Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЗатуй пък производството на ТРОЛлейбуси в САШШШ е нараснало двойно.
Тамън ще ви натоварят всичките американски лизачи да ви закарат на гей-прайда.
18 посланици обявиха, че подкрепят "София Прайд"
Айде на бас, че руският посланик не се е подписал на тоя пасквил. Ама хамериканския със сигурност. Даже заместник посола ще заведе мъжа си (или жена си, не знам от двамата кой кой е) на "събитието да се порадват на разголени педерастки задници.
"Ваши Превъзходителства,
Бихте ли подкрепили със същия патос шествието на гладните София Повърти 2015? Мизерствуващите у нас са хиляди пъти повече от ЛГБТИ, човешките им права са химера, към тях дискриминацията е тотална. Не заслужават ли Вашата подкрепа?", пита Василев.
Задръжте си, моля, и призивите за толерантност. Когато държавите на повечето от Вас са организирали провождането на евреите си до крематориумите, нашият народ, единствен в Европа, ги е спасил.
Не ни казвайте и какво е себеуважение - ние сме много по-стара държава и народ благодарение именно на уважението към своите ценности.
Искрено Ваш", завършва любезно обръщението си Васил Василев.
В декларацията за предстоящата демонстрация на хомосексуализма, подписана от 18 посланици се призовава да има "образование" в тази насока "Ние все още не сме постигнали тази цел - дискриминацията продължава да съществува навсякъде, включително и в България", твърдят подписалите посланици.
"Образованието по темата за ЛГБТИ хората ще помогне за изграждането у бъдещите поколения на разбиране по тази тема и за предотвратяване на дискриминацията", гласи още изявлението на посланиците.Last edited by BOBAN1; 21.06.2015, 22:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПрез май 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 6,9 % спрямо май 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 14,3 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
Затуй пък производството на ТРОЛлейбуси в САШШШ е нараснало двойно.
Тамън ще ви натоварят всичките американски лизачи да ви закарат на гей-прайда.
18 посланици обявиха, че подкрепят "София Прайд"
Айде на бас, че руският посланик не се е подписал на тоя пасквил. Ама хамериканския със сигурност. Даже заместник посола ще заведе мъжа си (или жена си, не знам от двамата кой кой е) на "събитието да се порадват на разголени педерастки задници.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o_Pay Разгледай мнениеБоже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже ...
Не става дума за снимката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
Не става дума за снимката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМи квото имат неватните съвременни руснаци... Като излязът извън Раша ги е срам, а някой даже слагат бележка в паспорта: "Извинете, не съм гласувал за този президент!"...
Кандид, много се извинявам , но не мислите ли , че това може би не е истина ?
Ама иначе Кандидка ...ти си знаеш .Last edited by ing5rov; 21.06.2015, 21:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой няма ли да обясни защо през май 2015г. в Русия за цял месец са произведени само два тролейбуса?
През май 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 37,9 % спрямо май 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на леки автомобили е намаляло с 23,8 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия производството на автобуси е намаляло с 14,3 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеНяколко пъти питах тук , какво самочувствие като българи бихме имали , с президент като Путин...оплюха ме, очаквах да ми отговори Маранди...ама не...та няма хищо чудно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕдин от най-десните американски политически анализатори май ще се окаже почитател на Владимир Путин.
Коментар
-
Един от най-десните американски политически анализатори май ще се окаже почитател на Владимир Путин.
Робъртс: САЩ не могат да произвеждат лидери като Владимир Путин
/Поглед.инфо/ Съвременна Америка прилича на Римската империя от времето на нейния залез, когато враждуващите кланове са се борили помежду си, опитвайки се да сложат на трона своя марионетка, смята американският политолог и бивш политик.
Политическата система на САЩ повече не е способна да произвежда достойни политически лидери, пише американският политолог и политик Пол Крейг Робъртс в своя блог, предаде РИА „Новости“.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеЗащо кат мен? Доказателства нещо имаш ли? Агента уронващ достойнството на България тук си ти.
Аз не пропагандирам в полза на чужда държава.
Отговорил съм на горното писание което смятам че е обида към мен и още си го има в сайта. Изтрил си отговора ми , а обидата му към мен не ........ а ме предупреждаваш ...Last edited by markov; 21.06.2015, 20:17.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСъгласен съм,ама зависи дали признаваш някой Съд за легитимен.Ако утре Шериата в Иран осъди някоя европейска фирма за нещо си,следва ли борда на фирмата да отиде да им бият по сто тояги в центъра на Техеран.И правилно ли ще е ако този ирански съд запорира активите на тази фирма в Иран....
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСъгласен съм,ама зависи дали признаваш някой Съд за легитимен.Ако утре Шериата в Иран осъди някоя европейска фирма за нещо си,следва ли борда на фирмата да отиде да им бият по сто тояги в центъра на Техеран.И правилно ли ще е ако този ирански съд запорира активите на тази фирма в Иран....
Коментар
-
В Руската федерация на 100 хил. души има 10 умишлени убийства. Това съотношение е 4 за САЩ, 0,8 за Германия и 1,1 за Франция.
Броят на абортите на всеки сто раждания в ЕС е 20, а в Русия – 73.
Парите, похарчени за наркотични вещества в Руската федерация, надвишават с 1,1 пъти военния й бюджет.
За социално неравенство, най-богатите 10% в Русия притежават повече от най-богатите 10% в Америка спрямо останалото население.
Коментар
Коментар