IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Бизнесменът Васил Василев изказва мнението си във Фейсбук по повод информацията, че от посолството на САЩ и от 17 други дипломатически мисии ни призовават да подкрепим предстоящия гей парад в София.

"Ваши Превъзходителства,

Бихте ли подкрепили със същия патос шествието на гладните София Повърти 2015? Мизерствуващите у нас са хиляди пъти повече от ЛГБТИ, човешките им права са химера, към тях дискриминацията е тотална. Не заслужават ли Вашата подкрепа?", пита Василев.

Задръжте си, моля, и призивите за толерантност. Когато държавите на повечето от Вас са организирали провождането на евреите си до крематориумите, нашият народ, единствен в Европа, ги е спасил.

Не ни казвайте и какво е себеуважение - ние сме много по-стара държава и народ благодарение именно на уважението към своите ценности.

Искрено Ваш", завършва любезно обръщението си Васил Василев.

В декларацията за предстоящата демонстрация на хомосексуализма, подписана от 18 посланици се призовава да има "образование" в тази насока "Ние все още не сме постигнали тази цел - дискриминацията продължава да съществува навсякъде, включително и в България", твърдят подписалите посланици.

"Образованието по темата за ЛГБТИ хората ще помогне за изграждането у бъдещите поколения на разбиране по тази тема и за предотвратяване на дискриминацията", гласи още изявлението на посланиците.

Подписали декларацията:
    Н.Пр. Г-н Роланд Хаузер, Посланик на Австрия
    Н.Пр. Г-жа Аник Ван Калстър, Посланик на Белгия
    Н.Пр. Г-жа Ема Хопкинс, Посланик на Великобритания
    Н.Пр. Г-н Детлеф Лингеман, Посланик на Федерална република Германия
    Н.Пр. Г-н Кристиан Кьонингсфелдт, Посланик на Дания
    Н.Пр. Г-н Джон Бигар, Посланик на Ирландия
    Н.Пр. Г-н Хосе Луис Тапиа Висенте, Посланик на Испания
    Н.Пр. Г-н Марко Контичели , Посланик на Италия
    Н.Пр. Г-н Ставрос Августидис, Посланик на Кипър
    Н.Пр. Г-н Жан Фалц, Посланик на Люксембург
    Н.Пр. Г-н Том ван Оoрсхот, Посланик на Нидерландия
    Н.Пр. Г-жа Гюру Катарина Викьор, Посланик на Норвегия
    Н.Пр. Г-жа Марси Рийс, Посланик на Съединените американски щати
    Н.Пр. Г-н Харри Салми, Посланик на Финландия
    Н.Пр. Г-н Ксавие Лапер дьо Кабан, Посланик на Франция
    Н.Пр. Г-жа Лйерка Алайбег, Посланик на Хърватия
    Н.Пр. Г-жа Хелена Пилсас Алин, Посланик на Швеция
    Н.Пр. Г-жа Ванеса Калвърт, Посланик на Южна Африка
    Боже, Боже колко мъка има на тоя свят , Боже !!! Ето ти мъката , чичкааа...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Затуй пък производството на ТРОЛлейбуси в САШШШ е нараснало двойно.

Тамън ще ви натоварят всичките американски лизачи да ви закарат на гей-прайда.

18 посланици обявиха, че подкрепят "София Прайд"

Айде на бас, че руският посланик не се е подписал на тоя пасквил. Ама хамериканския със сигурност. Даже заместник посола ще заведе мъжа си (или жена си, не знам от двамата кой кой е) на "събитието да се порадват на разголени педерастки задници.
      Бизнесменът Васил Василев изказва мнението си във Фейсбук по повод информацията, че от посолството на САЩ и от 17 други дипломатически мисии ни призовават да подкрепим предстоящия гей парад в София.

"Ваши Превъзходителства,

Бихте ли подкрепили със същия патос шествието на гладните София Повърти 2015? Мизерствуващите у нас са хиляди пъти повече от ЛГБТИ, човешките им права са химера, към тях дискриминацията е тотална. Не заслужават ли Вашата подкрепа?", пита Василев.

Задръжте си, моля, и призивите за толерантност. Когато държавите на повечето от Вас са организирали провождането на евреите си до крематориумите, нашият народ, единствен в Европа, ги е спасил.

Не ни казвайте и какво е себеуважение - ние сме много по-стара държава и народ благодарение именно на уважението към своите ценности.

Искрено Ваш", завършва любезно обръщението си Васил Василев.

В декларацията за предстоящата демонстрация на хомосексуализма, подписана от 18 посланици се призовава да има "образование" в тази насока "Ние все още не сме постигнали тази цел - дискриминацията продължава да съществува навсякъде, включително и в България", твърдят подписалите посланици.

"Образованието по темата за ЛГБТИ хората ще помогне за изграждането у бъдещите поколения на разбиране по тази тема и за предотвратяване на дискриминацията", гласи още изявлението на посланиците.
      Last edited by BOBAN1; 21.06.2015, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        През май 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 6,9 % спрямо май 2014г.
        През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 14,3 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.

Затуй пък производството на ТРОЛлейбуси в САШШШ е нараснало двойно.

Тамън ще ви натоварят всичките американски лизачи да ви закарат на гей-прайда.

18 посланици обявиха, че подкрепят "София Прайд"

Айде на бас, че руският посланик не се е подписал на тоя пасквил. Ама хамериканския със сигурност. Даже заместник посола ще заведе мъжа си (или жена си, не знам от двамата кой кой е) на "събитието да се порадват на разголени педерастки задници.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнение
          Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже ...
          Не става дума за снимката!
          За какво става дума , чиче ...щото верно много е мъката...ама културно , ако може...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение

Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже ...
            Не става дума за снимката!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Ми квото имат неватните съвременни руснаци... Като излязът извън Раша ги е срам, а някой даже слагат бележка в паспорта: "Извинете, не съм гласувал за този президент!"...

Добре...знаете ли , колко е трудно да не отговорите директно на съответната персона ,дето съвсем нагло ви провокира !
              Кандид, много се извинявам , но не мислите ли , че това може би не е истина ?

Ама иначе Кандидка ...ти си знаеш .
              Last edited by ing5rov; 21.06.2015, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                Някой няма ли да обясни защо през май 2015г. в Русия за цял месец са произведени само два тролейбуса?
                През май 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 37,9 % спрямо май 2014г.
                През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 23,8 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
                През май 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 6,9 % спрямо май 2014г.
                През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 14,3 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                  Няколко пъти питах тук , какво самочувствие като българи бихме имали , с президент като Путин...оплюха ме, очаквах да ми отговори Маранди...ама не...та няма хищо чудно.
                  Ми квото имат неватните съвременни руснаци... Като излязът извън Раша ги е срам, а някой даже слагат бележка в паспорта: "Извинете, не съм гласувал за този президент!"...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Един от най-десните американски политически анализатори май ще се окаже почитател на Владимир Путин.
                    Няколко пъти питах тук , какво самочувствие като българи бихме имали , с президент като Путин...оплюха ме, очаквах да ми отговори Маранди...ама не...та няма хищо чудно.

Коментар

• Един от най-десните американски политически анализатори май ще се окаже почитател на Владимир Путин.

Робъртс: САЩ не могат да произвеждат лидери като Владимир Путин

/Поглед.инфо/ Съвременна Америка прилича на Римската империя от времето на нейния залез, когато враждуващите кланове са се борили помежду си, опитвайки се да сложат на трона своя марионетка, смята американският политолог и бивш политик.

Политическата система на САЩ повече не е способна да произвежда достойни политически лидери, пише американският политолог и политик Пол Крейг Робъртс в своя блог, предаде РИА „Новости“.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "Стой"? Това не го разбрах.
                        Авторът е баннат, удолетворява ли Ви това?

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                          Защо кат мен? Доказателства нещо имаш ли? Агента уронващ достойнството на България тук си ти.
                          Аз не пропагандирам в полза на чужда държава.
                          Админе за какво ме предупреждаваш мен ?

Отговорил съм на горното писание което смятам че е обида към мен и още си го има в сайта. Изтрил си отговора ми , а обидата му към мен не ........ а ме предупреждаваш ...
                          Last edited by markov; 21.06.2015, 20:17.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Съгласен съм,ама зависи дали признаваш някой Съд за легитимен.Ако утре Шериата в Иран осъди някоя европейска фирма за нещо си,следва ли борда на фирмата да отиде да им бият по сто тояги в центъра на Техеран.И правилно ли ще е ако този ирански съд запорира активите на тази фирма в Иран....
                            Ама какъв Шериат, говорим за нормални процедури в Европа... Нали все пак твърдиш (както и Путен), че Русия е в Европа... Ми като е в Европа, ще спазва Европейски правила... Ами най-макото руската държава участва в процеса в Хага, който се води почти 10 години... ми загуби, сега ще плаща... т. е. ще плащат всички руснаци заради клептоманията на Путен... Гений тоз Путен беее, гений!!!

Коментар

Съгласен съм,ама зависи дали признаваш някой Съд за легитимен.Ако утре Шериата в Иран осъди някоя европейска фирма за нещо си,следва ли борда на фирмата да отиде да им бият по сто тояги в центъра на Техеран.И правилно ли ще е ако този ирански съд запорира активите на тази фирма в Иран....
                              От кандид на тези въпроси няма да получиш отговор

Коментар

• В Руската федерация на 100 хил. души има 10 умишлени убийства. Това съотношение е 4 за САЩ, 0,8 за Германия и 1,1 за Франция.

Броят на абортите на всеки сто раждания в ЕС е 20, а в Русия – 73.

Парите, похарчени за наркотични вещества в Руската федерация, надвишават с 1,1 пъти военния й бюджет.

За социално неравенство, най-богатите 10% в Русия притежават повече от най-богатите 10% в Америка спрямо останалото население.

Коментар

Working...
                                X