Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзобщо не знам защо му отговарям.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ съвременния свят да се оплакваш че някои ти пречи да живееш нормално или да се самойзявяваш си е чисто самоуправдаване за личните ти неуспехи.
п.п.
Ето виж го бай ти факи.....стигнал до бронкс, има работа в тоалетната и черен мъж и пак е недоволен , щот си мисли че комунистите са му виновни....
Но има един карцином в Русия чиито метастази стигат и до България рпез БСП, ДПС и разни други продажни престъпници незнайно защо наречени политици, които прецакват хората които се движат по правилата. По чисто човешките правила, не лъжи, не кради и така нататък.
Тъй като коренът на злото стои навън, очевидно няма как да се премахне. Но неговите метастази в България колкото по-скоро бъдат унищожени толкова по-добре.
Разбирам че това е болезнена тема за всякакви некадърници чиито единствен шанс за успех е ако правилата не важат за тях - или поне не всички правила. Ама да ти кажа нямам никакво съчувствие към хора, които ми вредят на моя начин на живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАре бе.......скоро не беше блясвал с глупостите си , ма тая вечер си решил да се отсрамиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениезнаех че си ти, ама що лъжеш? От ония 2000 еврарки дето ги зе даде 1500 на местната бсп дружина...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеМи не познаваш , последем ме приеха в комсомола и после ме изключиха......напарво мога да се правя на репресиран.
п.п.
Много поздрави на мъжо ти от далечна българия......
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИмам проблем с хората които ми пречат на мен да живея нормално. Чист егоизъм го наречи. И поради незнайни причини тези хора са все в БСП, ДПС и в ГЕРБ в предишното правителство. Сега не чак толкова.
п.п.
Ето виж го бай ти факи.....стигнал до бронкс, има работа в тоалетната и черен мъж и пак е недоволен , щот си мисли че комунистите са му виновни....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Познавам една такава дряновска пръчка....
п.п.
Много поздрави на мъжо ти от далечна българия......Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеа те са по страшни ......направо на геопилитика налитат.
е по кои бил член на БКП, кои партиен секретар, кои от тях учил в Русия......убави биографии
Но какво да кажем за ония петнайсгодишните по онуй време дето първи са ги приели в комсомола, а около 2002/3 са "напуснали" любимата Партия, но не щото не я обичат повече, а за да перат червени пари... Е - не много, по малко, щото нямат достатъчно акъл..
ПП
Познавам една такава дряновска пръчка....Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеа те са по страшни ......направо на геопилитика налитат.
е по кои бил член на БКП, кои партиен секретар, кои от тях учил в Русия......убави биографии
Не знам дали разбираш ама мен, както и повечето разумно мислещи хора не ни интересува особено какво е правил някой със собствения си живот, за кой е женен, какви му били родителите, какви политически пристрастия бил имал. До като всичко е в рамките на нормалното не виждам никакъв проблем.
Имам проблем с хората които ми пречат на мен да живея нормално. Чист егоизъм го наречи. И поради незнайни причини тези хора са все в БСП, ДПС и в ГЕРБ в предишното правителство. Сега не чак толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениекръжок
https://www.youtube.com/watch?v=LtgwKbVh5Kg
Коментар
-
Защитник на комунизЪма и радетел за пазарна икономика, разбираш ли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКоито не говорят за икономика защото разбират, че не я разбират.
Чак пък тъмно комунистическо минало. Те са били под 30 годишни 89 кво толкова тъмно може да са направили.
е по кои бил член на БКП, кои партиен секретар, кои от тях учил в Русия......убави биографииНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ ся нама да ви купират кръжака дет сте си направили с иво инжев и политолога минчев......всичките яростни комунисти ма с тъмно комунистическо минало
Чак пък тъмно комунистическо минало. Те са били под 30 годишни 89 кво толкова тъмно може да са направили.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ виж дряновския академикНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар