IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    МВФ, с догмите на Фашингтонския консенсус имаш впредвид

С две думи, МВФ е кредитор от последна инстанция на държави, които ще бъдат разкоствани. Многократно съм писал
    по добре така да си фалирват некоя банка и обир на депозитите отколкото да ти прявят война да ти продават оръжия и да има трепане.аз предпочитам първото в България.е то сега стана с ктб и всичко си е ок

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Равен,тоя ще ме скъса от смях,вервай ми!!!
      Изобщо не знам защо му отговарям.
      Last edited by Andi11; 11.05.2015, 20:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Хайде умнико коментирай това
        http://www.investor.bg/sasht/337/a/c...ravila-194485/

И още колко изгърмяха покрай тези разследвания, то не беше манипулация на злато, на либор еурибор, а кризата от 2008 там пък въобще ми е беден речника за коментар- до последно кредитни рейтинги в небесата- и на следващия ден фалит

Нали си чел до чикаго и назад- има един сърбин той какво казва- овде парица е царица.
        Който плаща той поръчва музиката- и другия път да мислиш какво пишеш че заприлича на маранди с неговата империя
        Равен,тоя ще ме скъса от смях,вервай ми!!!

Коментар

И още колко изгърмяха покрай тези разследвания, то не беше манипулация на злато, на либор еурибор, а кризата от 2008 там пък въобще ми е беден речника за коментар- до последно кредитни рейтинги в небесата- и на следващия ден фалит

Нали си чел до чикаго и назад- има един сърбин той какво казва- овде парица е царица.
          Който плаща той поръчва музиката- и другия път да мислиш какво пишеш че заприлича на маранди с неговата империя
          Ти правиш ли разлика между фирми нарушаващи закона - и след това съдени и често осъждани за това и фирми които изобщо не работят в пазарна среда - както са руските държавни фирми и тези на приятелчетата на Путин. Руските фирми дори не нарушават закона, защото законът е направен да изпълнява желанията на Путин.

Или това е твърде сложна концепция за човек живеещ на социални помощи точно в запада който плюе.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Сименс е частна фирма.
            и не се кефил на президента или на министър председателя.

Коментар

Големия Черен Татко седи на хълма и казва, кое е подкуп, кое е демократично, кое е правилно и туй-то...
              Така е GW беше ОК като партньор във войната срещу тероризма, жалко само, че още не бяхте измислили колорадските ленти през 2005-та, да го закичите с една такава (той се радваше на шарено)...

Обаче Обама е лош!

Last edited by kandid; 11.05.2015, 19:08.

Коментар

По-добре! Пиндосляците с каквото и да се захванат резултата е Либия
                Ей го, днес казах, че ще напомням на всеки трол как ВВП и GW празнуваха заедно 60-годишнината от День Победъй на Красния площад и заедно водеха война срещу тероризма...

Напомням ти!

Коментар

Честно ти казвам - имах по добро мнение за теб
                  Обясни ми къде гореизброеното го има и действа- свободен пазар, конкуренция, невидима ръка- нищо от тези неща го няма и в западния свят
                  относно защитата и не съм наясно, но равенството също го няма- само да ти припомня историята на сименс и подкупите и трябва да млъкнеш веднага
                  Големия Черен Татко седи на хълма и казва, кое е подкуп, кое е демократично, кое е правилно и туй-то...

Коментар

Сименс е частна фирма.

В твоя свят основан на търсене на конспирации може всичко това да не съществува. В нормалния свят в който живеят нормалните хора на запад, никой държавен глава не вкарва собственик на фирма в затвора защото е говорил срещу него и след това да му вземе фирмата.

Никъде на запад централните банки не наливат пари само в държавни банки. Никъде на запад банки не опрощават дългове на частни фирми - без реален фалит, защото Президента искал това. Също както и не преследват никоя фирма защото собственика и не се кефил на президента или на министър председателя.
                    Ама разбира се- сименс е фирма със смесено участие- държавата също има участие
                    И какво стана с генерал петреус, леко компроматче със секс придружено и чао. Не се залъгвай . Е не е в затвора защото е генерал. А относно преследването на фирмите- имаше/и още го има един френски актъор- депардио, пусни търсачката има по едно и също време 6/шест/ разследвания срещу негови фирми
                    И както казах по горе не се залъгвай- или поне не лъжи другите хора, в този форум малко трудно хващаме вяра на НПО

Коментар

Никой не говори че са управлявали- били са съветници, но какви съвети са давали само тогава, руснаците още не могат да се оправят, и затова сега искат ЦБ да си е тяхна , а не на филанкишията
                      МВФ, с догмите на Фашингтонския консенсус имаш впредвид

С две думи, МВФ е кредитор от последна инстанция на държави, които ще бъдат разкоствани. Многократно съм писал

Коментар

Не съм чул американци да са управлявали руската икономика. Това само руснаци са си го причинявали.
                        По-добре! Пиндосляците с каквото и да се захванат резултата е Либия

Коментар

Обясни ми къде гореизброеното го има и действа- свободен пазар, конкуренция, невидима ръка- нищо от тези неща го няма и в западния свят
                          относно защитата и не съм наясно, но равенството също го няма- само да ти припомня историята на сименс и подкупите и трябва да млъкнеш веднага
                          Сименс е частна фирма.

В твоя свят основан на търсене на конспирации може всичко това да не съществува. В нормалния свят в който живеят нормалните хора на запад, никой държавен глава не вкарва собственик на фирма в затвора защото е говорил срещу него и след това да му вземе фирмата.

Никъде на запад централните банки не наливат пари само в държавни банки. Никъде на запад банки не опрощават дългове на частни фирми - без реален фалит, защото Президента искал това. Също както и не преследват никоя фирма защото собственика и не се кефил на президента или на министър председателя.

Коментар

Управлението на руската икономика със сигурност няма нищо общо с никоя нормална икономическа теория. Все едно дали чикагска школа или нещо друго. Този анархокапитализъм който властваше в Русия, и след това при Путин мина в монополен държавен капитализъм не само че не е направен по западен модел а директно противоречи на принципите на икономиката като наука.

Свободен пазар - абсурд
                            Правила стимулиращи конкуренцията - абсурд
                            Правилата над личностите - нищо общо
                            Защита на личната собственост - никаква
                            Държавните дружества равен участник на пазара заедно с частните дружества - нищо подобно

В Русия има олигархия, клептокрация и много много прости руснаци, които не схващат как ги крадят.

Коментар

Никой не говори че са управлявали- били са съветници, но какви съвети са давали само тогава, руснаците още не могат да се оправят, и затова сега искат ЦБ да си е тяхна , а не на филанкишията
                              Управлението на руската икономика със сигурност няма нищо общо с никоя нормална икономическа теория. Все едно дали чикагска школа или нещо друго. Този анархокапитализъм който властваше в Русия, и след това при Путин мина в монополен държавен капитализъм не само че не е направен по западен модел а директно противоречи на принципите на икономиката като наука.

Свободен пазар - абсурд
                              Правила стимулиращи конкуренцията - абсурд
                              Правилата над личностите - нищо общо
                              Защита на личната собственост - никаква
                              Държавните дружества равен участник на пазара заедно с частните дружества - нищо подобно

В Русия има олигархия, клептокрация и много много прости руснаци, които не схващат как ги крадят.

Коментар

Не съм чул американци да са управлявали руската икономика. Това само руснаци са си го причинявали.

Коментар

Working...
                                X