Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБе и на мен ми мина през акъла нещо подобно.
За съжаление в Българие е нормално да земеш дилома от селско училище за магистър, да разбираш от руско оръжие повече от колкото от икономика.
... И за капак да не си ходил войник
В тази връзка да попитам, колко патрона си изстрелял досега от каквото и да било аружие?
Факи, вече ти написах веднъж, но ме затри Амстердама. Та, не се интересувам от застаряващи лелички, които си правят по няколко ника, изливащи злоба и завист.
Троли си глупости и си представяй, че си в САЩ.Last edited by Flanker; 11.05.2015, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе, естествено. От селското училище.
За съжаление в Българие е нормално да земеш дилома от селско училище за магистър, да разбираш от руско оръжие повече от колкото от икономика.
... И за капак да не си ходил войник
В тази връзка да попитам, колко патрона си изстрелял досега от каквото и да било аружие?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво питам какво отговаряш- или така ти изнася. При горби и елцин имаше хамарикоси в екипите им които се занимаваха с макроикономиката. Тези хора бяха от чикагски университе и от там е името чикагска школа- ето за това питах , но изглежда не ти беше удобно да си признаеш. Както и да е
Може да кажеш че горби и елцин не са били длъжни да слушат пишман икономисти и решенията са били техни. Така ще се съглася, но не да ми опяваш 3 фалита, 3 фалита
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеАми те се усетиха и полека лека ги разкарват задълженията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДа си чул за смяна на интериора....
То бяха турски лири , испански дублони , то бяха френски луидори , бяха англииски паунди ,то бяха швейцарски франкове ,то бяха райхмарки.... то бяха преводни рубли....а сега зелени тапети ....
Русия фалира постоянно. То е трудно да се намери и 20 годишен период без фалит на Русия по един или друг начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеСАЩ пък точно няма начин да фалират. Държава чиито дългове са изцяло в нейна валута не може да фалира. Ти да си чул САЩ да имат дълг в рубли, ама Русия и държавните и фирми имат бая задължения в долари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениедържавни фирми в чикагската школа няма. Печатане на пари за финансиране на дефицита няма, едновременна девалвация и фалит също няма. Това си е руска школа - смес от корумпирана държава и анархокапитализъм.
Може да кажеш че горби и елцин не са били длъжни да слушат пишман икономисти и решенията са били техни. Така ще се съглася, но не да ми опяваш 3 фалита, 3 фалита
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТо и мъдете на коча се клатят ама не подат.Фалита е сигурен ма не на Русия а на САЩ.Ти няма да фалираш щото мизерник с 300 лева от писане във форум не може да фалира
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКо да става, върви към фалит. Те фалитите не стават ей така от днес за утре, години си трябват. А на Русия фалита е сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТапети, тапети ама зелени тапети. и вървят още тапети печатани от почти 100 годиниИ не са метаморфозирали през десет години в тоалетна хартия.
То бяха турски лири , испански дублони , то бяха френски луидори , бяха англииски паунди ,то бяха швейцарски франкове ,то бяха райхмарки.... то бяха преводни рубли....а сега зелени тапети ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеОт свищовската Академия предполагам?
Не, естествено. От селското училище.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБи ли казал благодарение на коя школа фалираха- нещо чувам за чикагска школа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо за столетия ще фалира десетки пъти. Ей го само за последните 25 години фалира два пъти.За следващите 25 трябва да фалира още 3 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНе ве, как шъ знам?
Язе съм прозД магистър, те за тфа тебе питам.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар