IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Пиндо правителството дължи 11 трлн на 12-те еврейски банки собственици на ФЕД... Дали еврейските семейства ще опростят борчовете ей така на безмозъчния военен ботуш Пиндостан... равновесие го е ударил ептем през просото
    Собствениците на ФЕД са всъщност американски банки. Същите тези американски банки дето американските правителство ги бие на лягане и на ставане.

И не - няма смисъл да го опрощават този дълг. Той е на 0 лихва.

Коментар

• Aйде и свищовския магистър се обади
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Ти не си игнор, щото си скачал на Майданя на Иван Костов. Проз си, ама си пич... Повечето форумни дебили са ми на игнор, поради липса на гигиена и вродена тъпота ...

Гъсти гори тилилейски на другарката Меркел
        http://natagri.livejournal.com/367984.html
        А бе че си по-проз,това се знае!!!Ама що се опитваш да учиш и другите!!!Е тва нахалство не моа го разбра!!!Е,мерси за пича ,де!!!
        А иначе,сам ли си говориш,като повечето са ти в игнора!!!
        Last edited by kefala; 11.05.2015, 20:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          E забавни са отвреме-навреме.
          Ми то единия руски трол, другия живее на социални в държава която плюе, третия не е ходил войник ама разбира от руско оръжие, следващия е магистър ама дипломата му от свищовската Академия... (има и комбинации от тия)
          После що България е зле, ми зле е, щот такива се толерират, зат'ва.
          То пък кат погледнеш редовия НПО трол плюеш по Путя първото нещо което виждаш е един миеш чинии в Сащ и за икономия делящ квартира с голям черен негър. Естествено и диплома няма , но тя и не му трябва ...кариера е направил в чужбина 1 поверили са му отговорна длъжност освен миенето на чинии да изхвърля и боклука на ресторанта след клиентите и да мие тоалетните....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Ти ще престанеш ли да пишеш глупости най после.Какво като дългът им е в собствена валута?Чака ги хиперинфлация иначе няма връщане на тия пари.После пенсии по 50 евро и 20 рубли
            Пиндо правителството дължи 11 трлн на 12-те еврейски банки собственици на ФЕД... Дали еврейските семейства ще опростят борчовете ей така на безмозъчния военен ботуш Пиндостан... равновесие го е ударил ептем през просото

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              А бе,аз като ви разправям ,че излизането от тъмните гори тилилейски е трудно,Макс-чо не ми верва!!!
              Абе тази да не би да е като учителката от 20/20 дето викаше вижте мъ как съм облякъна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                А бе,аз като ви разправям ,че излизането от тъмните гори тилилейски е трудно,Макс-чо не ми верва!!!
                Ти не си игнор, щото си скачал на Майданя на Иван Костов. Проз си, ама си пич... Повечето форумни дебили са ми на игнор, поради липса на гигиена и вродена тъпота ...

Гъсти гори тилилейски на другарката Меркел
                http://natagri.livejournal.com/367984.html

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Ти ще престанеш ли да пишеш глупости най после.Какво като дългът им е в собствена валута?Чака ги хиперинфлация иначе няма връщане на тия пари.После пенсии по 50 евро и 20 рубли
                  И как точно ще се получи хиперинфлация. Имат към 80% от БВП дълг - плащат го да кажем за 10 години, това прави печатане по 8% от БВП за плащане на дълг. Че то такъв ръст на паричната маса е точно никакъв. В България преди кризата растеше с по 20-30% пък пак нямаше хиперинфлация.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    САЩ пък точно няма начин да фалират. Държава чиито дългове са изцяло в нейна валута не може да фалира. Ти да си чул САЩ да имат дълг в рубли, ама Русия и държавните и фирми имат бая задължения в долари.

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
                      Здравей Малчуган Кандид, или не си?
                      Кога завърши висше образование и колко ти струваше?
                      Дане би да е по Татово време? Обра плодовете и сега плюеш. Така ли е?
                      Всички които взехме висшето по времето на Тато трябва да си мълчим за миналите времена.
                      Може би щеше да получиш по-добро по времето на новата демокрация, а????
                      Казвал съм го и го казвам - ти не трябва да се обаждаш срещу едното време.
                      Аз ,може ли!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Винаги съм уважавал феновете на Путин за тяхната дълбочина на мисълта! Дамата е една от най-големите фенки на руския президент и депутатка в най-великия парламент в света.

Бръсненето на гениталиите нарушава нравствения код!

На тая сигурно прилепи и живеят в гениталните околности

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Изобщо не знам защо му отговарям.
                          E забавни са отвреме-навреме.
                          Ми то единия руски трол, другия живее на социални в държава която плюе, третия не е ходил войник ама разбира от руско оръжие, следващия е магистър ама дипломата му от свищовската Академия... (има и комбинации от тия)
                          После що България е зле, ми зле е, щот такива се толерират, зат'ва.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Така е GW беше ОК като партньор във войната срещу тероризма, жалко само, че още не бяхте измислили колорадските ленти през 2005-та, да го закичите с една такава (той се радваше на шарено)...

Обаче Обама е лош!

Здравей Малчуган Кандид, или не си?
                            Кога завърши висше образование и колко ти струваше?
                            Дане би да е по Татово време? Обра плодовете и сега плюеш. Така ли е?
                            Всички които взехме висшето по времето на Тато трябва да си мълчим за миналите времена.
                            Може би щеше да получиш по-добро по времето на новата демокрация, а????
                            Казвал съм го и го казвам - ти не трябва да се обаждаш срещу едното време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Винаги съм уважавал феновете на Путин за тяхната дълбочина на мисълта! Дамата е една от най-големите фенки на руския президент и депутатка в най-великия парламент в света.

Коментар

• Винаги съм уважавал феновете на Путин за тяхната дълбочина на мисълта! Дамата е една от най-големите фенки на руския президент и депутатка в най-великия парламент в света.

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X