IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    не е лъжа.
    Всеки има гледна точка и я защитава ...
    ...
    За "на трезво" не става ли партньора/ката ? ...
    (майтап де...)
    ...
    Успех на полово-алкохолния фронт !!!
    става, после ще пия.. не знаех, че има регламент за изброяване на удоволствията..

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
      Така можем до утре, но имам да пия бири и да чукам.

Всеки има право да е слепец и да вижда колкото иска и каквото иска.
      не е лъжа.
      Всеки има гледна точка и я защитава ...
      ...
      За "на трезво" не става ли партньора/ката ? ...
      (майтап де...)
      ...
      Успех на полово-алкохолния фронт !!!
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Путин работи за Русия и е патриот !!!
        Дали има общи интереси с руския народ се вижда...
        Резултатите го говорят.

Когато е заложена сигурността на родината ти, може всичко ...
        Когато врага е нагъл и е на границата - пред портата, едния (брадатата певица) докато тича да отвори си събува гащите, а другия (пияницата) облича бялата риза и вади меча ...
        Така можем до утре, но имам да пия бири и да чукам.

Всеки има право да е слепец и да вижда колкото иска и каквото иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Не ми говори за техниката бе! Аз 20 години в армията с техника съм се занимавал. И най-старата която имахме в НЗ беше "Прага V3-S" производство 1959г, ама на по 1200-2000 км пробег. Най-старите камиони руски бяха ЗиЛ-157 от 1960г и ЗиЛ-151 от 1958г. И те бяха в НЗ. В експлоатация масово бяха ЗиЛ-131 от 1976-78-80г. И по-нови естествено.
          Пълна ТЪПНЯ е да се говори че средната възраст на техниката ни 1989г е била 25-30 години. Това бе максималната възраст на техниката, не средната. Средната е била около 15 години, максимум 20. Което си е една нова и модерна техника.

А СЕГА на каква средна възраст е?????
          Сега вече е на средно 30 години.
          Щото танковете са същите, от преди 30 години. Нов не сме получили НИТО ЕДИН. За самолетите... плачевна работа. Гледам че се хвалят, че със собствени сили ремонтирали няколко МиГ-21!!! Браво на момчетата, наистина браво. Това е технически подвиг. Ама къде са модерните самолети? Щото МиГ-21 е от Виетнамската война.
          Ти да не си служил в математически войски на длъжност двойкаджия??
          89 минус 40 /както аз твърдя/ е равно на точно

"Прага V3-S" производство 1959
          и
          ЗиЛ-151 от 1958г

Сега остана да кажеш, най-новата станция в НЗ на колко години беше през 89та?

Аз отговора го зная. Не се хаби. С нея, средната възраст става 25-30 години.

Армията ни не беше модерна в никакъв случай, не ми подскачай насреща.

Коментар

.... Путин и руския народ нямат общи интереси. Резултатите го говорят.
            Путин работи за Русия и е патриот !!!
            Дали има общи интереси с руския народ се вижда...
            Резултатите го говорят.
            Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Не можеш, дъ създаваш бухерни зони, на гърба на съседните държави, чрез увеличаване на гробищните им паркове. Ти чуваш ли се, какво говориш?

Това е най-противното нещо, правено през 21ви век.
            Когато е заложена сигурността на родината ти, може всичко ...
            Когато врага е нагъл и е на границата - пред портата, едния (брадатата певица) докато тича да отвори си събува гащите, а другия (пияницата) облича бялата риза и вади меча ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ти можеш ли да четеш, кашик вмирисан?
              Средна възраст говори ли ти нещо.. Средна възраст.
              Кво ми изброяваш тъпотии.
              Най-старата техника, беше на 40 години. Най-новата, на 10.
              Да, не съм бил твоя тип военен, да нося папката на ЗКПЧто.
              Не ми говори за техниката бе! Аз 20 години в армията с техника съм се занимавал. И най-старата която имахме в НЗ беше "Прага V3-S" производство 1959г, ама на по 1200-2000 км пробег. Най-старите камиони руски бяха ЗиЛ-157 от 1960г и ЗиЛ-151 от 1958г. И те бяха в НЗ. В експлоатация масово бяха ЗиЛ-131 от 1976-78-80г. И по-нови естествено.
              Пълна ТЪПНЯ е да се говори че средната възраст на техниката ни 1989г е била 25-30 години. Това бе максималната възраст на техниката, не средната. Средната е била около 15 години, максимум 20. Което си е една нова и модерна техника.

А СЕГА на каква средна възраст е?????
              Сега вече е на средно 30 години.
              Щото танковете са същите, от преди 30 години. Нов не сме получили НИТО ЕДИН. За самолетите... плачевна работа. Гледам че се хвалят, че със собствени сили ремонтирали няколко МиГ-21!!! Браво на момчетата, наистина браво. Това е технически подвиг. Ама къде са модерните самолети? Щото МиГ-21 е от Виетнамската война.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Пак ти съобщавам, че Украйна бе използвана, за създаване на буферна зона на Русия, по тертипа на други буферни зони. Резултата е налице. Гротескните ЛНР и ДНР. Причината са неоснователните страхове на Путин. Никой не е тръгнал, да го напада, завоюва и така тнататък. За тая параноя загина сума ти народ.
                Какво ти да го нападат - Западът положи всички усилия да се държи с Путлер като с нормален световен лидер въпреки непрекъснато влошаващия се политически климат в страната. Всякакви механизми за сътрудничество, покана за малките Г- формати, празнични посещения и т.н. - това ли е агресия?

Обаче параноята е душевна болест - Путлер усети, че губи властта в Рассия и реши, че Западът го клати. Оттогава във всеки свой провал и глупост вижда чужда конспирация. Съответно се държи все по-глупаво и самотразрушително, оттам и чувството му за засилваща се конспирация. Кога ще свърши тази пропадаща спирала още не се знае, но няма да завърши добре - това е сигурно.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                  Народ, който не храни собствена армия, храни чужда.

Българска народна поговорка.
                  За да отблъснеш нещо от сорта на Руска армия, колко армия трябва да храниш?
                  Ако отговориш и от къде ще я вземеш в България и китайските генерали ще ти завидят.

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение

Опитай пак.

Коментар

Наполовина си прав. За буферната зона.
                      Ама иначе страховете на Путин не са гротескни, нито са само на Путин. Това са страховете на целия руски народ. Русия има пълно право да изиска и да създаде буферна зона. Агресивния блок НАТО, който и в годините след падането на комунизма водеше завоевателни войни по света, включително в Европа, няма място на самата руска граница. И Русия с пълно право няма да допусне Украйна да стане член на НАТО, включително като постоянно я дестабилизира.
                      НАТО е съвсем реална заплаха за Русия, няма как тя да се съгласи войски на САЩ да се разположат на 200-300 километра от Москва. Това тя е длъжна да го предотврати дори с цената на превантивна война с Украйна. Ако трябва и с Прибалтика.
                      Фалстарт правиш в началото още.Путин и руския народ нямат общи интереси. Резултатите го говорят.

Не можеш, дъ създаваш бухерни зони, на гърба на съседните държави, чрез увеличаване на гробищните им паркове. Ти чуваш ли се, какво говориш?

Това е най-противното нещо, правено през 21ви век.

Коментар

И Русия с пълно право няма да допусне Украйна да стане член на НАТО, включително като постоянно я дестабилизира.
                        НАТО е съвсем реална заплаха за Русия, няма как тя да се съгласи войски на САЩ да се разположат на 200-300 километра от Москва. Това тя е длъжна да го предотврати дори с цената на превантивна война с Украйна. Ако трябва и с Прибалтика.
                        В логиката на застаряващите совок-и ясно личи параноята и комплексираността на човека, който отдавна е прехвърлил зенита си и вече се страхува от всяка промяна.

Специално Путлеровия страх, с който са се заразили и тукашните рублофилски стратези, ми напомня ситуацията, в която кисел импотентен дъртак с хубава съседка се опитва да изгони всички красиви мъже от блока
                        Last edited by Pavlik Morozov; 03.06.2015, 15:58.
                        "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          От "как е у НАТО", България е защитавана от най-силната армия в световната история.
                          Точка.

Коментар

Русия има пълно право да изиска и да създаде буферна зона.
                            Думи на истински български патриот - че една империя, причинила смъртта на десетки хиляди българи и откъснала ни от развития свят има право да продължава да ни държи в положението на изгорена гранична зона в името на измамното си геополитическо спокойствие

Коментар

• Друзя, гледайте внимателно какво се случва в Чечения, защото това е лабораторията на Путлер, където се пробват нови методи за репресии преди да се приложат в Русия.

Новината от днес е, че е разгромен офиса на организация, занимаваща се с разследването на мъчения.

В Грозном разгромили офис Комитета против пыток

По света годината може да е 2015, но в СССРусия определено е 1937 ...

Коментар

Пак ти съобщавам, че Украйна бе използвана, за създаване на буферна зона на Русия, по тертипа на други буферни зони. Резултата е налице. Гротескните ЛНР и ДНР. Причината са неоснователните страхове на Путин. Никой не е тръгнал, да го напада, завоюва и така тнататък. За тая параноя загина сума ти народ.
                                Наполовина си прав. За буферната зона.
                                Ама иначе страховете на Путин не са гротескни, нито са само на Путин. Това са страховете на целия руски народ. Русия има пълно право да изиска и да създаде буферна зона. Агресивния блок НАТО, който и в годините след падането на комунизма водеше завоевателни войни по света, включително в Европа, няма място на самата руска граница. И Русия с пълно право няма да допусне Украйна да стане член на НАТО, включително като постоянно я дестабилизира.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X