IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ама каква "национализация" тук говорим, че всеки е отговорен за действията си и когато съд е обявил, че трябва да си платиш за простотията, трябва да си наясно, че ще плащаш... Национализация!?!?!?! Национализация направиха комунягите през 47-ма, национализация е друга дума за кражба... в този смисъл си прав - ПутЕн си е един крадец, сега са го осъдили щото е крадец, а той заплашва, че ще продължи да бъде крадец....
    Съгласен съм,ама зависи дали признаваш някой Съд за легитимен.Ако утре Шериата в Иран осъди някоя европейска фирма за нещо си,следва ли борда на фирмата да отиде да им бият по сто тояги в центъра на Техеран.И правилно ли ще е ако този ирански съд запорира активите на тази фирма в Иран....

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
      Ама и ако Путин започва да национализира европейски активи.....май ЕС ще е в по-лоша позиция.Кой има повече да вземе е въпроса.
      Ама каква "национализация" тук говорим, че всеки е отговорен за действията си и когато съд е обявил, че трябва да си платиш за простотията, трябва да си наясно, че ще плащаш... Национализация!?!?!?! Национализация направиха комунягите през 47-ма, национализация е друга дума за кражба... в този смисъл си прав - ПутЕн си е един крадец, сега са го осъдили щото е крадец, а той заплашва, че ще продължи да бъде крадец....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
        А според мен са били Американски агент правокатори кат теб.....за да може после да се хвърли вината на България
        Защо кат мен? Доказателства нещо имаш ли? Агента уронващ достойнството на България тук си ти.
        Аз не пропагандирам в полза на чужда държава.

Коментар

Aма то и с Гърция в един момент може да стане така. Просто трябва да бъдат осъдени от кредиторите след дефолта и се почва осребряване на гръцко имущество зад граница...

Путин е по-напред, той вече е осъден и почва събирането...
          Ама и ако Путин започва да национализира европейски активи.....май ЕС ще е в по-лоша позиция.Кой има повече да вземе е въпроса.

Да не говорим,че ЕС няма намерение да се кара с Русия.Ако искаха с лошо,нямаше да сключват сделка за втори Северен поток.И не мога да разбера....що за санкции са това,да правиш нови договори за доставка на газ,със страна ,с която не искаш да имаш нищо общо.По-логично беше да изграждат газови терминали за втечнен газ и евентуално газови коридори за газ от Азербайджан,Киргизтан,Казхстан и т.н.Те пак се натрисат на Газпром....

Явно сега действащия Северен поток е недостатъчен и поради липсата на Южен поток и евентуален такъв през Турция .Представям си как се чувстват като знаят ,че Ердоган държи кранчето.Обаче още по-лошо е като няма кранче....И много ме изумява факта,че вторият Северен поток ще е 51% на Газпром,...

Коментар

• Е друго си е соросоидчетата от отворено общество да обвиняват родината си.....

Нали и нашите преди години признаха от името на държавата че ние сме стреляли по папата .....то за пари и маиките си ша продадат някои хора.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Click image for larger version

Name:	999.jpg
Views:	1
Size:	89.7 КБ
ID:	3040649

нееее, няма руски военни и руски жертви в Украйна...

Коментар

• http://petatakolona.com/spisak-na-tr...-vav-facebook/
                Списък на троловете на руската пета колона във Facebook

Коментар

• Николай Малинов напусна БСП. Бившият депутат в два парламента, дългогодишен издател на в. "Дума" и член на Изпълнителното бюро на партията си тръгва след 27 г. членство в нея. Причината е конфликт на ценностите му с поведението на ръководствата на столетницата.

Малинов е и председател на движение "Русофили".

Кривославни пародии...

Коментар

Aма то и с Гърция в един момент може да стане така. Просто трябва да бъдат осъдени от кредиторите след дефолта и се почва осребряване на гръцко имущество зад граница...

А защо тогава белгииците свалят запорите, нещо не ми се вярва руснаците да са платили за 2 -3 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Не знам как биха накарали Русия да плати нещо,което тя не приема.Една Гърция не могат да накарат да се разплати и да изпълни условията на кредиторите си,макар,че има адски много държавни активи за продаване.Камо ли Русия....

Ако почнат запори на сметки и имущество ,и ако Путин наложи същите мерки....ЕС ще е в лошата позиция.Ако не ме лъже паметта ,(може да ме поправите) инвестираните пари в Русия от ЕС са около 2000милиарда...доста активи са това.

Коментар

Почакай де, това че Поглед инфо са "сапасили" Путин от правосъдието не мисля засега да го обявим за финал... Спокойно, казах ти, такива неща не се случват за 3 дни, може би ще минат няколко години, но в крайна сметка акционерите на Юкос ще си получат 51 млрд. плюс около 10 млрд ще отидат за изпълнението (пак руския народ ще плаща за алчността на Путин)... Няма да се учудя ако в момента някое искане по екзекватура отлежава в СГС (където би трябвало да пристигне)... Впрочем вероятно само у нас Путен може да разчита на "разсейване" на правосъдието...

Не знам как биха накарали Русия да плати нещо,което тя не приема.Една Гърция не могат да накарат да се разплати и да изпълни условията на кредиторите си,макар,че има адски много държавни активи за продаване.Камо ли Русия....

Ако почнат запори на сметки и имущество ,и ако Путин наложи същите мерки....ЕС ще е в лошата позиция.Ако не ме лъже паметта ,(може да ме поправите) инвестираните пари в Русия от ЕС са около 2000милиарда...доста активи са това.

Коментар

Почакай де, това че Поглед инфо са "сапасили" Путин от правосъдието не мисля засега да го обявим за финал... Спокойно, казах ти, такива неща не се случват за 3 дни, може би ще минат няколко години, но в крайна сметка акционерите на Юкос ще си получат 51 млрд. плюс около 10 млрд ще отидат за изпълнението (пак руския народ ще плаща за алчността на Путин)... Няма да се учудя ако в момента някое искане по екзекватура отлежава в СГС (където би трябвало да пристигне)... Впрочем вероятно само у нас Путен може да разчита на "разсейване" на правосъдието...
                          Искаш да кажеш че това че не са подписали някаква харта не ги оправдава така ли???
                          По този признак може ли да ходя у шаш да търся кой уби кенеди или убииците от бостънския маратон че това стана преди 2 год. Нещо не ми се вързват нещата. Пак по тази логика може да се окаже че ще ни бъде доставено нещо, което не сме искали , но трябва да платим, например достъп до ел мрежата???
                          Имаше някъде една сметка, 00 киловата потребени, но имаше нещо около 2-3 лв достъп или нещо такова.
                          Това не е ли абсурдно???
                          Ами да попитам пак при пазарна капитализация 40млрд защо съда налага 51млрд.

Наскоро четох една статия според която около 70% от арбитражните искове са срещу страните от бившия източен блок
                          Last edited by v_tin; 21.06.2015, 16:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                            https://ru.wikipedia.org/wiki/Теран,_Марио
                            Не е зле да се знае.
                            Да, не е зле, да се знае, кой е спасил света от поредния червен бандит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                              Интересни са мотивите за избора на ника.
                              Подходящ ник - ликвидирал е един жесток убиец:
                              "Близко знавшая Гевару сестра Фиделя и Рауля Кастро Хуанита написала о нём в биографической книге «Фидель и Рауль, мои братья. Тайная история»:
                              «Для него не имели значения ни суд, ни следствие. Он сразу начинал расстреливать, потому что был человеком без сердца».

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Ето линкове, в които да прочетете и да видите за още случаи на "дедовщина" през различни години в руската армия. http://newsland.com/news/detail/id/236005/
                                http://www.rg.ru/sujet/3836
                                http://www.youtube.com/watch?v=jzSMSnGfBAs
                                През май 2015г. в Русия добивът на желязна руда (необогатена) е намалял с 4,5 % спрямо май 2014г.
                                През първите 5 месеца на 2015г. в Русия добивът на желязна руда е намалял с 0,4 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.

Коментар

Working...
                                X