточещата икона на Путин уби всичко детско в мен...
                              Ако бях още по-голям простак щях да пиша и какво точно искат да източат от него

Коментар

Ти остави че глупости говори, ми и цялата му доктрина е основана на глупости. Както съм казвал аз съм атеист, но реших да я видя тази проповед от планината - ми тя няма нищо общо с тези неща дето ги говори.

Коментар

Working...
                                X