IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    В съвременния свят да се оплакваш че някои ти пречи да живееш нормално или да се самойзявяваш си е чисто самоуправдаване за личните ти неуспехи.

п.п.
    Ето виж го бай ти факи.....стигнал до бронкс, има работа в тоалетната и черен мъж и пак е недоволен , щот си мисли че комунистите са му виновни....
    Човек дето плаща 20 лева за ток и парно как да живее нормално?

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Изобщо не знам защо му отговарям.
      Ами то не можеш да отговориш, как да стане това

Коментар

В съвременния свят да се оплакваш че някои ти пречи да живееш нормално или да се самойзявяваш си е чисто самоуправдаване за личните ти неуспехи.

п.п.
        Ето виж го бай ти факи.....стигнал до бронкс, има работа в тоалетната и черен мъж и пак е недоволен , щот си мисли че комунистите са му виновни....
        Аз се движа по правилата. Тези които важат по принцип и в България. Правя го защото смятам че така трябва.

Но има един карцином в Русия чиито метастази стигат и до България рпез БСП, ДПС и разни други продажни престъпници незнайно защо наречени политици, които прецакват хората които се движат по правилата. По чисто човешките правила, не лъжи, не кради и така нататък.

Тъй като коренът на злото стои навън, очевидно няма как да се премахне. Но неговите метастази в България колкото по-скоро бъдат унищожени толкова по-добре.

Разбирам че това е болезнена тема за всякакви некадърници чиито единствен шанс за успех е ако правилата не важат за тях - или поне не всички правила. Ама да ти кажа нямам никакво съчувствие към хора, които ми вредят на моя начин на живот.

Коментар

Аре бе.......скоро не беше блясвал с глупостите си , ма тая вечер си решил да се отсрамиш.
          Ба не е.Постоянно ръси глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            знаех че си ти, ама що лъжеш? От ония 2000 еврарки дето ги зе даде 1500 на местната бсп дружина...
            еи пак завист черна те гризе ........пък ти лъскаш ли лъскаш тоалетни за надник 5 долара на ден
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ми не познаваш , последем ме приеха в комсомола и после ме изключиха......напарво мога да се правя на репресиран.

п.п.

Много поздрави на мъжо ти от далечна българия......
              знаех че си ти, ама що лъжеш? От ония 2000 еврарки дето ги зе даде 1500 на местната бсп дружина...
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Имам проблем с хората които ми пречат на мен да живея нормално. Чист егоизъм го наречи. И поради незнайни причини тези хора са все в БСП, ДПС и в ГЕРБ в предишното правителство. Сега не чак толкова.

п.п.

Коментар

Познавам една такава дряновска пръчка....
                  Ми не познаваш , последем ме приеха в комсомола и после ме изключиха......напарво мога да се правя на репресиран.

п.п.

Много поздрави на мъжо ти от далечна българия......

Коментар

а те са по страшни ......направо на геопилитика налитат.

е по кои бил член на БКП, кои партиен секретар, кои от тях учил в Русия......убави биографии
                    Ми те не са имали избор ония години.
                    Но какво да кажем за ония петнайсгодишните по онуй време дето първи са ги приели в комсомола, а около 2002/3 са "напуснали" любимата Партия, но не щото не я обичат повече, а за да перат червени пари... Е - не много, по малко, щото нямат достатъчно акъл..

ПП
                    Познавам една такава дряновска пръчка....
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

е по кои бил член на БКП, кои партиен секретар, кои от тях учил в Русия......убави биографии
                      Че то геополитиката е бла, бла и гледане в тавана. Всеки може да приказва за геополитика. Дали ще познае нещо е друг въпрос.

Не знам дали разбираш ама мен, както и повечето разумно мислещи хора не ни интересува особено какво е правил някой със собствения си живот, за кой е женен, какви му били родителите, какви политически пристрастия бил имал. До като всичко е в рамките на нормалното не виждам никакъв проблем.

Имам проблем с хората които ми пречат на мен да живея нормално. Чист егоизъм го наречи. И поради незнайни причини тези хора са все в БСП, ДПС и в ГЕРБ в предишното правителство. Сега не чак толкова.

Коментар

кръжок
                        Достоевский бессмертен! Мастер и Маргарита М Булгаков
                        https://www.youtube.com/watch?v=LtgwKbVh5Kg

Коментар

Защитник на комунизЪма и радетел за пазарна икономика, разбираш ли...

Коментар

Които не говорят за икономика защото разбират, че не я разбират.

Чак пък тъмно комунистическо минало. Те са били под 30 годишни 89 кво толкова тъмно може да са направили.

Коментар

Е ся нама да ви купират кръжака дет сте си направили с иво инжев и политолога минчев......всичките яростни комунисти ма с тъмно комунистическо минало
                              Които не говорят за икономика защото разбират, че не я разбират.

Чак пък тъмно комунистическо минало. Те са били под 30 годишни 89 кво толкова тъмно може да са направили.

Коментар

Е виж дряновския академик
                                Е мерси, мерси.......поне нещо си научил в америка докато миеш тоалетните...че авторитети кат мен трябва да се уважават

Коментар

Working...
                                X