Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАма и ако Путин започва да национализира европейски активи.....май ЕС ще е в по-лоша позиция.Кой има повече да вземе е въпроса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеAма то и с Гърция в един момент може да стане така. Просто трябва да бъдат осъдени от кредиторите след дефолта и се почва осребряване на гръцко имущество зад граница...
Путин е по-напред, той вече е осъден и почва събирането...
Да не говорим,че ЕС няма намерение да се кара с Русия.Ако искаха с лошо,нямаше да сключват сделка за втори Северен поток.И не мога да разбера....що за санкции са това,да правиш нови договори за доставка на газ,със страна ,с която не искаш да имаш нищо общо.По-логично беше да изграждат газови терминали за втечнен газ и евентуално газови коридори за газ от Азербайджан,Киргизтан,Казхстан и т.н.Те пак се натрисат на Газпром....
Явно сега действащия Северен поток е недостатъчен и поради липсата на Южен поток и евентуален такъв през Турция .Представям си как се чувстват като знаят ,че Ердоган държи кранчето.Обаче още по-лошо е като няма кранче....И много ме изумява факта,че вторият Северен поток ще е 51% на Газпром,...
Коментар
-
http://petatakolona.com/spisak-na-tr...-vav-facebook/
Списък на троловете на руската пета колона във Facebook
Коментар
-
Николай Малинов напусна БСП. Бившият депутат в два парламента, дългогодишен издател на в. "Дума" и член на Изпълнителното бюро на партията си тръгва след 27 г. членство в нея. Причината е конфликт на ценностите му с поведението на ръководствата на столетницата.
Малинов е и председател на движение "Русофили".
Кривославни пародии...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеAма то и с Гърция в един момент може да стане така. Просто трябва да бъдат осъдени от кредиторите след дефолта и се почва осребряване на гръцко имущество зад граница...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеНе знам как биха накарали Русия да плати нещо,което тя не приема.Една Гърция не могат да накарат да се разплати и да изпълни условията на кредиторите си,макар,че има адски много държавни активи за продаване.Камо ли Русия....
Ако почнат запори на сметки и имущество ,и ако Путин наложи същите мерки....ЕС ще е в лошата позиция.Ако не ме лъже паметта ,(може да ме поправите) инвестираните пари в Русия от ЕС са около 2000милиарда...доста активи са това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПочакай де, това че Поглед инфо са "сапасили" Путин от правосъдието не мисля засега да го обявим за финал... Спокойно, казах ти, такива неща не се случват за 3 дни, може би ще минат няколко години, но в крайна сметка акционерите на Юкос ще си получат 51 млрд. плюс около 10 млрд ще отидат за изпълнението (пак руския народ ще плаща за алчността на Путин)... Няма да се учудя ако в момента някое искане по екзекватура отлежава в СГС (където би трябвало да пристигне)... Впрочем вероятно само у нас Путен може да разчита на "разсейване" на правосъдието...
Не знам как биха накарали Русия да плати нещо,което тя не приема.Една Гърция не могат да накарат да се разплати и да изпълни условията на кредиторите си,макар,че има адски много държавни активи за продаване.Камо ли Русия....
Ако почнат запори на сметки и имущество ,и ако Путин наложи същите мерки....ЕС ще е в лошата позиция.Ако не ме лъже паметта ,(може да ме поправите) инвестираните пари в Русия от ЕС са около 2000милиарда...доста активи са това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПочакай де, това че Поглед инфо са "сапасили" Путин от правосъдието не мисля засега да го обявим за финал... Спокойно, казах ти, такива неща не се случват за 3 дни, може би ще минат няколко години, но в крайна сметка акционерите на Юкос ще си получат 51 млрд. плюс около 10 млрд ще отидат за изпълнението (пак руския народ ще плаща за алчността на Путин)... Няма да се учудя ако в момента някое искане по екзекватура отлежава в СГС (където би трябвало да пристигне)... Впрочем вероятно само у нас Путен може да разчита на "разсейване" на правосъдието...
По този признак може ли да ходя у шаш да търся кой уби кенеди или убииците от бостънския маратон че това стана преди 2 год. Нещо не ми се вързват нещата. Пак по тази логика може да се окаже че ще ни бъде доставено нещо, което не сме искали , но трябва да платим, например достъп до ел мрежата???
Имаше някъде една сметка, 00 киловата потребени, но имаше нещо около 2-3 лв достъп или нещо такова.
Това не е ли абсурдно???
Ами да попитам пак при пазарна капитализация 40млрд защо съда налага 51млрд.
Наскоро четох една статия според която около 70% от арбитражните искове са срещу страните от бившия източен блокLast edited by v_tin; 21.06.2015, 16:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеhttps://ru.wikipedia.org/wiki/Теран,_Марио
Не е зле да се знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеИнтересни са мотивите за избора на ника.
"Близко знавшая Гевару сестра Фиделя и Рауля Кастро Хуанита написала о нём в биографической книге «Фидель и Рауль, мои братья. Тайная история»:
«Для него не имели значения ни суд, ни следствие. Он сразу начинал расстреливать, потому что был человеком без сердца».
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеЕто линкове, в които да прочетете и да видите за още случаи на "дедовщина" през различни години в руската армия. http://newsland.com/news/detail/id/236005/
http://www.rg.ru/sujet/3836
http://www.youtube.com/watch?v=jzSMSnGfBAs
През първите 5 месеца на 2015г. в Русия добивът на желязна руда е намалял с 0,4 % спрямо първите 5 месеца на 2014г.
Коментар
Коментар