IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Младежо в тия северните ширини пътищата са такива и в Аляска.

Големите температурни амплитуди разрушават всяка твърда настилка за една година.
    Пиуенце шаренко, толкоз ли не можеш да кажеш, че Манголия е на 130 място в света по качество на транспортна инфраструктура ( изследвани 131 държави )?

Даже и по калпави пътища не са на първо място

П.П. В Африка щото са по-малки температурните амплитуди .... ( гоуема логика вкара агейн )
    Last edited by marandi; 31.03.2015, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнение
      Русофилите да видят по какви пътища се кара в Раша!
      Така наречената Амуро-Якутска магистрала-1163 км.
      Сайтът е руски....
      http://postomania.ru/post344549073/
      Младежо в тия северните ширини пътищата са такива и в Аляска.

Големите температурни амплитуди разрушават всяка твърда настилка за една година.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Русофилите да видят по какви пътища се кара в Раша!
        Така наречената Амуро-Якутска магистрала-1163 км.
        Сайтът е руски....
        http://postomania.ru/post344549073/
        Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
          Не знам дали е загазил или не, но аз имам бизнес с курортите ни. Определено хората са притеснени. А най-големия смях беше, когато ми предложиха от Елените, да ми платят със 50 пакета едноседмични за почивка. Ставаше дума за 50К лв. Пич, сещаш ли се, че все пак има хора които разчитат на тези туристи! Хотела няма пари да ми плати, това никога не се е случвало!!!
          Е, нали Хаяско им обезцени доходи двойно в твърда валута и рушнаците фалиргаха. Отделно жужо им забрани да идат тук чиновниците.

П.П. Пейте оди и рецитирайте дитирамби за чудото на галактиката

П.П.П. Турция, Гърция и Египет имат много по-голям спад на рушки туристи, ама не съм видял там някой да ходи да вдига "стачки".

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
            Сега вече българският туризъм загази...
            Не знам дали е загазил или не, но аз имам бизнес с курортите ни. Определено хората са притеснени. А най-големия смях беше, когато ми предложиха от Елените, да ми платят със 50 пакета едноседмични за почивка. Ставаше дума за 50К лв. Пич, сещаш ли се, че все пак има хора които разчитат на тези туристи! Хотела няма пари да ми плати, това никога не се е случвало!!!

Коментар

• Сега вече българският туризъм загази...

Российским школьникам предложили отдыхать в пионерских лагерях КНДР

Генконсул КНДР в Находке Им Чхон Ир предложил отправлять якутских школьников на отдых в пионерские лагеря республики. Об этом дипломат заявил на встрече с министром по федеративным отношениям и внешним связям Якутии Владимиром Васильевым, сообщается на сайте правительства Якутии.

В ходе беседы были выделены приоритетные направления в развитии двусторонних отношений, помимо увеличения товарооборота и сотрудничества в сельском хозяйстве, одним из них было определено развитие туризма и детского отдыха.

http://www.znak.com/urfo/news/2015-03-31/1037654.html

Коментар

• Яценюк: "Татар надо жёстко ставить на место!"

https://www.youtube.com/watch?v=JJJroZfWTOg
                Не препоръчвам никому нищо.

Коментар

• Че чак училищата вече раздадени на концесия за казарми
                  ---------
                  Ами, бърза се! Е, може би не точно за казарми, а за военни складове. Защо им са училища?

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
                    Руски бизнесмен купува ресторантите на McDonald's в Румъния, съобщават медиите в северната ни съседка.

само как звучи...
                    Мхм ... джурналята не правят разлика между закупуване на фрайчайз и ресторант, ама нема да стреляме по пианиста. Он толкова си може да свири

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Ха-хаа!
                      Това ли е новата кремльовска версия?
                      Че чак училищата вече раздадени на концесия за казарми

Еееааахааа!
                      Аха.
                      Факт.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ще перефразирам един наш професор. "Ние сме доста склонни да се приспособяваме към по-силния независимо кой е той. Преди 9-ти септ.44г. в София е имало бул."Мусолини" и бул."Хитлер". След това Варна бе кръстена град Сталин, вх.Мусала - също. Има едно много вързо преобръщане! Когато съветският посланик в Белград се оплаква на Тито, че малко се слави Сталин в Югославия и дава пример:"Вижте българите какво правят!". Тито отговаря:" Те много хвалеха Хитлер, та сега гледат да наваксат"
                        Ние сме на такова място на Балканите че у нас прекалено дълго е управлявала една чужда враждебна власт, докато на гърците половината острови са били свободни, румънците са запазили средновековната си аристокрация,войводства,князе, половината сърби са живели в пределите на Австрия.
                        Според професора ние сме живели при много трудни обстоятелство което обяснява нашето подражателство и дуп- давство...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                          Объркал си се, предполагам. Ето изселванията (правени са в навечерието на войната и по време на нея )
                          В августе 1941 года было депортировано более 60 тысяч немцев.Быстрое наступление немецких войск не позволило советским функционерам провести массовое переселение семей, поэтому вывозились в основном мужчины призывного возраста. (предполагам че е ясно защо са депортирани - за да не бъдат мобилизирани от Райха).

Следующим депортированным народом стали крымские татары.
                          Вместе с крымскими татарами в списки на переселение попали турки, цыгане, караимы.
                          Със Сталинско постановление от от 11 май 1944 г 37 тыс. чел. немецких пособников (т.е. помагачи на немците) из числа болгар, греков и армян», которых «направить для расселения".
                          Според мен поводът е че България е в хитлеровата коалиция, следователно българите са враждебен елемент !
                          А, според мИня Крим е редовно прочистван етнически в продължение на десетилетия. Ето да се ограмотите малко:
                          ---------------------------------------------
                          Кримски българи преди 70 години: “Животът отново се спука по шевовете…”

http://www.eurochicago.com/2014/08/k...gari-zhivotat/

Цитат:

Вътрешните депортации в съветската страна засягат повече от 6 милиона души в периода от 1920, когато са изселени 45 000 терски казаци, до 1953 г. Върховите моменти са два – при разкулачването и колективизацията през 1930-31 г. и по време на Втората световна война.
                          ----------------
                          Първият депортиран етнос са корейците от Далечния изток през 1937 г. Депортациите по етнически признак – превантивни и наказателни – засягат над 40 националности.
                          ----------------
                          Гражданската война в Русия от 1918-1922 г. се отразява отрицателно на българската диаспора на полуостров Крим. В периода 1921-1922 г. много българи умират от глад, а в края на 1929 г. и в началото на 1930 г. е извършена принудителна колективизация; разкулачването изпраща най-добрите български стопани в Сибир.

В годините на Втората световна война българите, живеещи на територията на СССР, са изпращани в трудовите батальони.

Сталинският режим извършва още едно изселване на компактно живеещи българи там до 1944 г.

Коментар

• Руски бизнесмен купува ресторантите на McDonald's в Румъния, съобщават медиите в северната ни съседка.

само как звучи...
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikodim Разгледай мнение
                              Какво щеше да стане ако Хитлер не беше анексирал Судетите? Според мен нищо особено.
                              Какво щеше да стане ако Путлер не беше присъединил Крим? Крим щеше да стане база на НАТО. Училищата в Крим вече се раздаваха на концесия за преустройстото им в казарми на GI.
                              Ха-хаа!
                              Това ли е новата кремльовска версия?
                              Че чак училищата вече раздадени на концесия за казарми

Еееааахааа!
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Мурзилките не са "нашенци" - те са наднационални, комИНТЕРНовски така да се каже...
                                4. Русофилите националисти
                                Русофилът националист е явление загадъчно и противоречиво. Понеже националистът винаги е привърженик на тоталитарни идеи (интересно не съм виждал националист либерал), той харесва ставащото днес в Русия и таи надежда, че някой ден и тук ще стане така. Русофилът националист винаги припокрива българските държавни интереси с руските и дори и през ум не му минава, че те могат да бъдат различни. Той дори не може да си представи, че Русия е способна да навреди по някакъв начин на България. За него НАТО и ЕС са вражески организации, правителството на Украйна - фашистко, а Евразийския съюз – висша форма на политическа мечта.
                                М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X